When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
Λίγο δύσκολο για μένα να ρθω τελικά αυριο - δέν έχω αυτοκίνητο...λόγω καιρού έχει μπει μέσα μέσα στο γκαράζ και δεν παιζει να βγει !!! Μένω στον Γέρακα-σύνορα Πεντέλης !!!
Ξέρω οτι θα χάσω κατι πολυ σημαντικο κ που ήθελα να δώ και ο ίδιος απο κοντά αλλα τουλάχιστον βγάλτε πολλές Photos να δώ κ πάντα με τα χαμογελαστά τους προσωπακια !!!
Για μένα ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμουν το χαμόγελο του παιδίου και πραγμτικά μπορώ να πώ ότι είναι μια εμπειρία που κάποιος πρέπει να την ζήσει. Να βλέπεις όλα τα παιδάκια να γεμίζουν χαρά και να στο δείχνουν απλόχερα μόνο και μόνο που τα επισκέπτεσαι. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που τα στηρίζουν και τα φροντίζουν καθημερινά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οργανωτές της επίσκεψής μας. Το RX8 club έκανε πολύ και καλή δουλειά. Παιδιά ευχαριστούμε πολύ. Αναμένουμε να δούμε φωτογραφίες.
Για τριτη συνεχη χρονια ολα ηταν υπεροχα. Να ευχαριστησω προσωπικα ολους τους συντελεστες και οσους προσφεραν και παρευρεθησαν στην εκδηλωση και εκαναν πραγματικοτητα να δωσουν ενα χαμογελο σε αυτα τα παιδια. Ενα ευχαριστω επισης και σε οσους ηρθαν εκτος λιστας. Δεν βρισκω λογια να περιγραψω τα συναισθηματα που μας πλημμυρισαν ολους.
Μερικες φωτογραφιες απο την ομορφη μερα εκδρομης-εκδηλωσης οπου απο την αρχη ηταν εξαιρετικη...
Οδηγωντας το πρωι στο Κηφισο προς το σημειο συναντησης με ηλιολουστη μερα και στο βαθος τα χιονισμενα βουνα στους Θρακομακεδονες...
Το σημειο συναντησης πριν την αναχωρηση...
Ο Αγιος Βασιλης παρακατω (παπουτσακι ε?) δινει στα παιδια τα δωρα τους. Κοιταξτε προσωπακια και χαμογελα.
Μιλαμε oτι ειχε ξεκαρδιστει...
Περιμενουμε συντομα και αλλο παιδακι στο club. Αντε με το καλο παιδια παντα με υγεια και ευτυχια.
Καταφεραμε εκτος απο τα δωρα, να γεμισουμε τις αποθηκες με τα οσα απαραιτητα χρειαζεται το Χαμογελο για τους επομενους εξι μηνες.
Τελος υπηρχαν και αλλα αυτοκινητα με ενδιαφερον περιεχομενο κατω απο το καπο...
θα κρατηθώ πολύ για να μην σχολιάσω 3 φωτογραφίες.
Τώρα που είδα τον Ανδρόνικο στις φωτογραφίες θυμήθηκα ότι είδα 2 κλήσεις του το πρωί αλλά ξέχασα να τον πάρω αργότερα. Ήμουν με κουβάδες καυτού νερού, σκούπες, φτυάρια και τέλος χρειάστηκε και ένα τσεκούρι...