ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΕΥΤΕΡΑ 16/7/2012
. Αλλά μη πάμε μακριά. Αφού δεν θα έρθεις. Πάλι θα σε δούμε το βράδυ να γράφεις ότι σου έτυχε μια δουλειά
Το ξέρω ρε γμτ, το σκεφτόμουν να ανεβάσω το βίντεο γιατί ήθελα πρώτα να δεχτείς να ανοίξουμε και μετά να το βάλω. Αλλά την πάτησα, μου γύρισε boomerang
xaxaxaxAXAXAXxaxaxaaxxaXA!!!
Μην γελάς καθόλου για το βράδυ Fun γιατί ακόμα δεν είναι σίγουρο αν πρέπει να κάτσω bar εγώ και δεν το έχω σίγουρο αν θα κατέβω
xaxaxaxAXAXAXxaxaxaaxxaXA!!!Μην γελάς καθόλου για το βράδυ Fun γιατί ακόμα δεν είναι σίγουρο αν πρέπει να κάτσω bar εγώ και δεν το έχω σίγουρο αν θα κατέβω
Το ξέρω ρε γμτ, το σκεφτόμουν να ανεβάσω το βίντεο γιατί ήθελα πρώτα να δεχτείς να ανοίξουμε και μετά να το βάλω. Αλλά την πάτησα, μου γύρισε boomerang
xaxaxaxAXAXAXxaxaxaaxxaXA!!!
Μην γελάς καθόλου για το βράδυ Fun γιατί ακόμα δεν είναι σίγουρο αν πρέπει να κάτσω bar εγώ και δεν το έχω σίγουρο αν θα κατέβω

xaxaxaxAXAXAXxaxaxaaxxaXA!!!Μην γελάς καθόλου για το βράδυ Fun γιατί ακόμα δεν είναι σίγουρο αν πρέπει να κάτσω bar εγώ και δεν το έχω σίγουρο αν θα κατέβω
Είδες που στα έλεγα. Σε έχω μάθει πλέον ούτε να τα είχαμε
Ρε Ισμήνη, έχουμε αλλά τώρα τυχαίνει λόγω γενεθλίων και συγκιριών να μην μπορούν. Κανείς δεν έρχεται να δουλέψει μόνο για 1 βράδυ την εβδομάδα, δεν δέχονται...