ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΕΥΤΕΡΑ 23/1/2012
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1327428256' post='21347719
[quote name='alexis_s2' timestamp='1327427858' post='21347689']
o fun γιατι δεν ηταν διπλα σας ρε παιδια να σας βγαλει ασπροπροσωπους?
μαμα ειναι κ αυτος..........
που ησουν ρε χρηστο?πρωτος για σουβλκακια πειγες?

Έχε χάρη που δεν είστε πολλοί μέλη να το δείτε στις κόντρες και θα το γράψω εδώΚαταρχήν μπράβο στον Πόντιο και στον Σπύρο που είναι ακομπλεξάριστοι και ανοίξανε. Να πω και εγώ για ένα πάτημα που έγινε άτυπο καθοδόν προς το γευστικό. Υπήρχε ένα Audi rs4 που μας ακολουθόύσε και συνέχεια μας τσίγκλιζε. Για κακή του τύχη όμως πήρε ακριβώς τη διαδρομή που ακολουθούσαμε. Αφού τον έφτασα στο πρώτο φανάρι της Αλίμου προς Βουλιαγμένης ξεκινάω σιγά σιγά να δω τι θα κάνει και μόλις τον είδα να πατάει πάτησα και εγώ φυσικά στη μικρή πίεση. Πάταγα και άφηνα αφού το οδόστρωμα ήταν εντελώς χάλια και το αμάξι απλά δεν πατούσε. Παρόλα αυτά πέρασε μπροστά εύκολα το Funάμαξο. Καλός ο τύπος μου ζήτησε να ανοίξουμε από στάση στο επόμενο φανάρι αλλά αρνήθηκα αφού ή θα τα ξήλωνα όλα ή απλά θα έμενε εκεί το αμάξι προσπαθώντας να βρει πρόσφυση. Ιδού και το βίντεο που δεν φαίνεται η διαφορά και ούτε που είδα πόση ήταν αφού είχα την προσοχή μου στο παγοδρόμιο που λέγεται Αλίμου
Καλύτερα κλικάρετε το βίντεο να ανοίξει στο youtube για καλύτερη ανάλυση αφού ακόμα μαθαίνω
http://www.youtube.c...eature=youtu.be

:b anana:

Μπραβο ρε Χρησταρα
Αφου κατάφερες και ξεκίνησες να πατάς εκεί από 2α ... τι να πω, απλα μπραβο

[/quote]
Έχουμε συμφιλιωθεί πλέον Γιάννη με το αυτοκίνητο
Του έχω πεί ότι θα το σέβομαι για να μη με προδώσει
¨Όπως θα ακούσεις και από τις στροφές στο βίντεο αλλού παλεύει αυτό το κακόμοιρο να βρει πρόσφυση και αλλού αφήνω εγώ το γκάζι με τις απαραίτητες διορθώσεις για να μη στολίσουμε μαζί καμιά βιτρίνα
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1327431374' post='21347948
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1327428256' post='21347719']

Έχε χάρη που δεν είστε πολλοί μέλη να το δείτε στις κόντρες και θα το γράψω εδώΚαταρχήν μπράβο στον Πόντιο και στον Σπύρο που είναι ακομπλεξάριστοι και ανοίξανε. Να πω και εγώ για ένα πάτημα που έγινε άτυπο καθοδόν προς το γευστικό. Υπήρχε ένα Audi rs4 που μας ακολουθόύσε και συνέχεια μας τσίγκλιζε. Για κακή του τύχη όμως πήρε ακριβώς τη διαδρομή που ακολουθούσαμε. Αφού τον έφτασα στο πρώτο φανάρι της Αλίμου προς Βουλιαγμένης ξεκινάω σιγά σιγά να δω τι θα κάνει και μόλις τον είδα να πατάει πάτησα και εγώ φυσικά στη μικρή πίεση. Πάταγα και άφηνα αφού το οδόστρωμα ήταν εντελώς χάλια και το αμάξι απλά δεν πατούσε. Παρόλα αυτά πέρασε μπροστά εύκολα το Funάμαξο. Καλός ο τύπος μου ζήτησε να ανοίξουμε από στάση στο επόμενο φανάρι αλλά αρνήθηκα αφού ή θα τα ξήλωνα όλα ή απλά θα έμενε εκεί το αμάξι προσπαθώντας να βρει πρόσφυση. Ιδού και το βίντεο που δεν φαίνεται η διαφορά και ούτε που είδα πόση ήταν αφού είχα την προσοχή μου στο παγοδρόμιο που λέγεται Αλίμου
Καλύτερα κλικάρετε το βίντεο να ανοίξει στο youtube για καλύτερη ανάλυση αφού ακόμα μαθαίνω
http://www.youtube.c...eature=youtu.be

:b anana:

Μπραβο ρε Χρησταρα
Αφου κατάφερες και ξεκίνησες να πατάς εκεί από 2α ... τι να πω, απλα μπραβο

[/quote]
Έχουμε συμφιλιωθεί πλέον Γιάννη με το αυτοκίνητο
Του έχω πεί ότι θα το σέβομαι για να μη με προδώσει
¨Όπως θα ακούσεις και από τις στροφές στο βίντεο αλλού παλεύει αυτό το κακόμοιρο να βρει πρόσφυση και αλλού αφήνω εγώ το γκάζι με τις απαραίτητες διορθώσεις για να μη στολίσουμε μαζί καμιά βιτρίνα 
[/quote]
Οντως Χρησταρα, απο οτι βλεπω μια χαρα τα εχετε βρει

Αν δεν ειχα διαβασει πρωτα το κειμενο, με το που ειδα την δευτερα να "τσιμπαει" θα ελεγα εεεεδω ειμαστε

Ωραιος
Thread
Forum
Replies
Last Post
S2000_FUN
Συναντήσεις και εκδηλώσεις
7
Oct 19, 2013 08:47 AM
S2000_FUN
Συναντήσεις και εκδηλώσεις
0