ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΕΥΤΕΡΑ 26/9/2011
Έπρεπε να έβλεπες την έκφραση του Πέτρου... Με πλήρη ησυχία και καρτερικότητα άρχισε να κουμπώνει μια μια τις ταχύτητες, και ξαφνικά μες την τρελή χαρά γυρνάει και μου λεέι "....Έχω πέμπτη!Έχω πέμπτη!!!"
Να είστε καλά και εσύ και ο Χρήστος μόνο και μόνο που ενδιαφερθήκατε...Χώρια οτι το φτιάξατε κιόλας...
Έπρεπε να έβλεπες την έκφραση του Πέτρου... Με πλήρη ησυχία και καρτερικότητα άρχισε να κουμπώνει μια μια τις ταχύτητες, και ξαφνικά μες την τρελή χαρά γυρνάει και μου λεέι "....Έχω πέμπτη!Έχω πέμπτη!!!"
Να είστε καλά και εσύ και ο Χρήστος μόνο και μόνο που ενδιαφερθήκατε...Χώρια οτι το φτιάξατε κιόλας...

΄Το πιο σωστό να του πεις είναι να αλλάξει και βαλβολίνες τώρα για να φύγει το γρέζι μην πάει και κολήσει πουθενα αλλού αν και πρέπει να το μαζέψει ο μαγνήτης της τάπας
Το θέμα είναι οτι ο Πέτρος είναι τόσο πολύ γρήγορος στις αλλαγές του, που δεν προφταίνει να συγχρονιστεί κανενός είδους σασμάν μαζί του....
Πέρα απ'την πλάκα, απ'οσο έχω δει και ξέρω, μπορεί καμιά φορά οι αλλαγές του να είναι γρήγορες,αλλά είναι πάντα ευγενικές...
Πέρα απ'την πλάκα, απ'οσο έχω δει και ξέρω, μπορεί καμιά φορά οι αλλαγές του να είναι γρήγορες,αλλά είναι πάντα ευγενικές...
Originally Posted by Angelic Imp' timestamp='1317121580' post='21010464

Thread
Forum
Replies
Last Post
energetic
Συναντήσεις και εκδηλώσεις
17
Jan 12, 2016 06:57 AM
Nabu
Συναντήσεις και εκδηλώσεις
2
Mar 21, 2013 04:51 PM