ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ - 27/6/2011
Η επόμενη επισημη συναντηση μας για την Αττική θα γινει τη Δευτερα 27/6/11 στο parking του ΣΕΦ στις 9 το βραδυ. 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1) Spaceody
2) Ikas
3) S2000_FUN
4) energetic
5)
6)
7)
8)
9)
10)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
1) Spaceody
2) Ikas
3) S2000_FUN
4) energetic
5)
6)
7)
8)
9)
10)
Γιατί, έχει ξαναγίνει αυτό που περιγράφεις?
Είμαστε μαζεμένοι ακριβώς μπροστά απο την είσοδο του πάρκινγκ όπως δείχνουμε στην φωτό. Και μάλιστα απο αυτή την φορά και μετά θα ανακοινώσουμε άλλο μέρος για να μαζευόμαστε.
Δεν νομίζω ότι αν πήγες να μπεις σε αυτό το πάρκινγκ που φαίνεται στην φωτό δεν θα βρήκες κανέναν?
Φώτη, θες να σου δώσω το δικό μου να έρθεις τσάρκα ρε? Να δώσεις λίγο Vtec βρε αδερφέ!
Είμαστε μαζεμένοι ακριβώς μπροστά απο την είσοδο του πάρκινγκ όπως δείχνουμε στην φωτό. Και μάλιστα απο αυτή την φορά και μετά θα ανακοινώσουμε άλλο μέρος για να μαζευόμαστε.
Δεν νομίζω ότι αν πήγες να μπεις σε αυτό το πάρκινγκ που φαίνεται στην φωτό δεν θα βρήκες κανέναν?
Φώτη, θες να σου δώσω το δικό μου να έρθεις τσάρκα ρε? Να δώσεις λίγο Vtec βρε αδερφέ!
Trending Topics
Γιατί, έχει ξαναγίνει αυτό που περιγράφεις?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
O Valiant ειχε ερθει 5 λεπτα μετα που φυγαμε τη τελευταια φορα και δεν μας προλαβε. Πατα το βρε παιδι μου λιγο παραπανω, καιει λιγοτερο στο vtec. 
Παντως αν θες δινουμε ραντεβουδακι στη παραλιακη και ξεκιναμε μαζι προς τα κατω.
Οποτε +1 απο εμενα να κουνηθει και λιγο το αμαξι το οποιο ετσι οπως παμε οτιδηποτε τετρατροχο ειναι πραγματικo ειδος πολυτελειας.

Παντως αν θες δινουμε ραντεβουδακι στη παραλιακη και ξεκιναμε μαζι προς τα κατω.

Οποτε +1 απο εμενα να κουνηθει και λιγο το αμαξι το οποιο ετσι οπως παμε οτιδηποτε τετρατροχο ειναι πραγματικo ειδος πολυτελειας.