ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΙΔΝΕΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 17/11/10
Originally Posted by Nabu,Nov 15 2010, 08:35 AM
Έτσι!!!
Ο Γιώργος θα έρθει με ήχους J's By Local_S και θα πάει να αγοράσει S2000 μετά την πίστα απο κανέναν μαντρά στον Αγ.Στέφανο

Ο Γιώργος θα έρθει με ήχους J's By Local_S και θα πάει να αγοράσει S2000 μετά την πίστα απο κανέναν μαντρά στον Αγ.Στέφανο

Originally Posted by LOCAL S,Nov 15 2010, 06:02 PM
Boy, εγω μενω Ανω Ιλισια και κατα 99% θα παω πιστα (αν δεν βρεχει,) αρα μιλαμε Τεταρτη μεσημερι να δουμε τι θα κανει και ο καιρος, οκ?
Δημητρης 6977-778234
Δημητρης 6977-778234

thank you
Originally Posted by Nabu,Nov 15 2010, 06:35 PM
Έτσι!!!

εχω και φρεσκο φρεσκο τον ηχο της invidia (που με αρρωστησε,thx ξαδερφε
) για "αμεση" συγκριση 
Originally Posted by kyriakoss2000t,Nov 15 2010, 06:49 PM
μπορει να παρει κ το δικο μου μεσα στην πιστα!!!!!!!που να τρεχει εξω ρε nabu 

Originally Posted by protogeo,Nov 15 2010, 01:00 PM
κομπλε...
) για "αμεση" συγκριση 
) για "αμεση" συγκριση 
Η J's παράγει μελωδία!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Σχετικα με το καιρο, δινει πιθανη βροχη αλλα θα ξερουμε σιγουρα αυριο. Παντως και να βρεξει, η συναντηση θα γινει κανονικα και εγω θα ανεβω για τη βολτα μου. Ετσι κι αλλιως εχει εσωτερικο χωρο στο καρτοδρομιο για καφεδακι, αναψυκτικα κτλ.
Originally Posted by energetic,Nov 15 2010, 11:41 PM
Σχετικα με το καιρο, δινει πιθανη βροχη αλλα θα ξερουμε σιγουρα αυριο. Παντως και να βρεξει, η συναντηση θα γινει κανονικα και εγω θα ανεβω για τη βολτα μου. Ετσι κι αλλιως εχει εσωτερικο χωρο στο καρτοδρομιο για καφεδακι, αναψυκτικα κτλ.