ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΙΔΝΕΣ-ΤΕΤΑΡΤΗ 19/1/2011
Λοιπόν...εγω την ημέρα της συνάντησης (όπως και όλη τη βδομάδα δλδ αλλά για τις υπόλοιπες μέρες δε σας νοιάζει
) θα είμαι πάλι Αγ.Στέφανο για σεμινάριο
και θα τελειώσω γύρω στις 3.30-4.00. Εννοείται πως δεν πρόκειται να κατέβω Π.Φάληρο και να ξανανέβω οπότε κάθε προσφορά, απο εσάς που μένετε πάνω κ πρόκειται να έρθετε στην πίστα, για κανένα φαγητό, για κανένα καφέ, για οτιδήποτε τέλος πάντων για να περάσει λίγο η ώρα μέχρι τις 7, ευπρόσδεκτη...
Ενας ένας μόνο...όχι όλοι μαζί...
) θα είμαι πάλι Αγ.Στέφανο για σεμινάριο
και θα τελειώσω γύρω στις 3.30-4.00. Εννοείται πως δεν πρόκειται να κατέβω Π.Φάληρο και να ξανανέβω οπότε κάθε προσφορά, απο εσάς που μένετε πάνω κ πρόκειται να έρθετε στην πίστα, για κανένα φαγητό, για κανένα καφέ, για οτιδήποτε τέλος πάντων για να περάσει λίγο η ώρα μέχρι τις 7, ευπρόσδεκτη... Ενας ένας μόνο...όχι όλοι μαζί...
Originally Posted by tkal_s2k,Jan 11 2011, 03:13 AM
Το θεμα ειναι να οδηγησεις για να μου πεις εσυ τι πιστευεις, τεσπα 8α το δουμε απο κοντα αυτο 

Αναρτησιακα-ευθυγραμμιση τι εχεις Θοδωρη?
Αναρτησιακα Tein Flex
Ευθυγραμμιση ...... νομιζω ειναι θεμα φαντασιας , απλα δε ξερω τα νουμερα παει καιρος που εχω κανει ειχα ζητησει νουμερα εγω οποτε μη περιμενεις κ τπτ τρελο. Το πιθανοτερο ειναι να ειναι σε απλο σετ απ.
Ευθυγραμμιση ...... νομιζω ειναι θεμα φαντασιας , απλα δε ξερω τα νουμερα παει καιρος που εχω κανει ειχα ζητησει νουμερα εγω οποτε μη περιμενεις κ τπτ τρελο. Το πιθανοτερο ειναι να ειναι σε απλο σετ απ.
Originally Posted by gre165-makis,Jan 11 2011, 09:36 AM
Αναρτησιακα-ευθυγραμμιση τι εχεις Θοδωρη?
Αφού βλέπεις...δεν....
Εδώ ένα σετ λάστιχα έχει βάλει (της προκοπής, δε λέω, αν και αυτό από καθαρή τύχη έγινε
) και τα χει ακόμα πάνω.Εδώ εμείς τα βάλαμε πιο μετά και κοντεύουμε να λιώσουμε και το δεύτερο σετ (τα μπιμπικάκια τα αφήνω για να μη ματιάζονται).
Tkal δε σε φοβάμαι έτσι που χεις μείνει μισός, ήθελα απλά να το ξέρεις