Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΙΔΝΕΣ-ΤΕΤΑΡΤΗ 19/1/2011

Old Jan 19, 2011 | 01:21 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by gre165-makis,Jan 18 2011, 01:25 AM
Με τιμη
Ο επισημος δοκιμαστης σας

Πως τα κανόνισες έτσι και όταν με προκαλέσατε για χρόνους με το nabu, την έκανες μ'ελαφρά και πήρες τουότα ακόμα δεν έχω καταλάβει..

"επίσημε δοκιμαστή"...

Old Jan 19, 2011 | 09:58 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Για ακόμα μια φορά περάσαμε ωραία εχθές. Το παρεάκι πολύ καλό, η πίστα καλή και το κρασάκι ακόμα καλύτερο!!

Α! Να μην ξεχάσω!!!!! Θεοδόση πάει πολύ καλά το εργαλείο λέμε πάντα τέτοια!!!!!
Old Jan 19, 2011 | 10:28 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά εχθές πέρασα απλά απίστευτα!!

Είχα καιρό να φύγω απο συνάντηση με τόσο μεγάλο και μόνιμο !!

Απίστευτα ήταν! Καλό κόσμο είχαμε, νέους είχαμε (giw. vill) , παλιούς που εμφανίστηκαν μετά απο καιρό (valiant), τους γνωστούς αγνώστους, τοπικούς ήρωες, νίντζες, μπλόντυ και δεν συμμαζεύεται!!

Εγώ δεν το έψηνα να μπω αλλά όταν ο s2johnyk μου είπα να πάρουμε ένα εισιτήριο μισό μισό δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Τελικά κατέληξα, μετά απο πρόσκληση, να κυνηγιέμαι με τον Ηλία για ένα συνεχόμενο 15λεπτο!!!

Δεν ξέρω αν ο οποιοσδήποτε χρόνος μπορεί να ξεπεράσει ποτέ αυτό το συναίσθημα που σου προκαλεί το "μούρη-κώλο" τραινάκι μεταξύ μερικών αυτοκινήτων.
Μου θύμισε λίγο τις ανωριμότητες μου όταν ήμουν πιο πιτσιρικάς που κόλλαγα και πήγαινα προφυλακτήρες τυχαίους αγνώστους στον δρόμο!!

Ηλία φίλε, η οδήγηση σου με γραμμές πλέον είναι A level!! Ο Μάκης ήξερε γιατί την έκανε

57.1 έγραψε το Pbox σε κάποιο γύρο. Όταν έχω χρόνο θα περάσω τα στοιχεία στον υπολογιστή να τα αναλύσω. (Θα σου τα στείλω κιόλας αν έχεις χρόνο να τα δεις και εσύ).
Οι γραμμές μας μπορεί να ήταν διαφορετικές όπως έιπες και εσύ αλλά το αποτέλεσμα ήταν 2 S2000 κολλημένα για πόση ώρα!

Πολύ ωραίος και ο Johnyk που γύρισε στο 57.4 αλλά ήταν στο πρώτο group που μπήκε στην πίστα, πράγμα που σημαίνει ότι έστω και λίγο (αν όχι αρκετά) θα γλυστρούσε περισσότερο απο εμάς που μπήκαμε μετά!

Για τα πρακτικά να πούμε ότι μετά στην ταβέρνα δεν πληρώσαμε έναν σκασμό λεφτά αλλά 15.5€ το άτομο που δεδομένου του φαγητού που πήραμε ήταν πραγματικά μια χαρά!! (Μάριε να ξέρεις ότι υπερψηφίστηκε την επόμενη φορά που θα παραγγέλνουμε, να σου έχω φιμώσει το στόμα )

SBIT+Eddiex+Nabu

Παιδιά, έτσι γερά και στην επόμενη!!!!
Old Jan 19, 2011 | 10:38 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Πολύ εμπεριστατομένο πόστ Κωνσταντίνε...ευγε!!!!!!!
Old Jan 19, 2011 | 10:51 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Μπράβο βρε παιδιά πάντα τέτοια. Για αυτό είναι οι συναντήσεις για να περνάμε καλά. Λυπάμαι που δεν ακολούθησα και εγώ αλλά πίστα λογικά δεν θα έμπαινα και λόγω δίετας (φάγαμε σαν ζώα στις γιορτές) δεν θα μπορούσα να αντέξω στο φαγητό να σας βλέπω. Οπότε αν και πάλευα με τον εαυτό μου μέχρι τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην έρθω. Την επόμενη όμως καιρού επιτρέπωντος θα είμαι εκεί
Old Jan 19, 2011 | 11:47 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by Nabu,Jan 20 2011, 09:28 AM
Εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά εχθές πέρασα απλά απίστευτα!!

Είχα καιρό να φύγω απο συνάντηση με τόσο μεγάλο και μόνιμο !!

Απίστευτα ήταν! Καλό κόσμο είχαμε, νέους είχαμε (giw. vill) , παλιούς που εμφανίστηκαν μετά απο καιρό (valiant), τους γνωστούς αγνώστους, τοπικούς ήρωες, νίντζες, μπλόντυ και δεν συμμαζεύεται!!

Εγώ δεν το έψηνα να μπω αλλά όταν ο s2johnyk μου είπα να πάρουμε ένα εισιτήριο μισό μισό δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Τελικά κατέληξα, μετά απο πρόσκληση, να κυνηγιέμαι με τον Ηλία για ένα συνεχόμενο 15λεπτο!!!
Μπραβο παιδια, παντα τετοια!

Δεν ξέρω αν ο οποιοσδήποτε χρόνος μπορεί να ξεπεράσει ποτέ αυτό το συναίσθημα που σου προκαλεί το "μούρη-κώλο" τραινάκι μεταξύ μερικών αυτοκινήτων.
Μου θύμισε λίγο τις ανωριμότητες μου όταν ήμουν πιο πιτσιρικάς που κόλλαγα και πήγαινα προφυλακτήρες τυχαίους αγνώστους στον δρόμο!!
Βασικα ενα απο τα θετικα των συναντησεων στις Αφιδνες ειναι αυτος ακριβως ο λογος. Η αποφυγη δηλαδη αυτων των καταστασεων στους δρομους. Απ'οτι φαινεται το διασκεδασατε πολυ.

Ηλία φίλε, η οδήγηση σου με γραμμές πλέον είναι A level!! Ο Μάκης ήξερε γιατί την έκανε

57.1 έγραψε το Pbox σε κάποιο γύρο. Όταν έχω χρόνο θα περάσω τα στοιχεία στον υπολογιστή να τα αναλύσω. (Θα σου τα στείλω κιόλας αν έχεις χρόνο να τα δεις και εσύ).
Οι γραμμές μας μπορεί να ήταν διαφορετικές όπως έιπες και εσύ αλλά το αποτέλεσμα ήταν 2 S2000 κολλημένα για πόση ώρα!

Πολύ ωραίος και ο Johnyk που γύρισε στο 57.4 αλλά ήταν στο πρώτο group που μπήκε στην πίστα, πράγμα που σημαίνει ότι έστω και λίγο (αν όχι αρκετά) θα γλυστρούσε περισσότερο απο εμάς που μπήκαμε μετά!
Ετσι, με δυναμη τα S2000!

Για τα πρακτικά να πούμε ότι μετά στην ταβέρνα δεν πληρώσαμε έναν σκασμό λεφτά αλλά 15.5€ το άτομο που δεδομένου του φαγητού που πήραμε ήταν πραγματικά μια χαρά!! (Μάριε να ξέρεις ότι υπερψηφίστηκε την επόμενη φορά που θα παραγγέλνουμε, να σου έχω φιμώσει το στόμα )
Κοιτα να δεις που πανε να το ριξουνε σε μενα πλαγιως το θεμα. Οταν σας ελεγα εγω οτι ο ανθρωπος μια χαρα χρεωνει αναλογως τη παραγγελια, δεν το καταλαβαινατε. 10 ατομα στο τραπεζι, για 25 ηταν η παραγγελια τοτε και περισσεψαν. Ουτε τα σκυλια του SBIT δεν καταφεραν να φανε τη ποσοτητα που ειχε μεινει. Αλλα δεν πειραζει την επομενη φορα θα το παιξω μουγκα στη στρουγκα!

SBIT+Eddiex+Nabu

Παιδιά, έτσι γερά και στην επόμενη!!!!
Παντα γερα παιδια με πολλα vtec!
Old Jan 20, 2011 | 12:00 AM
SpaceOdy's Avatar

Τέλεια ήταν !!! Να ευχαριστησω τον Ηλία που μπήκε μαζί μου και μου δωσε τα φώτα του !!!
Ο δικος μου χρόνος ήταν στο 1.02 αλλά βέβαια ολο το Saki μαμά !!!
Εφόσον είχα τον Ηλία μέσα δέν καταφερε κανείς να μας περάσει (γενικά ηταν πιο χαλαρο το group που μπηκα εγώ) και για καλη μου τυχη του Nabu ξεκουραζόταν εξω και τον Ηλια τον ειχα ηδη απαγαγει μέσα συνοδηγο - οπότε τα θηρία ηταν έξω απο την πίστα
Δεν ξέρω πως ακριβώς θα μπάινω με semi-slick λαστιχα και με αναρτήσεις πάντως ακομα και μαμά το ευχαριστιέμαι πολυ !!!
Old Jan 20, 2011 | 12:01 AM
Valiant's Avatar
Registered User

...Ομορφα εχτες, αν και με αρκετο κρυο, ηταν πολυ καλα...ιδιως να βλεπεις τα s στην πιστα, και να τα ακους! Μπραβο στα παιδια που τρεξανε... ευελπιστω Κωσταντινε, την επομενη φορα να μπω και εγω μεσα.. ;-)
Old Jan 20, 2011 | 12:10 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Με την ευκαιρία που είπε ο Κωνσταντίνος για νέα παιδιά κλπ σκεφτόμουν...μήπως θα ήταν καλό όταν γίνονται τα πόστς για τις συναντήσεις στην πίστα, να γράφονται και κάποιοι ¨κανόνες¨ που λογικά κάποιος που μπαίνει πρώτη φορά δεν τους γνωρίζει? Ετσι ίσως και οι νέοι θα βοηθηθούν και θα αποφεύγονται δυσάρεστες καταστασούλες...

Λέω εγώ τώρα..
Old Jan 20, 2011 | 12:13 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by SpaceOdy,Jan 20 2011, 01:00 AM
Τέλεια ήταν !!! Να ευχαριστησω τον Ηλία που μπήκε μαζί μου και μου δωσε τα φώτα του !!!
Ο δικος μου χρόνος ήταν στο 1.02 αλλά βέβαια ολο το Saki μαμά !!!

Δεν ξέρω πως ακριβώς θα μπάινω με semi-slick λαστιχα και με αναρτήσεις πάντως ακομα και μαμά το ευχαριστιέμαι πολυ !!!
Δεν υπάρχει λόγος να ευχαριστείς για τίποτα.. είχαμε πει ότι το χρωστούσα!

Βρε συ..αφού σου λέω..ο χρόνος δεν είναι αντιπροσωπευτικός, γιατί σε κάθε γύρο είχες διαφορετικές γραμμές (όχι ότι εγώ με το nabu, είχαμε, αλλά μπορούσες να βρεις κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ των γύρων-και λέω για εμένα και τον nabu, γιατί πηγαίναμε μπρος-πίσω και μπορούσα να ξέρω ακριβώς τί γινόταν με εμάς τους 2..)

Αν λοιπόν, δε μπορείς να βρεις κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ των γύρων σου, δεν έχει νόημα να κοιτάς χρόνους.. το ότι βάλαμε την τηλεμετρία, το κάναμε απλά για να σου φύγει η περιέργεια

Οπότε, αυτό που σου λείπει, είναι να συνηθίσεις λίγο ακόμη την πίστα..γιατί το μαμά S, είναι μια χαρά..!

All times are GMT -8. The time now is 04:35 PM.