Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΙΔΝΕΣ-ΤΕΤΑΡΤΗ 19/1/2011

Old Jan 20, 2011 | 12:29 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by Valiant,Jan 20 2011, 01:01 AM
...Ομορφα εχτες, αν και με αρκετο κρυο, ηταν πολυ καλα...ιδιως να βλεπεις τα s στην πιστα, και να τα ακους! Μπραβο στα παιδια που τρεξανε... ευελπιστω Κωσταντινε, την επομενη φορα να μπω και εγω μεσα.. ;-)
Χάρηκα που σε γνώρισα Λάμπρο αν και δεν τα είπαμε και καθόλου μετά! Λίγο το κρύο, λίγο το ότι είχα να μπω μέσα, καταλαβαίνεις...

Την επόμενη φορά εννοείται και εσύ μέσα!! Άλλο πράγματα το Σάκι στην πίστα!!

Originally Posted by Blondie_s2k
Με την ευκαιρία που είπε ο Κωνσταντίνος για νέα παιδιά κλπ σκεφτόμουν...μήπως θα ήταν καλό όταν γίνονται τα πόστς για τις συναντήσεις στην πίστα, να γράφονται και κάποιοι ¨κανόνες¨ που λογικά κάποιος που μπαίνει πρώτη φορά δεν τους γνωρίζει? Ετσι ίσως και οι νέοι θα βοηθηθούν και θα αποφεύγονται δυσάρεστες καταστασούλες...

Λέω εγώ τώρα..
Ισμήνη σωστή! Highly noted αυτό που είπες και απο την επόμενη φορά θα συμπεριλάβω και ένα κειμενάκι ανάλογο
Old Jan 20, 2011 | 12:35 AM
SpaceOdy's Avatar

MORE training !!! Όρεξη εχουμε (κ μπολικη μάλιστα ) -- λάστιχα θέλουμε ή μάλλον τον ίδιο τον αντιπρόσωπο της TOYO για σπονσορα
...'Αααα όντως ξέχασα να πώ για το κρύο χθές !!! Παραλίγο να αφήσουμε τα κοκκαλάκια μας !!! να ναι καλα τα Sακια μετά απο καθε έξοδο απο την πίστα που τα είχαμε για σόμπες !!!
Old Jan 20, 2011 | 12:39 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Originally Posted by blondie_s2k,Jan 20 2011, 01:10 AM
Με την ευκαιρία που είπε ο Κωνσταντίνος για νέα παιδιά κλπ σκεφτόμουν...μήπως θα ήταν καλό όταν γίνονται τα πόστς για τις συναντήσεις στην πίστα, να γράφονται και κάποιοι ¨κανόνες¨ που λογικά κάποιος που μπαίνει πρώτη φορά δεν τους γνωρίζει? Ετσι ίσως και οι νέοι θα βοηθηθούν και θα αποφεύγονται δυσάρεστες καταστασούλες...

Λέω εγώ τώρα..
Χαχαχαχαχα!!!!! Πώς το έφερες πάλι!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!
Old Jan 20, 2011 | 12:50 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Nabu,Jan 19 2011, 11:28 PM
Για τα πρακτικά να πούμε ότι μετά στην ταβέρνα δεν πληρώσαμε έναν σκασμό λεφτά αλλά 15.5€ το άτομο που δεδομένου του φαγητού που πήραμε ήταν πραγματικά μια χαρά!! (Μάριε να ξέρεις ότι υπερψηφίστηκε την επόμενη φορά που θα παραγγέλνουμε, να σου έχω φιμώσει το στόμα )
Ή θα κάνουμε αυτό...

http://news247.gr/kosmos/news/neo_kinhma_d...ora.753637.html
Old Jan 20, 2011 | 01:13 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Λιακο σε βλεπω οταν σπασεις το 56 να σου δινω τα ελατηριακια τα μαμα που περισσεψαν και 4 αμορτισερακια μπας και βγεις και εσυ λιγο απο πανω.
Θα γουσταρα τρελα να ειμαι στο τρενακι του τρομου..Ασε που θα σας τραβουσα κιολας,θα ημουν ο λαγος σας. [του στιβου εννοω ετσι,μην ακουσω καμια εξυπναδα.. ]

Σουπερ το παρεακι και παλι.Σπασαν τα χρονομετρα απ οτι εμαθα παλι και γενικοτερα πολυ κεφι.Τρομερο το MR απολυτα στημενο,βιδωμενα μουτρα και πολυ υπερστροφη.Επισης το καθισμα αγγιζει επιπεδα sparco.

Η μασα τα εσπασε.Επιτελους παραγγειλαμε ανθρωπινα και οχι ως Ελληνες!