ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΦΙΔΝΕΣ-ΤΕΤΑΡΤΗ 2/2/2011
Originally Posted by uma_chikara,Feb 3 2011, 03:31 PM
Μην ακούω χαζομάρες!
Και δεν παίζει αυτό που λέει ο Μάριος.. R888 με 650 ευρώ, δεν κάνουν ούτε για 16άρες πλέον..
Και δεν παίζει αυτό που λέει ο Μάριος.. R888 με 650 ευρώ, δεν κάνουν ούτε για 16άρες πλέον..
Γι αυτο ρωταω ετσι. Δεν παιζει 650 να βρεις 888 στις διαστασεις που θελω.Ηλια παντως ειδα και απο elastica και η διαφορα ειναι 15€ για τα F1. Δηλαδη και για να στα βαλουνε ειναι μια η αλλη. Εγω τα εκλεισα
Χαχαχαχαχαχα, καινουργια παπα ο Sakis γιατι ο Makis μου εκανε παρατηρησεις εχθες!
εγω προχτες εβαλα τα 888 σε 18 στον κινεζο,1050 κ σιγουρα δεν το βαζω πιστα,οπως λεει κ ο ηλιας μην θελουμε 1000+σε 1χρονο,σε 2εβδομαδεσ τα 888αρια θα παρουν μεγαλη αυξηση,ετσι μου ειπε ο σπυρος,η μαλ@κια ειναι οτι βρεχει κ δεν ταχω ευχαριστηθει ακομα
Originally Posted by SBIT,Feb 3 2011, 01:51 PM
Μια χαρούλα περάσαμε και με πολύ γέλιο.
Γιάννη ωραίο το παιχνίδι ασχετα αν δεν πάμε προφυλακτήρες σαν μερικούς μερικούς
Γιάννη ωραίο το παιχνίδι ασχετα αν δεν πάμε προφυλακτήρες σαν μερικούς μερικούς

Για να πάνε 2 αυτοκίνητα έτσι πρέπει οι δυο οδηγοί να γνωρίζονται καλά μέσα στην πίστα
Εγώ πάντως σε ευχαριστώ που έκανες το λαγό μου
Χρήσιμες επίσης και οι συμβουλές σου, όταν ξαναδοκιμάσουμε ετοιμάσου για ακόμα καλύτερα
Originally Posted by S2johnyK,Feb 3 2011, 06:21 AM
Ρε συ η πρώτη ήταν αυτή...
Για να πάνε 2 αυτοκίνητα έτσι πρέπει οι δυο οδηγοί να γνωρίζονται καλά μέσα στην πίστα
Χρήσιμες επίσης και οι συμβουλές σου, όταν ξαναδοκιμάσουμε ετοιμάσου για ακόμα καλύτερα