ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 7/2/11
Originally Posted by Tazio,Feb 1 2011, 02:52 AM
Στο τμήμα Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την εξωτική Τρίπολη Αρκαδίας... 

Aγαπάμε Τρίπολη, κάναμε και φαντάροι εκεί και γενικά το μέρος λέει πολύ.
Άνετη ζωή, καμία σχέση με την τρέλα της Αθήνας, Ναύπλιο, Σπάρτη, Καλαμάτα κοντά...
Και έχει και κάτι δρομάρες πριν το Αρτεμήσιο και μετά προς Σπάρτη που εκεί είναι για Hondara και ΜΟΝΟ.
Ηοnda λέμε!
Ευχαριστώ παιδιά για την πρόσκληση...
Δεν θα πάρω το αμάξι, με λεωφορείο θα κατέβω..Το δρομολόγιο που με βολεύει φεύγει την Κυριακή βράδυ ώστε να είμαι το πρωί Δευτέρας στην Τρίπολη όπου έχω δουλειές μέχρι και την Τρίτη...Και βράδυ Τρίτης πέρνω πάλι το πούλμαν για επιστροφή..
Η συνάντηση σας παιδιά είδα ότι είναι Δευτέρα βραδάκι, και δεν βλέπω να μπορώ να έρχομαι να σας δω και από κοντά..
Θα τα πούμε όμως σύντομα...
[QUOTE=lalakis2000,Feb 1 2011, 04:53 AM]
Δεν θα πάρω το αμάξι, με λεωφορείο θα κατέβω..Το δρομολόγιο που με βολεύει φεύγει την Κυριακή βράδυ ώστε να είμαι το πρωί Δευτέρας στην Τρίπολη όπου έχω δουλειές μέχρι και την Τρίτη...Και βράδυ Τρίτης πέρνω πάλι το πούλμαν για επιστροφή..
Η συνάντηση σας παιδιά είδα ότι είναι Δευτέρα βραδάκι, και δεν βλέπω να μπορώ να έρχομαι να σας δω και από κοντά..
Θα τα πούμε όμως σύντομα...
[QUOTE=lalakis2000,Feb 1 2011, 04:53 AM]
Να το βίσμα..
Εσύ έκανες την εκπαίδευση σου και την έζησες λίγες μέρες, δεν ξέρεις πως είναι μετά από το πρώτο 6μηνο, δεν έχεις γνωρίσει καλά τους Τριπολιτσιώτες να δεις τι πάστα ανθρώπων είναι, ούτε έχεις περάσει χειμώνες να δεις την γλύκα...
Εδώ και 3 χρόνια την έχω εγκαταλείψει και έχω επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη μόνιμα...
Ήταν απτα καλά μου χρόνια όντως και έχω αρκετές καλές στιγμές αλλά δεν μου λείπει ούτε στο ελάχιστο..
Την Θεσσαλονίκη δεν την αλλάζω με καμία πόλη στην Ελλάδα..
Εσύ έκανες την εκπαίδευση σου και την έζησες λίγες μέρες, δεν ξέρεις πως είναι μετά από το πρώτο 6μηνο, δεν έχεις γνωρίσει καλά τους Τριπολιτσιώτες να δεις τι πάστα ανθρώπων είναι, ούτε έχεις περάσει χειμώνες να δεις την γλύκα...
Εδώ και 3 χρόνια την έχω εγκαταλείψει και έχω επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη μόνιμα...
Ήταν απτα καλά μου χρόνια όντως και έχω αρκετές καλές στιγμές αλλά δεν μου λείπει ούτε στο ελάχιστο..
Την Θεσσαλονίκη δεν την αλλάζω με καμία πόλη στην Ελλάδα..