ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΔΕΥΤΕΡΑ 10/05/10
Originally Posted by energetic,May 11 2010, 01:08 AM
Κατι πρεπει να κανουμε με το φαγητο στο Γευστικον για να σωθει το στομαχι και η κοιλια του Θαναση. 

Παιδια οντως χθες περασαμε παλι πολυ ωραια!
Εγω ξερω τι φταιει με τον Θαναση...Ανακατευτηκε που τον παντρεψατε με μια που δεν δεν ξερει απο μηχανολογικα S2000.
Θαναση αντρα,μην ανησυχεις!Θα παραγγειλω ολα τα βιβλια που υπαρχουν σχετικα, και θα σε βγαλω ασπροπροσωπο.
....Και ναι ηταν ωραια και στον Λαιμο...Χωνεψαμε μπορω να πω...
...Και εσυ Πετρε Ιονε,οταν λεμε τη φραση "Παμε φυλακη", δε θα φευγεις με το που ακους το "φ" ....Ζαβολιαρη!!!!!
...Χρηστο,χωρις παρεξηγηση...Οταν κανεις τετοια πραγματα στη μηχανη σου....θα πρεπει να ακολουθεις και καποιους κανονες.....Οπως πχ, να μη γκαζωνεις διπλα σε, καρδιακους, υπερηλικες, δικυκλιστες, υπερτασικους, πασης φυσεως ανυποψιαστους πολιτες, και επισης διπλα σε ατομα που ηδη εχουν αρκετα ανεβασμενη την αδρεναλινη τους και ειμαι και εγω μεσα στο αμαξι τους.
Originally Posted by Angelic Imp,May 11 2010, 02:37 AM
Γεια σας!
Εγω ξερω τι φταιει με τον Θαναση...Ανακατευτηκε που τον παντρεψατε με μια που δεν δεν ξερει απο μηχανολογικα S2000.
Θαναση αντρα,μην ανησυχεις!Θα παραγγειλω ολα τα βιβλια που υπαρχουν σχετικα, και θα σε βγαλω ασπροπροσωπο.
...Και εσυ Πετρε Ιονε,οταν λεμε τη φραση "Παμε φυλακη", δε θα φευγεις με το που ακους το "φ" ....Ζαβολιαρη!!!!!
...Χρηστο,χωρις παρεξηγηση...Οταν κανεις τετοια πραγματα στη μηχανη σου....θα πρεπει να ακολουθεις και καποιους κανονες.....Οπως πχ, να μη γκαζωνεις διπλα σε, καρδιακους, υπερηλικες, δικυκλιστες, υπερτασικους, πασης φυσεως ανυποψιαστους πολιτες, και επισης διπλα σε ατομα που ηδη εχουν αρκετα ανεβασμενη την αδρεναλινη τους και ειμαι και εγω μεσα στο αμαξι τους.

Originally Posted by S2000_FUN,May 11 2010, 03:15 AM
Εντάξει Αγγελική θα το φροντίσω για την επόμενη φορά...... Θα σας δώσω από ένα ζευγάρι ωτοασπίδες

Καλυτερα να βαλεις ηχομονωση στο αμαξωμα....Θα σου δωσει και επιπλεον ογκο...
Originally Posted by Angelic Imp,May 11 2010, 12:37 PM

Originally Posted by Angelic Imp,May 11 2010, 04:16 AM
...Με διεγραψες κιολας??...Οπως τους αστακους??...Τοσο απλα???