Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ - ΔΕΥΤΕΡΑ 11/01/10

Thread Tools

Old Jan 12, 2010 | 08:44 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by vtecas,Jan 12 2010, 12:26 AM
Επίσης κίτρινη σε Gremaki,Nabu,Uma(αλφαβητικά)... αρα αλώ οι CO να μεριμνήσουν για τις ποινές.....
Gremakis -> Miami (στ'αλήθεια...μέχρι 4-5 Φεβρουαρίου, νομίζω...)

Nabu -> Δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε...

Chikara -> είχα δουλειά μέχρι αργά και όταν έφτασα στο ΣΕΦ, ίσα που πρόλαβα τους τελευταίους που έφευγαν για Γευστικό..
Μετά έπρεπε να πάω σε κάτι φίλους με γενέθλια...so..next time maybe..
Old Jan 12, 2010 | 12:37 PM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

¨Ελα ρε Λιάκο,που είσαι ρε παλικάρι?Έστω για καλησπέρα ρε συ ,έπρεπε να περάσεις,έτσι για το καλό της πρώτης....
Άκου Μαϊάμι ο Μάκης.....άντε την άλλη φορά Μονακό αγόρι μου..
Ο Νάμπουρας ρε παιδιά που είναι ,σε κανένα μ...ί μέσα και το ριξε στην κολύμβηση?
Old Jan 12, 2010 | 01:23 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by vtecas,Jan 12 2010, 11:37 PM
Παντού έχει πάει αυτός...μην ανησυχείς..να ναι καλά ο πρωταθλητισμός!!

ΒTW...Μάκη, ξέρεις........
Old Jan 12, 2010 | 01:51 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by vtecas,Jan 12 2010, 01:37 PM
¨Ελα ρε Λιάκο,που είσαι ρε παλικάρι?Έστω για καλησπέρα ρε συ ,έπρεπε να περάσεις,έτσι για το καλό της πρώτης....
Ο Νάμπουρας ρε παιδιά που είναι ,σε κανένα μ...ί μέσα και το ριξε στην κολύμβηση?
Monaco, Saint Tropez, Κάννες κλπ, είναι το μόνο εύκολο...εδώ δίπλα είναι
Τα "υπερατλαντικά" είναι τα σπάνια..
Ισμήνη, δεν ξέρω αν θα μπορέσει..είναι λίγο περίεργα τα πράγματα σστα αεροδρόμια...

Την επόμενη φορά ελπίζω να ξεμπερδέψω πιο νωρίς, να σας δω καθολου..
Τις Δευτέρες έχω "θεματάκι" με το χρόνο..
Old Jan 12, 2010 | 01:52 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by uma_chikara,Jan 13 2010, 12:51 AM
Ισμήνη, δεν ξέρω αν θα μπορέσει..είναι λίγο περίεργα τα πράγματα σστα αεροδρόμια...
Πάντα μπορεί!
Old Jan 12, 2010 | 05:51 PM
KouneloS2000's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN,Jan 11 2010, 11:17 PM
Λοιπόν πάντα υπάρχουν παρέες-πηγαδάκια στα meeting. Δεν είναι δυνατόν όλοι να μιλάνε μαζί και για ένα θέμα. Εγώ προσωπικά όπως και άλλα παιδιά πάντα γνωρίζουμε τα καινούρια παιδιά. Τώρα αν ήρθες και δεν σε πρόσεξε κανείς και έκανες βόλτα σαν άσχετος όπως έρχονται και πολλοί να χαζέψουν από περιέργεια συγνώμη αλλά λάθος σου. Δεν είμαστε παιδάκια εδώ μέσα να νταντεύουμε τον καθένα και να του κάνουμε και γεννέθλια όταν έρχεται. Θα έπρεπε να συστηθείς από μόνος σου όταν ήρθες αν δεν σε πρόσεξε κανένας όπως λες. Δεν είμαστε μπαμπούλές αλλά όλοι μια καλή παρέα που στις συναντήσεις ο καθένας μπορεί να μιλάει για δικά του θέματα πάνω στο αυτοκίνητο ή άλλα.
Ρε παληκαρε γινε λιγο προσεκτικος στις λεξεις που διαλεγεις.
Δε ζητησα νταντεμα ουτε να μου σβησεις κερακια στα γενεθλια μου,κουβαλαω sesoir και μαλλον επειδη δε τα διαβασες ολα,οπως εγραψα παραπανω ,δεν ηταν το πρωτο meeting που πηγα και με το που βγηκαμε απο το αμαξι με τον ταδε φιλο μου ειχαν ερθει να μας υποδεχτουν,να μας μιλησουν,μεχρι που κραταγαν και τα αυτοκολλητα του club στα χερια να μας δωσουν.
Τωρα αν εχεις μαθει εσυ αλλιως δε ξερω , αλλα να χωθω σε μια παρεα που δε ξερω,να πω γεια σας ειμαι ο κουνελος απο το forum και μ αρεσουν τα καροτα στο ξεκαρφωτο μου φαινεται λιγο...σαν πιο χωμενος μεσα στη παρεα λοιπον επρεπε εσυ και ο καθε αλλος χωμενος να κανει την κινηση και οχι να γυρνανε μουρες καποιοι.
και ας τελειωνουμε εδω το θεμα αυτο,απο ενα λιττο ποστακι ο ενας με λεει γκομενα χωρις να με ξερει,ο αλλος με βγαζει παιδι που περιμενει νταντεμα αφηστε να γνωριστουμε απο κοντα μη δυσκολεβομαστε αλλο και ας κλεισει εδω απο μενα.
Old Jan 12, 2010 | 08:22 PM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by vtecas,Jan 12 2010, 12:26 AM
Επίσης κίτρινη σε Gremaki,Nabu,Uma(αλφαβητικά)... αρα αλώ οι CO να μεριμνήσουν για τις ποινές.....
Λειπαμε αλλα απ οτι καταλαβα ειχες καλη παρεα...

Στο Μονακο να σου πω την αληθεια εχω παει και ειναι ωραια για καμια βδομαδα το πολυ. Εδω στο Μαιαμι ομως αν ηταν δικο μου και το φτωχοσπιτο που μενω πιστευω θα σας χαιρετουσα ολους με μεγαλη στεναχωρια.........αλλα θα σας χαιρετουσα.

Μολοταυτα γουσταρα συναντησουλα.Απ οτι καταλαβα ηταν δυνατη.

λακα πλακα εχω δει τουλαχιστον 5 S το τριημερο που ειμαι εδω.Θα τους κανω μια ερωτησουλα που εχουν συναντηση μπας και δεν την χασω τελικα.

Ισμηνη θες να σου φερω αντι για μαγνητακι ενα Αμερικανικο σπρει για να βαψεις την ''πανεμορφη'' σιτα του προφυλακτηρα σου?

Old Jan 12, 2010 | 09:52 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εισαι εντελως λαθος KouneloS2000. Η γνωμη και αποψη μου περι τους θεματος παραμενει ιδια. Δεν καταλαβαινω με ποιο τροπο σκεφτεσαι αλλα απο προηγουμενα σου ποστ σε αυτο και σε αλλο τοπικ μπορω να πω οτι εχεις λαθος νοοτροπια εντος και εκτος forum κι ας μη σε εχω γνωρισει, παρα διαβαζοντας μονο τα ποστ των υπολοιπων. Δε μπορει ολοι να συμφωνουμε και εσυ να εχεις δικιο. Κατι δεν παει καλα.

Αλλα θα παω με τα νερα σου για να μας δωσεις αλλη μια ευκαιρια (το εχουμε στεναχωρια βρε παιδι μου, δεν κοιμηθηκαμε χθες το βραδυ) επειδη εχεις καροτα και τα θελω να τα χωσω στη σαλατα μου. Mαναβης εισαι by the way?
Old Jan 12, 2010 | 10:11 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by KouneloS2000,Jan 12 2010, 06:51 PM
Ρε παληκαρε γινε λιγο προσεκτικος στις λεξεις που διαλεγεις.
Δε ζητησα νταντεμα ουτε να μου σβησεις κερακια στα γενεθλια μου,κουβαλαω sesoir και μαλλον επειδη δε τα διαβασες ολα,οπως εγραψα παραπανω ,δεν ηταν το πρωτο meeting που πηγα και με το που βγηκαμε απο το αμαξι με τον ταδε φιλο μου ειχαν ερθει να μας υποδεχτουν,να μας μιλησουν,μεχρι που κραταγαν και τα αυτοκολλητα του club στα χερια να μας δωσουν.
Τωρα αν εχεις μαθει εσυ αλλιως δε ξερω , αλλα να χωθω σε μια παρεα που δε ξερω,να πω γεια σας ειμαι ο κουνελος απο το forum και μ αρεσουν τα καροτα στο ξεκαρφωτο μου φαινεται λιγο...σαν πιο χωμενος μεσα στη παρεα λοιπον επρεπε εσυ και ο καθε αλλος χωμενος να κανει την κινηση και οχι να γυρνανε μουρες καποιοι.
και ας τελειωνουμε εδω το θεμα αυτο,απο ενα λιττο ποστακι ο ενας με λεει γκομενα χωρις να με ξερει,ο αλλος με βγαζει παιδι που περιμενει νταντεμα αφηστε να γνωριστουμε απο κοντα μη δυσκολεβομαστε αλλο και ας κλεισει εδω απο μενα.
Kounelos είμαι πάρα πολύ προσεκτικός στις λέξεις που χρησιμοποιώ μάλλον εσύ δεν διάβασες σωστά. Το ότι σε υποδέχτηκαν στο άλλο club έτσι όπως λες μπράβο στα παιδιά. Και εμείς το ίδιο κάνουμε.Και στο ξαναλέω... αν πάρκαρες κάπου και δεν σε είδε κανείς και περιφερόσουν ανάμεσα χωρίς να μιλήσεις σε κανένα ή να σταθείς κάπου εγώ προσωπικά θα σε θεώρησα άσχετο-περίεργο που ήρθε να χαζέψει. Και καλά κάνει κάποιος να χαζέψει και εγώ το ίδιο θα έκανα αν έβλεπα τόσα S2000 μαζεμένα αλλά δεν είμαι και υποχρεωμένος να κάθομαι να γνωρίζω και τον καθε άσχτετο μιας και ο χρόνος γεμίζει σε κάθε συνάντηση από παιδιά που τα βλέπω μόνο κάθε δεύτερη Δευτέρα. Το "γυρνάνε μούρες" κάποιοι που λες είναι εντελώς άκυρο και δεν ανταποκρίνεται στα παιδιά του forum. Οποιοι γυρνάγανε μούρες όπως λες δεν έμειναν και πολύ στο club γιατί δεν ταιριάξανε με την πλοιψηφία. Και εμπάς περιπτώση ναι δεν σε ξέρω αλλά περίμενα ένα τύπο με περισσότερο τσαμπουκά που αν δεν το παίξανε τα παιδάκια στη παρέα τους να διεκδικούσε τη θέση του. Εγώ έτσι έχω μαθει αφού με ρωτάς Τελος πάντων αν διάβαζες πιο προσεκτικά το Forum θα καταλάβαινες ότι το κάθε σχόλιο που έχει γίνει έχει χιουμουριστικό χαρακτήρα και όχι προσωπικής επίθεσης που το παίρνεις εσύ. Αυτά από μένα. Περιμένω να σε δω στην επόμενη συνάντηση να έρθεις να μας βρεις πριν προλάβουμε να σε εντοπίσουμε εμείς
Old Jan 12, 2010 | 10:14 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Κουνελε, πες μου κατι τιποτεαλλοτελος! Το πασχα αυγο ή κουνελι?

All times are GMT -8. The time now is 05:24 PM.