ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ
Originally Posted by package,Jun 14 2010, 02:35 AM
Ρε @ γκρινιάρη, εγώ καίω 20€ με το που θα βάλω μπροστά. Άσε τις παπαριές.
Κάθε φορά κατεβαίνεις με το ταξί -όχι μόνο χαλάς λεφτά αλλά βγάζεις κιόλας- κάθεσαι για ένα 20λεπτο και μετά πας για την επόμενη κλήση!!
Έχουμε ξεχάσει τι χρώμα είναι το S2000 σου τόσο καιρό που έχουμε να το δούμε
Originally Posted by uma_chikara,Jun 14 2010, 03:39 AM
Nabu, αγάπη μου, ο Πακετάκος είχε κατέβει την προηγούμενη φορά.. και κομπρεσσοράτος.. 

Originally Posted by Nabu,Jun 14 2010, 12:42 AM
Εγώ γκρινιάζω που καίω 20€ πάνω κάτω και άλλοι γκρινιάζουν που για 2 καλαμάκια, λίγη σαλάτα, μια φετούλα και 23.8 λίτρα κόκκινο κρασί πληρώνουν 12€!
Έτσι είναι αυτα ΙΣΜΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! Ο καθένας πρέπει για κάτι να γκρινιάζει!!
Έτσι είναι αυτα ΙΣΜΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! Ο καθένας πρέπει για κάτι να γκρινιάζει!!
..Και μια και το ανεφερε, στην προηγουμενη συναντηση θα πληρωνα εγω και ο Πετρος 4 σουβλακια πιτα+2 ποτηρια κρασι, 30 Ευρω...Που δεν κοστιζαν ουτε 10...Αλλα λογω δημοκρατικων καθεστωτων χρησιμοποιησαμε το δικαιωμα εκδοσης 2ης αποδειξης και ολα παγκαλα...
Αρα για ολα υπαρχουν λυσεις χωρις να ειναι απαραιτητη η γκρινια ....

Και οσο για το μερος συναντησης οχι οτι με ενοχλουν ιδαιτερα οι γυφτοι(και χωρις να χρειαζεται να περιμενω ποτε θα ενοχλησουν), θα ειχα να προτεινω ως εναλλακτικη τη παραλια Γλυφαδας(Μαριδακι). Μπορει ο δρομος αυτος να μην εχει και πολυ δυνατο φωτισμο σε ολο το μηκος του, αλλα ειναι αρκετα ησυχος και εχει και θεσεις για παρκιν...Αν τις πετυχαινουμε αδειες δηλαδη...
...Αυτααα...Αν σας ενδιεφεραν δηλαδη....
Originally Posted by Angelic Imp,Jun 14 2010, 05:27 AM
...Εχει δικιο ο Κωνσταντινος.Πρεπει παντα και για κατι να γκρινιαζουμε...
..Και μια και το ανεφερε, στην προηγουμενη συναντηση θα πληρωνα εγω και ο Πετρος 4 σουβλακια πιτα+2 ποτηρια κρασι, 30 Ευρω...Που δεν κοστιζαν ουτε 10...Αλλα λογω δημοκρατικων καθεστωτων χρησιμοποιησαμε το δικαιωμα εκδοσης 2ης αποδειξης και ολα παγκαλα...
Και οσο για το μερος συναντησης οχι οτι με ενοχλουν ιδαιτερα οι γυφτοι(και χωρις να χρειαζεται να περιμενω ποτε θα ενοχλησουν), θα ειχα να προτεινω ως εναλλακτικη τη παραλια Γλυφαδας(Μαριδακι). Μπορει ο δρομος αυτος να μην εχει και πολυ δυνατο φωτισμο σε ολο το μηκος του, αλλα ειναι αρκετα ησυχος και εχει και θεσεις για παρκιν...Αν τις πετυχαινουμε αδειες δηλαδη...

Οσο για το μέρος συνάντησης Αγγελική που προτείνεις έχω την εντύπωση ότι ή εμείς ή τα ζευγαράκια εκεί θα ενοχληθούν από την παρουσία μας. Μάλλον το δεύτερο δηλαδή που θα τους χαλάσουμε μια όμορφη στιγμή χαλάρωσης και ευχαρίστησης
Originally Posted by S2000_FUN,Jun 14 2010, 05:56 AM
Αναφορικά με το ποστ της Αγγελικής θα ήθελα να αναφέρω ότι άσχετα αν παραγγέλνουμε κάποιες συγκεκριμένες ποσότητες φαγητού στη συνάντηση είναι απόλυτα κατανοητό κάποιοι να θέλουν να φάνε λιγότερο και να μη συμμετέχουν στον κοινό λογαριασμό. ρος αποφυγή παρεξηγήσεων λοιπόν να έχουν το θάρρος να το λένε στην αρχή διότι ούτε ντροπή είναι ούτε κατακριτέο από τους υπόλοιπους
Οσο για το μέρος συνάντησης Αγγελική που προτείνεις έχω την εντύπωση ότι ή εμείς ή τα ζευγαράκια εκεί θα ενοχληθούν από την παρουσία μας. Μάλλον το δεύτερο δηλαδή που θα τους χαλάσουμε μια όμορφη στιγμή χαλάρωσης και ευχαρίστησης

.Επειδη εμεις δεν ειχαμε ζητησει το λογαριασμο με την ξεχωριστη αποδειξη οπως απο την αρχη της παραγγελιας μας ειχε κανονιστει,δεν μας την ειχαν παραδωσει οταν πηρατε την δικια σας, μεχρι που ρωτησαμε και τοτε μας την εδωσαν επι τοπου.Και παλι συγνωμη για το μπερδεμα...Το ξερω...ειναι σπαστικο να καθεσαι συνεχεια να μετρας...
Οσο για το δευτερο μερος,
,οντως, αυτοι ειναι το πιθανοτερο να ενοχληθουν...Αν και συνηθως τα καλοκαιρια γινεται ψιλοπανικος εκει απο παρτυ,παρεες,πεζους,ψαραδε κτλ...Συν οτι σκεφτομουν συγκεκριμενα για τον δρομο πανω απο τις παραλιες. Για ασφαλστρο μιλαω δηλαδη...
Αλλα γενικοτερα ειναι και λιγο προβλημα το θεμα του παρκιν εκει..Κατα ποσο θα υπαρχει ελευθερος χωρος για οσο πιο συγκεντρωμενο παρκαρισμα μεταξυ των αυτοκινητων του κλαμπ...
Δεν ξερω...
...Μια προταση εκανα μηπως και βοηθουσα λιγο...
Ευχομαι να βρεθει κατι καλο εστω και μετα απο δοκιμασιες....