Καρτοδρομο Αφιδνων - Παρασκευη 04/06/10
έτσι κι αλλιώς δε θα ερχόμουν με αμάξι, αλλά έτυχε δουλειά που δε μπορεί να δεχτεί αναβολή..
Δεν πειράζει να πάτε με ένα θεατή λιγότερο..
Σημασία έχει να περάσετε εσείς καλά , πράγμα που θα γίνει έτσι κι αλλιώς, αφού η παρέα είναι πολύ καλή και η εκτόνωση θα είναι μεγάλη, μετά από τόσο καιρό..
Θα προσπαθήσω παντως, αλλά και να μη τα καταφέρω, δεν έγινε και κάτι αν δεν έρθω!
Δεν πειράζει να πάτε με ένα θεατή λιγότερο..
Σημασία έχει να περάσετε εσείς καλά , πράγμα που θα γίνει έτσι κι αλλιώς, αφού η παρέα είναι πολύ καλή και η εκτόνωση θα είναι μεγάλη, μετά από τόσο καιρό..

Θα προσπαθήσω παντως, αλλά και να μη τα καταφέρω, δεν έγινε και κάτι αν δεν έρθω!
Originally Posted by energetic,Jun 2 2010, 06:03 AM
Μακη, εμεις ξερα κλασσικα.
) ,και θα επαιρνα το δικο του για να ερθω στον καρτοδρομο. Με σουζες κιολας...
Υγ...Μηπως επρεπε να το γραψω στα ανεκδοτα?....
ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
Εχω φαει ολο τον κοσμο σημερα να βρω το τηλεφωνο σου αλλα τιποτα....Τελικα δεν το ειχα σωσει..
Ελα με τα 18αρια και το πολυ πολυ βαζουμε τα μπροστα σου πισω που εχουν φυγει τα κομματακια να μην χαλασουμε τα πισω..Θα ειναι και προτοτυπο..
Μπορει να στριβει και καλυτερα..
Εχω φαει ολο τον κοσμο σημερα να βρω το τηλεφωνο σου αλλα τιποτα....Τελικα δεν το ειχα σωσει..
Ελα με τα 18αρια και το πολυ πολυ βαζουμε τα μπροστα σου πισω που εχουν φυγει τα κομματακια να μην χαλασουμε τα πισω..Θα ειναι και προτοτυπο..
Μπορει να στριβει και καλυτερα..