Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 7Χ7 στο Ρέντη - Πέμπτη 1/12/11 στις 9 το βραδυ

Thread Tools

Old Dec 2, 2011 | 09:57 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Να σας κλεισω ρε την επομενη βδομαδα;

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
Old Dec 2, 2011 | 10:16 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by S2johnyK
Μας βλέπω από την επόμενη φορά να το κάνουμε 2ωρο.
Μέχρι να χαιρετηθούμε, να αγκαλιαστούμε, να φιληθούμε, να μιλήσουμε, να ζεσταθούμε (διατάσεις, πάσες κτλ) και τέλος να χωριστούμε σε ομάδες για να παίξουμε έχουμε χάσει μισή ώρα. Από την υπόλοιπη μισή ώρα το ένα 15λεπτο είμαι πεσμένος κάτω (το πήρα τελικά το δωράκι μου χθες από τον FUN, και σήμερα το δεξί ποδαράκι κάνει ήχους μπιλιοφορου) και ότι απομείνει είναι παιχνίδι αλλά και πάλι όχι καθαρό, άουτ, κόρνερ, σέντρες, γκολ, α και μη ξεχάσω πανηγυρισμοί. Ωραία είναι δεν λέω αλλά λίγο ακόμα θα ήταν καλύτερο
Πολύ καλή ήταν η ιδέα του pontiou να φτιάχνουμε τουλάχιστον τους πυρήνες της κάθε ομάδας από το φόρουμ ώστε όταν πάμε εκεί τα 4-5 άτομα να είναι τα βασικά και τα υπόλοιπα να συμπληρώνονται ανάλογα με τις συμμετοχές.

πχ

FUN - pontios

PanoS - SBIT

lalakis - Eddie

Amaretos - Nippon

...και ούτω καθεξής, μέσες άκρες νομίζω το πιάσατε το νόημα

Σιγά ρε!!! Πολύ ευαίσθητο είναι το ποδαράκι σου. Καλάμι με καλάμι βρήκαμε και φόραγες και επικαλαμίδα. Εμένα δηλαδή που δεν πονάει καθόλου είναι ξύλινο? Βρε που μπλέξαμε. Εμένα στα προηγούμενα με είχε σιγυρίσει ο Nippon και ο Λαλάκης. Έχω φάει και κάτι καλές από τον Πόντιο που κάνει επελάσεις. Δεν μίλησα καθόλου την επόμενη μέρα. Θα σας βάλουμε να παίζετε με τίποτα γκομενάκια να προσέχετε τα καλτσόν και τα τακούνια ρε Καλά για το Λαλάκη δεν μιλάω. Του ψάχνω ποδοσφαιρικά παπούτσια με αερόσολα γιατί αυτός στραμπουλάει αστράγαλο για το παραμικρό. Σε λίγο οργωμένο γήπεδο παίζει (είδα και κάτι ντομάτες να έχουν φυτρώσει στο γήπεδο ) και μου βγαίνει off
Old Dec 2, 2011 | 10:44 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1322838473' post='21204371
Μας βλέπω από την επόμενη φορά να το κάνουμε 2ωρο.
Μέχρι να χαιρετηθούμε, να αγκαλιαστούμε, να φιληθούμε, να μιλήσουμε, να ζεσταθούμε (διατάσεις, πάσες κτλ) και τέλος να χωριστούμε σε ομάδες για να παίξουμε έχουμε χάσει μισή ώρα. Από την υπόλοιπη μισή ώρα το ένα 15λεπτο είμαι πεσμένος κάτω (το πήρα τελικά το δωράκι μου χθες από τον FUN, και σήμερα το δεξί ποδαράκι κάνει ήχους μπιλιοφορου) και ότι απομείνει είναι παιχνίδι αλλά και πάλι όχι καθαρό, άουτ, κόρνερ, σέντρες, γκολ, α και μη ξεχάσω πανηγυρισμοί. Ωραία είναι δεν λέω αλλά λίγο ακόμα θα ήταν καλύτερο
Πολύ καλή ήταν η ιδέα του pontiou να φτιάχνουμε τουλάχιστον τους πυρήνες της κάθε ομάδας από το φόρουμ ώστε όταν πάμε εκεί τα 4-5 άτομα να είναι τα βασικά και τα υπόλοιπα να συμπληρώνονται ανάλογα με τις συμμετοχές.

πχ

FUN - pontios

PanoS - SBIT

lalakis - Eddie

Amaretos - Nippon

...και ούτω καθεξής, μέσες άκρες νομίζω το πιάσατε το νόημα

Σιγά ρε!!! Πολύ ευαίσθητο είναι το ποδαράκι σου. Καλάμι με καλάμι βρήκαμε και φόραγες και επικαλαμίδα. Εμένα δηλαδή που δεν πονάει καθόλου είναι ξύλινο? Βρε που μπλέξαμε. Εμένα στα προηγούμενα με είχε σιγυρίσει ο Nippon και ο Λαλάκης. Έχω φάει και κάτι καλές από τον Πόντιο που κάνει επελάσεις. Δεν μίλησα καθόλου την επόμενη μέρα. Θα σας βάλουμε να παίζετε με τίποτα γκομενάκια να προσέχετε τα καλτσόν και τα τακούνια ρε Καλά για το Λαλάκη δεν μιλάω. Του ψάχνω ποδοσφαιρικά παπούτσια με αερόσολα γιατί αυτός στραμπουλάει αστράγαλο για το παραμικρό. Σε λίγο οργωμένο γήπεδο παίζει (είδα και κάτι ντομάτες να έχουν φυτρώσει στο γήπεδο ) και μου βγαίνει off
H μ@λ@κια ειναι οτι με πέτυχες ατιμουτσικο σε εντελώς λάθος στιγμή (ειχα τερμα κλειστο το ποδι), ακουσα ενα κρακ-κρακ αλλα λεω εντάξει, εσπασαν τα αλατα
Δεν εχει σημασία η δύναμη του χτυπήματος αλλα το γ@μημ3νο το timing
Πάντως δεν νομίζω να ειναι κατι σοβαρό μονο οταν ανεβαίνω σκαλες το ακουω να κανει σαν μπιλιοφορος και να φανταστεις βρηκα ηδη λυση ... παω με το ασανσερ τωρα.
Καλαμια και ιστοριες ειναι μια χαρα, στο επομενο θα ειμαι ετοιμοπόλεμος
Καλα και εγω για τον Λαλακη δεν θα μιλήσω, μαρκαρισμα διχως αυριο
Αληθεια θα φερεις γκομενακια, να ξερω να βαλω την καλη μου την εμφανηση
Με την ιδεα του pontiou συμφωνείς?
Eddie εσυ δεν θα έρθεις?
Old Dec 3, 2011 | 02:44 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Θα λειπω αγορινα δυστυχως. Απλα πειτε μου αν ειναι να κλεισω απο τωρα παλι για να ειστε κομπλε!
Old Dec 3, 2011 | 11:10 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex
Θα λειπω αγορινα δυστυχως. Απλα πειτε μου αν ειναι να κλεισω απο τωρα παλι για να ειστε κομπλε!
Τι να μας κλείσεις ρε ninja μου....
Δεν βλέπεις...? όλοι πετάνε την σκούφια τους
Αστο ρε φιλε, το βλέπουμε οταν επιστρέψεις, ασε που δεν συμπληρώνουμε κιόλας χωρίς τους αναπληρωματικούς σου
Νομίζω 8 μαζευόμαστε από το φόρουμ
Old Dec 13, 2011 | 05:19 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by eddiex
Να σας κλεισω ρε την επομενη βδομαδα;

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
Άντε ακόμα δεν έχεις κλείσει για αυτή την Πέμπτη?
Old Dec 13, 2011 | 10:50 AM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Αναμενουμε!
Old Dec 13, 2011 | 12:15 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by nipponS2000
Αναμενουμε!
Εγώ άκυρο αν κανονιστεί
Old Dec 14, 2011 | 07:13 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Originally Posted by lalakis2000
Eγώ πάντως, άμα δεν κατέβει ο Μανιάτης στο τεραίν, δεν μπορώ να αγωνιστώ.

Δε μου βγαίνει ρε παιδί μου.

Μα καλά, που χάθηκε αυτός;
Γεια σου ρε Λαλακη εισαγωμενε!!!
Δυστυχως ελειπα εξωτερικο απο αρχες Νοεμβριου μεχρι αρχες Δεκεμβριου και τωρα που μιλαμε ειμαι παλι εκτος, αλλα επιστρεφω το βραδυ και ευχομαι να μην ξαναφυγω μεχρι τελος του χρονου!
Αν κανονιζατε για αυριο θα ημουν μεσα αλλα ειδα οτι πολλοι δεν μπορουν να ερθουν, οποτε μαλλον δε θα κανονιστει κατι.
Παντως να εισαι σιγουρος πως την επομενη φορα δε θα ειμαστε αντιπαλοι, γιατι εχει πολυ τρεξιμο φιλε και δυστυχως δεν πιανεσαι με τιποτα! Οποτε καλυτερα συμπαικτες!!!
Old Dec 14, 2011 | 07:20 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by S2000_FUN
Originally Posted by nipponS2000' timestamp='1323805833' post='21234008
Αναμενουμε!
Εγώ άκυρο αν κανονιστεί
Γιατί?

All times are GMT -8. The time now is 07:17 PM.