ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 7Χ7 στο Ρέντη - Πέμπτη 12/1/12 στις 9 το βραδυ
Ακόμα δεν έχω δει τη δήλωση συμμετοχής του guest star μας και έτσι δεν μπορω να δηλώσω και εγω.Μόλις δηλώσει, βάλτε αυτόματα και εμένα στη λίστα.
Υπό έναν όρο όμως: θα είμαι στην ίδια ομάδα μαζι του γιατί την τελευταία έγραψα πάνω Απο 5 χιλιόμετρα να τον κυνηγαω και παρόλο το τρέξιμο αυτός έβαζε τα γκολ σαν να μην υπηρχα!
Υπό έναν όρο όμως: θα είμαι στην ίδια ομάδα μαζι του γιατί την τελευταία έγραψα πάνω Απο 5 χιλιόμετρα να τον κυνηγαω και παρόλο το τρέξιμο αυτός έβαζε τα γκολ σαν να μην υπηρχα!
(νομίζω δηλαδή ότι λες για μένα, γιατί είμαι και λίγο ψωνάρα εδώ που τα λέμε
)
Eγώ πάντως περιμένω να μου έρθουν κάτι καινούρια ορειβατικά μποτάκια που έχω παραγγείλει με αερόσουστες.
Θα τα δοκιμάσω στην Πάρνηθα σε αναρρήχηση και εφόσον αποδώσουν όπως αναμένω, πιστεύω ότι θα είμαι σε θέση να δηλώσω στο παρα-μεθεπόμενο ματς.
Να μαστε καλά πρώτα
Θα τα δοκιμάσω στην Πάρνηθα σε αναρρήχηση και εφόσον αποδώσουν όπως αναμένω, πιστεύω ότι θα είμαι σε θέση να δηλώσω στο παρα-μεθεπόμενο ματς.
Να μαστε καλά πρώτα
Κοίτα να δεις Χρήστο μου, νομίζω ότι αυτό το γηπεδάκι είναι τόσο κακοτράχαλο σαν οργωμένο χωράφι, που σε λίγο πιστεύω ότι θα φυτρώσει κανονικό χορτάρι
Άσε να περάσουν λίγο η βροχές και θα ρθω με τη φρέζα να το πάρω σε κανα δυο σημεία να είναι πιο εύφορο για τη σπορά.
Φέτος θα χουμε καλή σοδειά, το πιστεύω.
Άσε να περάσουν λίγο η βροχές και θα ρθω με τη φρέζα να το πάρω σε κανα δυο σημεία να είναι πιο εύφορο για τη σπορά.
Φέτος θα χουμε καλή σοδειά, το πιστεύω.

-1