ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 7Χ7 στο Ρέντη - Πέμπτη 3/5/12 στις 11 το βραδυ
Ωραια η χθεσινη μπαλιτσα!!Τρεξαμε,παιξαμε,π εσαμε στις λακουβες του γηπεδου και βγηκαμε ζωντανοι και αρτιμελης μια χαρα ηταν 
Μια ερωτηση εχω μονο,πιο επικυνδινες ειναι οι λακουβες του γηπεδου ή ο Ποντιος οταν περνει φορα για διεκδικηση μπαλας??

Μια ερωτηση εχω μονο,πιο επικυνδινες ειναι οι λακουβες του γηπεδου ή ο Ποντιος οταν περνει φορα για διεκδικηση μπαλας??
Καλυτερα να τρεχεις σε ναρκοπεδιο με την μπαλα παρα να σου'ρθει(βασικα δεν θα ξερεις απο που σου'ρθε)ο Ποντιος για διεκδικηση.Στην προκειμενη περιπτωση εγκαταλειπεις τη φαση με οτι τροπο μπορεις για να σωθεις
.Πετα τη μπαλα κατευθειαν στον ποντιο,βγαλτη αουτ,πλαγιο η κορνερ.Μην διαννοηθεις να συνεχισεις γιατι θα παρεις τα ποδια στα χερια
Περα απο την πλακα και εχθες περασαμε καλα εστω και σε αυτο το τρισαθλιο χωραφι που ονομαζουνε γηπεδο.Αφου δε γυρισαμε κανα ποδι παλι καλα.Εμενα προσωπικα με ευχαριστει η ολη φαση να βρεθουμε να πουμε τα δικα μας και να παιξουμε κιολας παρα το αποτελεσμα και οι ομαδες.Ευχαριστω ολα τα παιδια απο μερους μου.
.Πετα τη μπαλα κατευθειαν στον ποντιο,βγαλτη αουτ,πλαγιο η κορνερ.Μην διαννοηθεις να συνεχισεις γιατι θα παρεις τα ποδια στα χερια
Περα απο την πλακα και εχθες περασαμε καλα εστω και σε αυτο το τρισαθλιο χωραφι που ονομαζουνε γηπεδο.Αφου δε γυρισαμε κανα ποδι παλι καλα.Εμενα προσωπικα με ευχαριστει η ολη φαση να βρεθουμε να πουμε τα δικα μας και να παιξουμε κιολας παρα το αποτελεσμα και οι ομαδες.Ευχαριστω ολα τα παιδια απο μερους μου.
Λεγοντας αυτο μπορουμε να δοκιμασουμε την επομενη με μερικες αλλαγες ομαδων:
Εμενα παντως μου αρεσαν οι ομαδες εχθες και ειμασταν μια χαρα ισοδυναμες αν μας βοηθουσε λιγο η τυχη και η αχρηστια η δικια μου που εχασα 10 ευκαιριες... αλλα και του Amaretou
. Απο εκει και περα εγω προτεινω αυτο σαν σχημα:
Ομάδα Α
-------------
1) Pontios
2) Eddiex
3) Τoxicity
4) Nabu
5) Dimitriss
6) Amaretos
7) Άτομο από Eddiex
Ομάδα Β
--------------
1) FUN
2) Nippon
3) SBIT
4) Johny
5) Άτομο από S2johnyK
6) Άτομο απο Nippon
7) Άτομο απο Nippon
Εμενα παντως μου αρεσαν οι ομαδες εχθες και ειμασταν μια χαρα ισοδυναμες αν μας βοηθουσε λιγο η τυχη και η αχρηστια η δικια μου που εχασα 10 ευκαιριες... αλλα και του Amaretou
. Απο εκει και περα εγω προτεινω αυτο σαν σχημα:Ομάδα Α
-------------
1) Pontios
2) Eddiex
3) Τoxicity
4) Nabu
5) Dimitriss
6) Amaretos
7) Άτομο από Eddiex
Ομάδα Β
--------------
1) FUN