ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 7Χ7 - 30/06/10 - 21:00
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αληθεια, ποιοι σε κρεμασαν? Ρωταω, διοτι ειναι γενικο το σχολιο και θελω να ξερω αν αναφερεις και μενα μεσα στα παιδια. Προφανως ειχατε πει κατι σε προηγουμενη συναντηση?
Καμια σχεση Μαριε. Δεν ειπες οτι θα ερθεις και τωρα ξε-ειπες. Και δεν παει για κανεναν εδω μεσα. Και αν ειχα προβλημα μαζι σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα κολλαγα να στο πω. Ειτε σ'αρεσε ειτε οχι. 
Μιλαω για την "ομαδα - φιλοι" του Γιαννη. Που με πηρε την προηγουμενη βδομαδα τηλ για να κανονισω παλι να παιξουμε με κατι δικους του επειδη κλασικα πλεον δεν μαζευομαστε. Οκ λεω δεν γ@μιεται παμε και ας μην θελω να παιζω με ασχετους γιατι μου αρεσει καλυτερα να παιζουμε μεταξυ μας. Ανοιξα ΠΑΛΙ τοπικ για μπαλα και προχθες με πηρε παλι (και σημερα μου το επιβεβαιωσε) οτι τελικα οι αλλοι δεν θα μπορεσουν... Δεν φταιει ο Γιαννακης προς θεου αλλα και εγω χεστηκα και ειναι η τελευταια φορα που θα κανονισω μπαλα. Εσεις μπορειτε να κανετε οτι θελετε και αν θελετε και τηλ απο γηπεδα μου λετε και σας δινω.

Μιλαω για την "ομαδα - φιλοι" του Γιαννη. Που με πηρε την προηγουμενη βδομαδα τηλ για να κανονισω παλι να παιξουμε με κατι δικους του επειδη κλασικα πλεον δεν μαζευομαστε. Οκ λεω δεν γ@μιεται παμε και ας μην θελω να παιζω με ασχετους γιατι μου αρεσει καλυτερα να παιζουμε μεταξυ μας. Ανοιξα ΠΑΛΙ τοπικ για μπαλα και προχθες με πηρε παλι (και σημερα μου το επιβεβαιωσε) οτι τελικα οι αλλοι δεν θα μπορεσουν... Δεν φταιει ο Γιαννακης προς θεου αλλα και εγω χεστηκα και ειναι η τελευταια φορα που θα κανονισω μπαλα. Εσεις μπορειτε να κανετε οτι θελετε και αν θελετε και τηλ απο γηπεδα μου λετε και σας δινω.
Χαλόου - Χαλόου απο Σαλονικα city. Τελικα θα παιξουμε με τα παιδια και η ομαδα εκλεισε. Θα παμε 9 ατομα να παιξουμε 7*7 και θα εχουμε και 2 αλλαγες που πολυ πιθανον να μην χρειαστουν μιας που θα μας μπιστολιασει καποιος. Οποτε Τεταρτη κατεβαινουμε να παιξουμε με τους αλλους 7*7 με 2 αλλαγες αν ολοι παμε. Γεια!
Originally Posted by eddiex,Jun 27 2010, 06:46 AM
Χαλόου - Χαλόου απο Σαλονικα city. Τελικα θα παιξουμε με τα παιδια και η ομαδα εκλεισε. Θα παμε 9 ατομα να παιξουμε 7*7 και θα εχουμε και 2 αλλαγες που πολυ πιθανον να μην χρειαστουν μιας που θα μας μπιστολιασει καποιος. Οποτε Τεταρτη κατεβαινουμε να παιξουμε με τους αλλους 7*7 με 2 αλλαγες αν ολοι παμε. Γεια!
Σχετικά με το παραπάνω post του φίλου μου θέλω να πω το εξής:
Αν όντως υπάρχει κάποιο παιδί μέσα στη λίστα που δεν "πολυψήνεται" να παίξει και αρχικά σκέφτηκε να δηλώσει για να "βοηθήσει" με την συμμετοχή του προκειμένου να γίνει το παιχνίδι μπορεί αν θέλει να δηλώσει τώρα οικιοθελή αποχώρηση.
Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσει το ενδεχόμενο ότι δεν θα κάνει το ίδιο με κάποιο άλλο παιδί που ενδεχομένως να σκέπτεται το ίδιο και έτσι όσοι πάμε την Τετάρτη δεν θα βρεθούμε προ εκπλήξεως.
Γιατί άντε καλά να την "κάνει" ένας ή δυο αλλά αν βαρεθούν να παίξουν τρεις (χωρίς ενημέρωση) τότε τι γίνεται?
Για αυτό προτείνω να διπλοτσεκάρουν αυτοί που πραγματικά γουστάρουν να παίξουμε και αν και πάλι είμαστε εννέα τότε πάω πάσο και ξεκιναω και πρώτος σαν αλλαγή με τον φίλο μου τον ΝΑΒU(τσο
) στον πάγκο για κους –κους μαζί με τον χακερα
.Ελπίζω να σας δω όλους (και τους οκτώ) την Τέταρτη για να τα πούμε από κοντά
Υ.Γ.1) Από ότι μου είπαν, μάλλον και οι άλλοι θα έχουν μια αλλαγή (καβάτζα) όποτε και να πάμε παραπάνω δεν έγινε και τίποτα, για αυτό ας μην θεωρήσει κάποιος ότι με αυτό το post μου τον αποθαρρύνω να παίξει.
Υ.Γ2)Φώτη εσύ δεν έχεις δικαίωμα οικιοθελούς αποχώρησης