ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 8Χ8 - ΤΕΤΑΡΤΗ 30/09 ΣΤΙΣ 20.00
Originally Posted by tkal_s2k,Sep 30 2009, 01:49 AM
Το εχω ξανα πει ρε ΖωοΟΟΟΟΟΝ τις μερες κ ωρες που κανονιζουμε εχω προπονα, κ σημερα δε θα ερθω για να παιξω ... αλλα ανοιξες το μοσχαροστομα σου λες ενα καρο ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Υ.Γ. Ελπιζω να τρέχεις γρηγορα.... γιατι θα φας πολυ φαπα κ να θυμασε το γηπεδο καπου τελειωνει.....
Υ.Γ. Ελπιζω να τρέχεις γρηγορα.... γιατι θα φας πολυ φαπα κ να θυμασε το γηπεδο καπου τελειωνει.....
Να αλλάξεις την προπόνηση.
Βόλευ πάνε τα κορίτσια και κάτι γκέη σαν και σένα.
Η μπάλα είναι το άθλημα για τον άντρα τον σωστό, τον πρόστυχο.
Και τις απειλές σου τις ακούω βερεσέ.
(τρέχουμε τώρα λέμεεεεεεεεεεεεε
).
Originally Posted by t.i.n.t.,Sep 29 2009, 09:56 AM
κοιταξε καλα την 8αδα και κατσε και σκεψου εναν που πρεπει να βγει για να μπει ο NABU.
Δε θα σου το πω εγω,να κατσεις και να το σκεφτεις μονος σου.Κι απαντα οποτε νιωσεις ετοιμος.Για να σε δω
Δε θα σου το πω εγω,να κατσεις και να το σκεφτεις μονος σου.Κι απαντα οποτε νιωσεις ετοιμος.Για να σε δω
Παπαρα, ειδα ποσα γκολ μαζεψατε μεχρι τωρα που δεν ημουνα στην ομαδα.
Ειχες και στο χωριο σου μπαλα που κλωτσουσατε τις πετρες και ανακαλυψες το ιντερνετ το 2008.....
Μπαμια.
Οποιος πραγματικα δεν ερθει και μας κρεμασει ειναι μ@λακας γιατι ειμαστε ακριβως 16 και απλα θα παιζουμε και με Χ λιγοτερους και θα χαλασει.
Με πηραν πριν λιγο και για την επιβεβαιωση του γηπεδου και ολα οκ!
Θα εχουμε και κοπελες στο ημιχρονο για μασαζ...
Με πηραν πριν λιγο και για την επιβεβαιωση του γηπεδου και ολα οκ!
Θα εχουμε και κοπελες στο ημιχρονο για μασαζ...
Originally Posted by MANOS,Sep 30 2009, 01:26 PM
Αντε ρε μπουρτζοβλαχε Σαμιρ που θα μου πεις οτι ειμαι ο αδυναμος κρικος...
Ειχες και στο χωριο σου μπαλα που κλωτσουσατε τις πετρες και ανακαλυψες το ιντερνετ το 2008.....
Μπαμια.
Μπαμια.