Προετοιμαστειτε για καρτοδρομο Αφιδνες
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Συμφωνω κι εγω με τα λεγομενα του Μακη. Μετα ομως μια χαρα κουβεντα ειχαμε με το παλικαρι, απλα ηταν λιγο στη τσιτα ισως και μπορει να φανηκε βαρυς κι ασηκωτος στην αρχη. Ελαφρυ οπλο παντως και πολυ περιποιημενο με μερακι.
Οσο για τον Ηλια, πραγματι εχει ανεβει πολυ στο επιπεδο. Παλι καλα που τον βαζω σε πειρασμο καθε φορα που λεω για καρτοδρομο αλλιως θα ειχε βγει εκτος του "team κουλαδι".
Το μονοκοματο περασμα του Ηλια απο Κ1 και Κ2 σε drift πολυ καλο
και μαλιστα με πολλα χιλιομετρα. Παντως μονο με διπλο σωστο πλασαρισμα μπορει να τοποθετηθει εκει απο πριν ωστε να μπει οπως μπηκε δυο φορες. Και ολο αυτο με τη χαμηλη ροπη που εχει το S2000.
Να προσθεσω οτι εδω θα αρχισω να γκρινιαζω λιγο στους υπευθυνους του καρτοδρομου σχετικα με το χωμα στις εξοδους καθε στροφης. Λογω βροχης δεν εχουν πια οι στροφες περιθωρια λαθους επειδη εχει φυγει το χωμα και εχει γινει σε μερικα σημεια χαντακι. Ειναι καιρος πια να τα φτιαξουν λιγο με το bobcat που εχουν εκει.
Σε λιγο θα ανεβει video με μπολικο υλικο.
Οσο για τον Ηλια, πραγματι εχει ανεβει πολυ στο επιπεδο. Παλι καλα που τον βαζω σε πειρασμο καθε φορα που λεω για καρτοδρομο αλλιως θα ειχε βγει εκτος του "team κουλαδι".
Το μονοκοματο περασμα του Ηλια απο Κ1 και Κ2 σε drift πολυ καλο
Να προσθεσω οτι εδω θα αρχισω να γκρινιαζω λιγο στους υπευθυνους του καρτοδρομου σχετικα με το χωμα στις εξοδους καθε στροφης. Λογω βροχης δεν εχουν πια οι στροφες περιθωρια λαθους επειδη εχει φυγει το χωμα και εχει γινει σε μερικα σημεια χαντακι. Ειναι καιρος πια να τα φτιαξουν λιγο με το bobcat που εχουν εκει.
Σε λιγο θα ανεβει video με μπολικο υλικο.
παιδια ο ηλιας ειναι απλα respect...με βοηθησε με ενα θεμα που ειχα με τις αναρτησεις,και μου εκανε και ''δωρο'' μια βολτα με το δικο του...τουλαχιστον τωρα μπορω να λεω οτι το s στριβει σε ολους αυτους που λενε το αντιθετο,και να ειμαι σιγουρος,ακομα και αν δε μπορω να το στριψω εγω!!
Originally Posted by palioxaraktiras,Feb 6 2010, 10:14 AM
παιδια ο ηλιας ειναι απλα respect...με βοηθησε με ενα θεμα που ειχα με τις αναρτησεις,και μου εκανε και ''δωρο'' μια βολτα με το δικο του...τουλαχιστον τωρα μπορω να λεω οτι το s στριβει σε ολους αυτους που λενε το αντιθετο,και να ειμαι σιγουρος,ακομα και αν δε μπορω να το στριψω εγω!!

Ψάξε να βρεις αυτό που σε ρώτησα και θα κανονίσουμε κάποια στιγμή από βδομάδα να το φτιάξουμε καλύτερα..