ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΦΗΝΑ
Ο αξιότιμος γιός μου και CO μας μου ανέθεσε, καθότι πολυάσχολος, να σας ενημερώσω ότι σήμερα θα έχουμε έκτακτη συνάντηση (σφήνα δλδ..
) για χάρη του Χάρη (μεγάλη η χάρη του!) που έχει έρθει απ τη Ζάκυνθο.
Ως εκ τούτου το ραντεβού είναι στις 10.00 στο Γευστικό. Be there!
Αυτά..
) για χάρη του Χάρη (μεγάλη η χάρη του!) που έχει έρθει απ τη Ζάκυνθο.Ως εκ τούτου το ραντεβού είναι στις 10.00 στο Γευστικό. Be there!
Αυτά..
Ρε Χάρη, ερώτηση. Απο που είχες κατέβει για το Γευστικό? Πρέπει να σε πέτυχα στο ανέβα, στο ύψος του Υγεία. Ήσουν στο 2ος στο φανάρι στην δεξιά λωρίδα.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να εξαμολύσω τα 70 λυσασμένα άλογα μου για να σου κάνω κάνα χουνέρι.
Ωραία και χθες!! Χάρηκα πολύ για την γνωριμία φίλε, αν και δεν μίλησες πολύ ( όλο ο Ζαμπράκιαν μίλαγε βασικά
) και φυσικά ευχαριστούμε για τις λιχουδιές που έφερες.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να εξαμολύσω τα 70 λυσασμένα άλογα μου για να σου κάνω κάνα χουνέρι.

Ωραία και χθες!! Χάρηκα πολύ για την γνωριμία φίλε, αν και δεν μίλησες πολύ ( όλο ο Ζαμπράκιαν μίλαγε βασικά
) και φυσικά ευχαριστούμε για τις λιχουδιές που έφερες.
καλημερα!!κατεβηκα απο εθνικη αλλα μετα εφυγα απο κηφησιας ηρακλειο πηγαινα κ λογικα ημουν εγω αυτος που ειδες...
ενταξει δεν μηλουσα πολυ γιατι οταν συζυτουσατε για καποια θεματα κ προσωπα εγω δεν τα γνωριζα κ ηταν κ η πρωτη γνωριμια ειπα να δειξω καθως πρεπει..με το βαγγελακι κ το λευτερακο ειδες ειχα πιο πολυ ανεση επειδη τους γνωριζα ηδη..
κ εγω χαρηκαγια τη γνωριμια χθες κ ευχαριστω ολους που ηρθατε!!
ενταξει δεν μηλουσα πολυ γιατι οταν συζυτουσατε για καποια θεματα κ προσωπα εγω δεν τα γνωριζα κ ηταν κ η πρωτη γνωριμια ειπα να δειξω καθως πρεπει..με το βαγγελακι κ το λευτερακο ειδες ειχα πιο πολυ ανεση επειδη τους γνωριζα ηδη..
κ εγω χαρηκαγια τη γνωριμια χθες κ ευχαριστω ολους που ηρθατε!!
Trending Topics
καλημέρα και πάλι σε όλους,Χάρη να φροντίσεις να ανεβαίνεις πιο συχνά..(θα μου πεις μιά κουβέντα είναι και 2 βήματα ..χαχα) ..ώραία τα γλυκάκια..ιδικά οι μάντολες...ε Θανάση..μάντολες ,όχι αρχίδια μάντολες

Που ειναι αυτο?