Φωτογραφιες και βιντεο απο επισκεψεις σε Πιστες
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by LOCAL S,Jun 2 2009, 03:00 PM
Γιανναρα ελα αυριο πιστα να τα πουμε!
Και εγω σπανια οδηγω με τα 2 χερια... Το ενα το θελω free για να πιανω τους ηλιοσπορους απο το διπλανο καθισμα!
Και εγω σπανια οδηγω με τα 2 χερια... Το ενα το θελω free για να πιανω τους ηλιοσπορους απο το διπλανο καθισμα!

Originally Posted by Nabu,Jun 2 2009, 08:27 AM
Σε πολύ λίγες στιγμές θα βάλω 2ο χέρι πάνω στο τιμόνι. Κυρίως μόνο σε στιγμές που έχει φύγει το αμάξι και πρέπει να παίξει μάχη με το τιμόνι... Δεν με βολεύουν και τα 2
Originally Posted by Psilos,Jun 2 2009, 09:52 PM
Αν συνηθίσεις την οδήγηση με τα δύο χέρια θα αντιδράς γρηγορότερα σε κάτι απρόοπτο οπότε θα πας και πιο γρήγορα.
Απο τους βασικους κανονες στις σχολες αγωνιστικης και οχι μονο οδηγησης.Παρολαυτα πολυ γρηγορος ο Nabu!Μπραβο!
Ορίστε και 2 γύροι απο τον φίλτατο Gremaki. Θυμίζω ότι δεν πίεσε όσο θα ήθελε γιατί το αμάξι δεν ήταν δικό του.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=_hLe5bYzsUQ [/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=_hLe5bYzsUQ [/media]
Gremakis θεός!!!!!
Το αντίθετο του minimal..
Και κράνος και σκίαστρο (αν το κλείσω βλέπω μέχρι και το καπώ..τίποτα παραπάνω) και vga και όλα!!
Πώς βλέπεις πού πηγαίνεις αγόρι μου με όλα αυτά πάνω και γύρω από το κεφάλι σου?!?!!
Το αντίθετο του minimal..
Και κράνος και σκίαστρο (αν το κλείσω βλέπω μέχρι και το καπώ..τίποτα παραπάνω) και vga και όλα!!
Πώς βλέπεις πού πηγαίνεις αγόρι μου με όλα αυτά πάνω και γύρω από το κεφάλι σου?!?!!
Και φαντάσου το πρωί μου την έλεγε όταν πήγαινα να βεντουζάρω το κινητό στο παρπριζ γιατί "του έκοβε χώρο και δεν εβλεπε"

Αν δεν ήταν το Pbox θα είχε κατεβάσει και το σκιάδιο του συνοδηγού και θα ήταν σαν να οδηγεί μέσα απο τάνκ, απο το φινιστρίνι!!!
Αλλά βλέπει γιατί φορούσε ΣΟΥΠΕΡ ΚΡΑΝΟΣ!!!

Αν δεν ήταν το Pbox θα είχε κατεβάσει και το σκιάδιο του συνοδηγού και θα ήταν σαν να οδηγεί μέσα απο τάνκ, απο το φινιστρίνι!!!
Αλλά βλέπει γιατί φορούσε ΣΟΥΠΕΡ ΚΡΑΝΟΣ!!!