Φωτογραφιες και βιντεο απο επισκεψεις σε Πιστες
Originally Posted by protogeo,Apr 27 2010, 09:20 AM
Αν ηταν και χωρις μουσικη θα ηταν καλυτερο 

Thanks for the good comments !
Originally Posted by uma_chikara,Apr 27 2010, 08:31 PM
Δυστυχώς είχε πολύ θόρυβο από τον αέρα..και με κλειστή κουκούλα δε χωράω με κράνος..

απλα αφου το πας που το πας ετσι και μας πορωνεις.. αμα ακουγαμε και τις γκαζιες και τα λαστιχα θα ηταν... μουρλια

τουλαχιστον για μενα που δεν εχω Σακη
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ωραιο video Ηλια.
Eιλικρινα η αισθηση να κανεις drift με πολλα χιλιομετρα γυρω στα 100 με 130 ειναι αλλο πραμα. Δεν μπορουσα να το χορτασω χθες και ηθελα κι αλλο. Η σκονισμενη πιστα μαζι με τη ψιχαλα μετα... σε συνδυασμο με πιεση αερος ελαστικων στα 40.
Εμπαινε το S, και εμπαινε και συνεχιζε σε ενα ατελειωτο drift απο τη Κ8 μεχρι το τελος της Κ9 και οχι μονο.
Θελω κι αλλο, πειραζει?
Eιλικρινα η αισθηση να κανεις drift με πολλα χιλιομετρα γυρω στα 100 με 130 ειναι αλλο πραμα. Δεν μπορουσα να το χορτασω χθες και ηθελα κι αλλο. Η σκονισμενη πιστα μαζι με τη ψιχαλα μετα... σε συνδυασμο με πιεση αερος ελαστικων στα 40.

Εμπαινε το S, και εμπαινε και συνεχιζε σε ενα ατελειωτο drift απο τη Κ8 μεχρι το τελος της Κ9 και οχι μονο.

Θελω κι αλλο, πειραζει?
Πολύ ωραία τα βιντεάκια...Λιάκο
Παρεμπιπτόντως, αυτό το 'δεξιά αριστερά' που κάνεις στο 2.05 και μετά το χω κάνει μια φορά (μικρός
) αλλά δεν το θελα και συν τοις άλλοις τρόμαξα κιόλας
Μετράει για drift;
Παρεμπιπτόντως, αυτό το 'δεξιά αριστερά' που κάνεις στο 2.05 και μετά το χω κάνει μια φορά (μικρός
) αλλά δεν το θελα και συν τοις άλλοις τρόμαξα κιόλας
Μετράει για drift;
χαχα..ναι, έχει..αλλά μη νομίζεις..για φιγούρα είναι.. 
αν και έχω ένα tony, δυστυχώς όμως είναι 100αρι του '93 ..ξέρεις, σπρώξιμο για να πάρει μπρος και τα σχετικά...ευτυχώς, με vortex μοτεράκι που δε μασάει με τίποτα!
Raw power!

αν και έχω ένα tony, δυστυχώς όμως είναι 100αρι του '93 ..ξέρεις, σπρώξιμο για να πάρει μπρος και τα σχετικά...ευτυχώς, με vortex μοτεράκι που δε μασάει με τίποτα!
Raw power!