Φωτογραφιες και βιντεο απο επισκεψεις σε Πιστες
Υπερστροφή στην Κ10;; Μπααα ιδέα μου θα ναι...

To ίδιο και στην Κ8;; Τι γίνεται ρεεε;;Full slick δεν έχω πίσω;;

Tέλος πάντων...Στον επόμενο γύρο πάμε πιο προσεκτικά...

Άντε πάλι τα ίδια..Για πέταμα είναι τα μαλακά πίσω Dunlop..Και τα 235 δεν αρκούν ούτε για πλάκα, ειδικά έτσι όπως είναι η πίστα...

Ok ok ok ok το παραδέχομαι..Για drift έβαλα τα slick..

Κυνηγώντας τον Νικολάκη:
Φοβερή! Ο ένας γραμμές και μούτρα και ο άλλος απο πίσω παντιλικωμένος έρχεται να φάει ότι κινείται!!
Επίσης, ΠΑΛΙ περισσότερες είναι οι πιθανότητες να βάλεις κόντρα με τον FUN και να τον περάσεις παρά να ανέβει Σέρρες ο Χρήστος για πίστα.
Ποντάρω και περισσότερα λεφτά απο τις κόντρες του Κοτσάμπα κιόλας!!
Φοβερή! Ο ένας γραμμές και μούτρα και ο άλλος απο πίσω παντιλικωμένος έρχεται να φάει ότι κινείται!!
Επίσης, ΠΑΛΙ περισσότερες είναι οι πιθανότητες να βάλεις κόντρα με τον FUN και να τον περάσεις παρά να ανέβει Σέρρες ο Χρήστος για πίστα.

Γιατί βρε; Δεν είπα να μπει στην πίστα ή να ανεβεί με το Honda..Εμείς θα τον πάρουμε απ'τον σταθμό, μαζί θα πάμε Σέρρες, μαζί θα γυρίσουμε, και ξανακατεβαίνετε Αθήνα..

Απ'ότι βλέπω πάντως συνέχεια βάζω κόντρες με τον Χρήστο και τον περνάω..Μάλλον σέρνεται το S2k του..Χρηστάρα με όλο τον σεβασμό αποφάσισα να μην ασχοληθώ πλέον μαζί σου..Πέρνα τον Κοτσάμπα πρώτα και μετά τα ξαναλέμε...
Πόσο περισσότερο μπορεί να ερωτευθεί κάποιος ένα αυτοκίνητο;;;

Ας το πλασάρω στην Κ7 για να βγω με τέρμα γκάζι από την Κ8 και να τον φάω στην ευθεία:

Θα τον φάω στα φρένα:

Σε έχω, σε έχω...

Ας τον αγχώσω λίγο στα φρένα και πάμε full επίθεση στις Κ11-Κ12:

Σ'έφαγααααα π@#$στη..
Nabu βάλε ρε 5 χιλιάρικα ότι δεν θα ανέβω Σέρρες
Αν και βρίσκω με τα 18αρια και δεν μπορώ να μπω πίστα έχω κρατήσει και τις 17αρες για αυτό το λόγο. Θα γίνει και αυτό απλά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει. Πάντως ένα Σ.Κ με το τρένο το αμάξι δεν το αποκλείω καθόλου.
Τώρα οι φωτογραφίες από την πίστα είναι τέλειες. Ομορφιά είναι τα άτιμα να τα βλέπεις να τρώγονται μέσα στην πίστα
Αν και βρίσκω με τα 18αρια και δεν μπορώ να μπω πίστα έχω κρατήσει και τις 17αρες για αυτό το λόγο. Θα γίνει και αυτό απλά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει. Πάντως ένα Σ.Κ με το τρένο το αμάξι δεν το αποκλείω καθόλου. Τώρα οι φωτογραφίες από την πίστα είναι τέλειες. Ομορφιά είναι τα άτιμα να τα βλέπεις να τρώγονται μέσα στην πίστα
Originally Posted by Nabu' timestamp='1335094928' post='21631575

Γιατί βρε; Δεν είπα να μπει στην πίστα ή να ανεβεί με το Honda..Εμείς θα τον πάρουμε απ'τον σταθμό, μαζί θα πάμε Σέρρες, μαζί θα γυρίσουμε, και ξανακατεβαίνετε Αθήνα..

Απ'ότι βλέπω πάντως συνέχεια βάζω κόντρες με τον Χρήστο και τον περνάω..Μάλλον σέρνεται το S2k του..Χρηστάρα με όλο τον σεβασμό αποφάσισα να μην ασχοληθώ πλέον μαζί σου..Πέρνα τον Κοτσάμπα πρώτα και μετά τα ξαναλέμε...
Πόσο περισσότερο μπορεί να ερωτευθεί κάποιος ένα αυτοκίνητο;;;

Ας το πλασάρω στην Κ7 για να βγω με τέρμα γκάζι από την Κ8 και να τον φάω στην ευθεία:

Θα τον φάω στα φρένα:

Σε έχω, σε έχω...

Ας τον αγχώσω λίγο στα φρένα και πάμε full επίθεση στις Κ11-Κ12:

Σ'έφαγααααα π@#$στη..

Θα γίνει κι αυτό γατάκι του χρόνου που θα πάμε πιο προετοιμασμένοι..Κι άσε τις χαζομάρες δεν το ξαναβάζεις στην πίστα κλπ..
Originally Posted by Colin mc rae' timestamp='1335169402' post='21633763
Πισω ρε γατακι που θα με φας κιολας........πανε για καμια ευθυγραμιση το μπουρουχι σου που θελει να ειναι ολο με το πλαι και μετα με τρως.........

Θα γίνει κι αυτό γατάκι του χρόνου που θα πάμε πιο προετοιμασμένοι..Κι άσε τις χαζομάρες δεν το ξαναβάζεις στην πίστα κλπ..

άργησε λίγο αλλά δεν πειράζει γι αυτό θα πάμε και μια ακόμα φορά μέσα στο Μάιο για να σιγουρευτεί!