Φωτογραφιες και βιντεο απο επισκεψεις σε Πιστες
Το πόσο θα εξέχει μπροστά το lip ρυθμίζεται αφού είναι custom όλο.
Το δικό μου είναι 15εκ. και είναι πολύ για καθημερινή χρήση. Στα 10εκ. θα ήταν αρκετά πιο εύχρηστο για καθημερινή χρήση.
Το δικό μου είναι 15εκ. και είναι πολύ για καθημερινή χρήση. Στα 10εκ. θα ήταν αρκετά πιο εύχρηστο για καθημερινή χρήση.
Καλη επιτυχια στον kosdali τον μπαμπινο και στον θωμα που το σαββατοκυριακο ειμαι σιγουρος οτι οι σερρες θα βρισκονται υπο καθεστως πολεμου!!!Ευχομαι να κατεβουν και αλλο τα χρονομετρα απο τα s2000.Εγω θα ειμαι εκει σε ρολο καμερα μαν και για παρεα φυσικα στα παιδια,οποιος θελει ανεβαινει!!!
Χρόνος μπορεί να μην καταρίψαμε αλλά σίγουρα απο τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα του 2ημέρου!!
Είμαι σε κάποια φάση στο καφέ και ακούω απο την ευθεία αλλαγή Καμικάζη!!
Σχολιάσαμε και εγώ και ο Βασίλης γα την ταχύτητα της αλλαγής...
Γυρνάμε... κοιτάμε... Kosdali
Μπραβο σου και απο εδω Κωσταντινε!!!Χαρηκα φυσικα για ακομη μια φορα που σε ειδα και σε απολαυσα που εσπαγες τα χρονομετρα ρε φιλε με το τζινακι σου το πουκαμισακι σου και το πουλοβερακι σου!!!
Για εμενα ακομη και αυτο λεει πολλα!!
Τωρα οσο για τον Κωστα οντως ειναι καμικαζι!!!Σε ευχαριστω και απο εδω φιλτατε kosdali για την εμπιστοσυνη που μου διχνεις δινοντας μου το αμαξι σου (κωσταντινε δεν ηταν αυτος,ηταν ο γυρος που το πηρα εγω)
εστω που μετραει η γνωμη μου για εσενα γιατι μερικοι μας εχουν για την κρηνη φιλε!!!Τελος παντων περασαμε αλλη μια υπεροχη κυριακη εγω θα ειμαι εκει και αυτο το Σ/Κ που μας ερχετε για να χαζεψω μερικα wankel φιλων να ουρλιαζουν και αναμεσα τους χωμενη μια carrera που ευελπιστω να κανει χρονο ανταξιο με τις προσδοκιες της!!!
Παππου καλυτερα που δεν ηρθες θα σου εβγαιναν τα ματια εξω.....γερος ανθρωπος
Αν και δεν εχεις αναγκη εσυ!!!
Για εμενα ακομη και αυτο λεει πολλα!!
Τωρα οσο για τον Κωστα οντως ειναι καμικαζι!!!Σε ευχαριστω και απο εδω φιλτατε kosdali για την εμπιστοσυνη που μου διχνεις δινοντας μου το αμαξι σου (κωσταντινε δεν ηταν αυτος,ηταν ο γυρος που το πηρα εγω)
εστω που μετραει η γνωμη μου για εσενα γιατι μερικοι μας εχουν για την κρηνη φιλε!!!Τελος παντων περασαμε αλλη μια υπεροχη κυριακη εγω θα ειμαι εκει και αυτο το Σ/Κ που μας ερχετε για να χαζεψω μερικα wankel φιλων να ουρλιαζουν και αναμεσα τους χωμενη μια carrera που ευελπιστω να κανει χρονο ανταξιο με τις προσδοκιες της!!! Παππου καλυτερα που δεν ηρθες θα σου εβγαιναν τα ματια εξω.....γερος ανθρωπος
Αν και δεν εχεις αναγκη εσυ!!!
@Ωραιος Αλεξανδρε,χαιρομαι που περασατε καλα.