Φωτογραφιες και βιντεο απο επισκεψεις σε Πιστες
Στην πρώτη φωτό μπορεί να πει κανείς ότι πέταξες τα μάτια της Άννας έξω έτσι;;
Έχοντας έτσι κι αλλιώς αδυναμία σε όσες φωτογραφίες αναδεικνύουν την "fun to drive" πλευρά του S2k, μπορώ να πω πως τα σπάνε οι φωτός !!!
Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε πάρε και μία
για την απουσία video..
Έχοντας έτσι κι αλλιώς αδυναμία σε όσες φωτογραφίες αναδεικνύουν την "fun to drive" πλευρά του S2k, μπορώ να πω πως τα σπάνε οι φωτός !!!
Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε πάρε και μία
για την απουσία video..
βρε δε λες καλα που δουλευε και το esp και πατουσα λιγο γκαζι 
Βαγγελακη παλι την πατησα με την καμερα αλλα την πατησε και ο colin που μου εβαλε την δικη του απ εξω...λες και το αμαξι μου δεν θελει ρε παιδακι μου βιντεο
Βαγγελακη παλι την πατησα με την καμερα αλλα την πατησε και ο colin που μου εβαλε την δικη του απ εξω...λες και το αμαξι μου δεν θελει ρε παιδακι μου βιντεο
Thanks Κωστή!
Ναι, χωρίς το λάθος στην Κ10 θα έμπαινε στα 27άρια σε αυτόν τον γύρο.
Δυστυχώς μετά έμεινα και από λάστιχα, οπότε αφήνουμε ανοικτούς λογαριασμούς για την επόμενη επίσκεψη...
Με βοήθησε πολύ η ανάρτηση, αφού η Nitron ξεδίπλωσε όλες τις αρετές της τώρα με τα σλικ. Η συμπεριφορά και η αίσθηση του αμαξιού ήταν πραγματικά υποδειγματική! Απλά με δύο μοίρες κάμπερ κανείς δεν πρόκοψε, τα μπροστινά λάστιχα υπερθερμαινόταν σε 3-4 γύρους, οπότε πρέπει να βάλω μπαλάκια να δώσω κι'άλλο κάμπερ μπροστά.
Ναι, χωρίς το λάθος στην Κ10 θα έμπαινε στα 27άρια σε αυτόν τον γύρο.
Δυστυχώς μετά έμεινα και από λάστιχα, οπότε αφήνουμε ανοικτούς λογαριασμούς για την επόμενη επίσκεψη... Με βοήθησε πολύ η ανάρτηση, αφού η Nitron ξεδίπλωσε όλες τις αρετές της τώρα με τα σλικ. Η συμπεριφορά και η αίσθηση του αμαξιού ήταν πραγματικά υποδειγματική! Απλά με δύο μοίρες κάμπερ κανείς δεν πρόκοψε, τα μπροστινά λάστιχα υπερθερμαινόταν σε 3-4 γύρους, οπότε πρέπει να βάλω μπαλάκια να δώσω κι'άλλο κάμπερ μπροστά.