ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 01/07/09 ΣΤΟ ΣΕΦ!
...Παιδια αληθεια,επειδη κ εγω τις τελευταιες μερες ειχα τρεξιματα,δεν προλαβα να σας ρωτησω πως ηταν η προχθεσινη συναντηση σας.Πως περασατε?Ωραια?Που πηγατε?Τι κάνατε?Πως?
Α κ με την ευκαιρια,κ κατι αλλο που ηθελα καιρο να σας ρωτησω,
Εχετε παει καθολου Λαιμο στην παραλιακή?Ρωτάω γιατι σε μια μου βολτα προς τα εκει,ειχα δει αρκετά S παρκαρισμενα,κ συγκεκριμενα μια ξανθια κ μια μελαχροινη κοπελα,κ μονο ενα κοκκινο S αν προσεξα καλα.Εσεις ησασταν????
Εχετε παει καθολου Λαιμο στην παραλιακή?Ρωτάω γιατι σε μια μου βολτα προς τα εκει,ειχα δει αρκετά S παρκαρισμενα,κ συγκεκριμενα μια ξανθια κ μια μελαχροινη κοπελα,κ μονο ενα κοκκινο S αν προσεξα καλα.Εσεις ησασταν????
Originally Posted by Action,Jul 2 2009, 02:08 PM
....Τα γελακια να τα παρω ως ναι????
Η φαση ηταν για φωτό.....Την στιγμη που τα εβλεπα ειχα ξεχασει οτι οδηγουσα...
Επικινδυνο σημειο....Θα σας πανε μεσα λογω αποπροσανατολησης κ αποχαυνωσης οδηγων αλλων τροχοφορων......
Μεχρι κ οι κοπελες πoυ σας συνοδευαν συμπληρωναν επαξια το consept...
Η φαση ηταν για φωτό.....Την στιγμη που τα εβλεπα ειχα ξεχασει οτι οδηγουσα...
Επικινδυνο σημειο....Θα σας πανε μεσα λογω αποπροσανατολησης κ αποχαυνωσης οδηγων αλλων τροχοφορων......
Μεχρι κ οι κοπελες πoυ σας συνοδευαν συμπληρωναν επαξια το consept...