ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 03/12/08 - ΑΦΙΔΝΕΣ
Εβρεξε πολυ ομως χθες και ισως η πιστα να μην εχει στεγνωσει και να μην ''λεει'' παλι... Θα τηλεφωνησει καποιος εως τις 15.30' και να ενημερωσει το forum σε τι κατασταση θα ειναι η πιστα?
Υπολογιζω κατα τις 17.30'-18.00' να ειμαι εκει. Θα ερθει κανεις τετοια ωρα (αν ολα οκ με πιστα)?
Υπολογιζω κατα τις 17.30'-18.00' να ειμαι εκει. Θα ερθει κανεις τετοια ωρα (αν ολα οκ με πιστα)?
Κι εγω νωρις θα ειμαι. Θα ειμαι στον Πουπακη για ρυθμισμα και θα τελειωσω σχετικα νωρις, θα ερθω στα καπακια.
Ερωτηση: Ο Πουπακης ειναι στην εξοδο 7 Αττικη Οδο. Ποιος ειναι ο ποιο γρηγορος δρομος να ερθω Αφιδνες?Ναι, ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ!
Ερωτηση: Ο Πουπακης ειναι στην εξοδο 7 Αττικη Οδο. Ποιος ειναι ο ποιο γρηγορος δρομος να ερθω Αφιδνες?Ναι, ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παιδια, και να ειναι βρεγμενη η πιστα η συναντηση θα γινει εκει, ετσι κι αλλιως. Ειναι κανονικη επισημη συναντηση και οσοι θελουν μπαινουν και στη πιστα.
Ειπαμε οτι το club θα εχει καθε βδομαδα συναντηση.
Ειπαμε οτι το club θα εχει καθε βδομαδα συναντηση.
Originally Posted by leftis,Dec 3 2008, 12:52 AM
Κι εγω νωρις θα ειμαι. Θα ειμαι στον Πουπακη για ρυθμισμα και θα τελειωσω σχετικα νωρις, θα ερθω στα καπακια.
Αλλιώς μπορείς να το πάρεις μέσα απο Μενίδι, Λ.Δημοκρατίας (ρώτα τον Πουπάκη πως να βγεις εκεί, είναι εύκολο) και να ακολουθήσεις τις ταμπέλες για Ε.Ο.