Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 03/12/08 - ΑΦΙΔΝΕΣ

Thread Tools

Old Dec 4, 2008 | 08:48 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Χωσε Λευτερη, ολο κοπανα ειναι τελευταια!
Old Dec 4, 2008 | 09:14 AM
Sportster's Avatar
Registered User

Για αλλη μια φορα ελιωσα στο γραφειο οπως λιωνω ακομα και στεναχωριεμαι... απο την μια χαιρομαι που περασατε καλα, και απο την αλλη στεναχωριεμαι που δεν καταφερα να ερθω κι εγω... αντε να δουμε για την επομενη!
Old Dec 4, 2008 | 09:37 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Παιδια ενα μπραβο σε ολλους

Αρκει να πω οτι οταν 1ο μπηκα στο κλαμπ πριν κανα χρονο εψαχνα με το τσηγκελι να βρω κανα τοπικ για πιστες και βρηκα ενα με 1,5 σελιδα!!

Τωρα εχει 3-4 και μαχιμα κιολας..

Δεν θα ξαναπω μπραβο στον Gronholm[φτανει το εκανα πολλες φορες].

Ευχαριστω τον Κωσταντινο για την βεντουζα του και για τον καφε μου
[καποια φαση αρχισε να το λιωνει στο ντριφτ και οταν ειδαμε τον συνοδηγο του μας λυθηκαν οι αποριες]

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αντωνη ο οποιος στο τελος της βραδιας αφουγκραστηκε τους βαθυτατους προβληματισμους μου βγαλμενους απο την ζωη..

Επισης ευχαριστω τον Λευτερη που ειναι προθυμος να μου δωσει το air duct του για copy-paste και επιτελους επιασε τοπο και η τεραστια εργαλιοθηκη που κουβαλαω και εσωσα τον Λευτερη απο τα χειροτερα..

Μπραβο στον Μαριο για τον χρονο του και για τα τελεια συμπερασματα που βγαζουμε για να στριψει το Σ[του τυπου τα P ZERO ειναι μαπα για τις μπροστα ροδες και βαλτε ολοι ελατηρια και 18αρες!!]

Locals ωραιος και πανεμορφο το Σ του.φτου-φτου

giannakos τα λογια ειναι περιττα,με βρισκει απολυτα συμφωνω σε αυτα που εγραψε παραπανω περι πιστας και δρομου..[εχει και καμια 200λογους παραπανω να το λεει,βλεπε αλογα]

Ευχαριστω τους συνοδηγους μου[Pakos] που δεν ξερασαν στα δερματα μου και τον Δημητρη για την αριστερη πριν το εσακι
[Μπραβο και στην Ισμηναρα που δε φοβαται και να ξερεις οτι ετσι που σε ειδα και με το πολυμορφικο σου πηγαινε πολυ......]

Μανος-Vip Θεος.Καλιο αργα παρα αργοτερα

Και τα υπολοιπα παιδια για να ηταν εκει σημαινει κορυφη.

Ευχαριστω τα RE070 που δεν σκασαν και το εχω ταμενο οτι εκει μεσα θα πεθανουν[ΘΕΙΚΑ].

Ανυπομωνω ηδη ποτε θα βρω πρωινο καθημερινης και να το κανω σβουρα το Σ απο τους γυρους!!
Old Dec 4, 2008 | 09:59 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Το λεπον έχουμε και λέμε ξεκινώντας από τα highlights:

Mix Grill Yiannakos
Old Dec 4, 2008 | 10:06 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by ismenemx5,Dec 4 2008, 06:35 PM
Τι θα γίνει με σας ρε παιδιά? Δεν κλείνετε ένα ραντεβουδάκι να γνωριστείτε επιτέλους???
Old Dec 4, 2008 | 10:34 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Εντωμεταξυ κατι ακυρο αλλα εχω πεθανει στα γελια με διαφορους λογους απουσιας απο καποια συναντηση,που γραφονται κατα καιρους απο ολους μας..

-παιζω μπαλα με την εταιρια το βραδυ
-εχω συναντηση πολυκατοικιας
-εχω εργομετρικο αυριο
-στολιζω χριστουγεννιατικο δεντρο
-βαζω χαλια
-παιζω σκακι με τον διευθυντη μου το βραδυ
-θα παω σε ενα κολομπαρο κατι αντιπροσωπους της εταιριας
-εχει την ''στιγμη της αληθειας'' κτλ

Υ.Γ.Δεν εχω καμια διαθεση ειρωνιας.Καθε αλλο γουσταρω τον αυθορμητισμο και την ειλικρινια ολων
Old Dec 4, 2008 | 10:49 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Τα συμπεράσματά μου από τη χτεσινή βραδιά είναι τα εξής:

-Τα ελαστικά μου λειτουργούν καλύτερα με 32 πίεση από ότι με 23. Κι όμως, το S συγχωρεί αναριθμητισμούς! Χτες πάντως είχα 32 (ευτυχώς).

-Το S οδηγείται και με βροχή στην πίστα. Απλά βάζεις μία ταχύτητα πάνω, πιάνεις έναν ωραίο σταθμό στο ραδιόφωνο και περιμένεις να τελειώσει.

-Ο Πακέτος δεν κάνει για συνοδηγός. Τον ζαλίζει λέει η ταχύτητα. Φίλαράκι τι να κάνουμε, δώστο και πάρε Ceicento.

-Μασώντας τσίχλα με δυόσμο αλλά χωρίς ζάχαρη έριξα το personal best 1''. Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν είναι θέμα γεύσης ή ζάχαρης.

-Είχα την ευτυχία να βρεθώ πίσω από το αμάξι του Yanakou, το οποίο έβγαζε φλογίδια

-Πρώτη φορά μου ζήτησαν παραγγελιά να βγω στην πίστα (Nabu)

-O gre-makis προβληματίζεται πολύ και δεν κάνει.

-Ο Uma ακόμα να μπει....

-Ο Μάριος του πίνει το αίμα...και φαίνεται

-Ο S2johnyk πάει τάπα, αλλά το ψάχνει πολύ με τους χρόνους ,οπότε του δίνω την εξής συμβουλή.

-Ευχαριστώ το Nabu που καθάρισε να ξαναμπούμε στην πίστα για γύρους του θριάμβου, την Ισμήνη που επέμεινε για after και το ManosS2k για την επιλογή.

Η παρέα είναι σε καλό δρόμο
Old Dec 4, 2008 | 10:51 AM
energetic's Avatar
Registered User

Originally Posted by gre165-makis,Dec 4 2008, 08:37 PM
Μπραβο στον Μαριο για τον χρονο του και για τα τελεια συμπερασματα που βγαζουμε για να στριψει το Σ[του τυπου τα P ZERO ειναι μαπα για τις μπροστα ροδες και βαλτε ολοι ελατηρια και 18αρες!!]
Εχω ξεραθει στα γελια μιλαμε!

[QUOTE=gre165-makis,Dec 4 2008, 09:34 PM]Εντωμεταξυ κατι ακυρο αλλα εχω πεθανει στα γελια με διαφορους λογους απουσιας απο καποια συναντηση,που γραφονται κατα καιρους απο ολους μας..

-παιζω μπαλα με την εταιρια το βραδυ
-εχω συναντηση πολυκατοικιας
-εχω εργομετρικο αυριο
-στολιζω χριστουγεννιατικο δεντρο
-βαζω χαλια
-παιζω σκακι με τον διευθυντη μου το βραδυ
-θα παω σε ενα κολομπαρο κατι αντιπροσωπους της εταιριας
-εχει την ''στιγμη της αληθειας''
Old Dec 4, 2008 | 10:51 AM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Μπραβο ρε παιδια,μας κανετε και ζηλευουμε τρελλα οσοι δυστυχως δεν μπορεσαν.Αντε ελπιζω την επομενη.
Old Dec 4, 2008 | 10:53 AM
energetic's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Dec 4 2008, 09:49 PM
Τα συμπεράσματά μου από τη χτεσινή βραδιά είναι τα εξής:

-Τα ελαστικά μου λειτουργούν καλύτερα με 32 πίεση από ότι με 23. Κι όμως, το S συγχωρεί αναριθμητισμούς! Χτες πάντως είχα 32 (ευτυχώς).

-Το S οδηγείται και με βροχή στην πίστα. Απλά βάζεις μία ταχύτητα πάνω, πιάνεις έναν ωραίο σταθμό στο ραδιόφωνο και περιμένεις να τελειώσει.

-Ο Πακέτος δεν κάνει για συνοδηγός. Τον ζαλίζει λέει η ταχύτητα. Φίλαράκι τι να κάνουμε, δώστο και πάρε Ceicento.

-Μασώντας τσίχλα με δυόσμο αλλά χωρίς ζάχαρη έριξα το personal best 1''. Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν είναι θέμα γεύσης ή ζάχαρης.

-Είχα την ευτυχία να βρεθώ πίσω από το αμάξι του Yanakou, το οποίο έβγαζε φλογίδια

-Πρώτη φορά μου ζήτησαν παραγγελιά να βγω στην πίστα (Nabu)

-O gre-makis προβληματίζεται πολύ και δεν κάνει.

-Ο Uma ακόμα να μπει....

-Ο Μάριος του πίνει το αίμα...και φαίνεται

-Ο S2johnyk πάει τάπα, αλλά το ψάχνει πολύ με τους χρόνους ,οπότε του δίνω την εξής συμβουλή.

-Ευχαριστώ το Nabu που καθάρισε να ξαναμπούμε στην πίστα για γύρους του θριάμβου, την Ισμήνη που επέμεινε για after και το ManosS2k για την επιλογή.

Η παρέα είναι σε καλό δρόμο

All times are GMT -8. The time now is 07:44 PM.