ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 05/01/09 - ΣΕΦ
Καλά μην φανταστείς!
Περάσαμε, όπως πάντα, απίστευτα!! Κάτι η παρέα, κάτι το φαγητό, κάτι η ρακί, κάτι το μέλι, έ ξέρεις τώρα πως δουλεύουν αυτά

P.S: Εγώ παρότι ήρθα με το S μπορώ να έχω μια πολική αρκούδα έτσι κιαλλιώς για να δοκιμάσω?
Περάσαμε, όπως πάντα, απίστευτα!! Κάτι η παρέα, κάτι το φαγητό, κάτι η ρακί, κάτι το μέλι, έ ξέρεις τώρα πως δουλεύουν αυτά

P.S: Εγώ παρότι ήρθα με το S μπορώ να έχω μια πολική αρκούδα έτσι κιαλλιώς για να δοκιμάσω?
Originally Posted by LOCAL S' date='Jan 5 2009, 02:09 PM
Eγω παντος πηγα με το Passat!
Θα την εχουμε πλυμμενη,γυαλισμενη και με το again φορεμενη..
Originally Posted by Nabu' date='Jan 5 2009, 06:29 PM
Καλά μην φανταστείς!

ΑΤΑΚΑ της βραδιας απο Ισμηνη...καπου εκει στο ξεκαρφωτο γυρναει και λεει με σοβαροτητα..''παιδια ειστε πλυμενοι-καθαροι?''
Originally Posted by energetic' date='Jan 6 2009, 02:22 AM
Ο Nabu παντως ηταν ο γλυκοτ$ουτ$ουνο$ της παρεας. 

)!! Local να συνενοηθούμε για την αρκούδα. Πρώτα πήγαινε εσύ για να δω μπας και αλλάξω γνώμη.
ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ ΛΕΜΕ!