ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 05/05/08
Originally Posted by eddiex,May 5 2008, 03:30 AM
Έγκυρες πηγές μου είπαν ότι κάθε Δευτέρα στο ΣΕΦ στις 9 έχουν συνάντηση το 350Ζ Club.

Συνάντηση έχουν αύριο στο do it και μάλλον θα πάω και εγώ με έναν φίλο μου που έχει το 350Z.
Θα τους τσιτώσω όσο δεν πάει με σχόλια πάνε καλά τα datsun κλπ..
Originally Posted by Pakos M,May 6 2008, 08:45 AM
το 350Z club το έχει δημιουργήσει ο npart ο οποίος για όσους τον θυμούνται από εδώ είχε S2000 παλιά.
Συνάντηση έχουν αύριο στο do it και μάλλον θα πάω και εγώ με έναν φίλο μου που έχει το 350Z.

Χαζος ειναι? Παντως αν ξερεις τον DimZag πες του χαιρετισματα!
Χτες ο Μάνος κλαιγόταν ότι είχε πάει για συμβόλαιο και ήταν χώμα αλλά εγώ δεν τον πιστεύω - μάλλον για...πάρτι είχε ανέβει στην Κηφισιά.
Ο package ήρθε με γύψο στο πόδι αλλά εκτός από τη φίλη του, που τον έχανες που τον έβρισκες, με μωρά από το RX8 (ρο-χι 8) τριγυρνούσε., Δηλαδή φιλαράκο, άμα βγάλεις το γύψο θα πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο...
@S2kFun: Χρήστο θέλω πάλι βόλτα
Υ.Γ.: Μετά τα χτεσινά, δε με βλέπω για πολύ ακόμα μαμά...
Ο package ήρθε με γύψο στο πόδι αλλά εκτός από τη φίλη του, που τον έχανες που τον έβρισκες, με μωρά από το RX8 (ρο-χι 8) τριγυρνούσε., Δηλαδή φιλαράκο, άμα βγάλεις το γύψο θα πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο...
@S2kFun: Χρήστο θέλω πάλι βόλτα
Υ.Γ.: Μετά τα χτεσινά, δε με βλέπω για πολύ ακόμα μαμά...
Originally Posted by Pakos M,May 6 2008, 06:45 AM
το 350Z club το έχει δημιουργήσει ο npart ο οποίος για όσους τον θυμούνται από εδώ είχε S2000 παλιά.

Αυτός είναι ο φίλος του Στέφανου J