ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 13/07/09
Αν μου το τελειώσει πριν της 9 το S στο συνεργείο θα έρθω.
Το έχω στο συνεργείο εδώ κι ένα μήνα για δίσκο-πλατώ, βάσεις μηχανής, βαφή στις δαγκάνες και αλλαγή υγρά φρένων και εξαέρωση.
Περίμενα από ρ-σπέκ κάπου στον 1 μήνα για τις βάσεις
και με πήγαινε από Δευτέρα σε Παρασκευή και από Παρασκευή σε Δευτέρα.
Αλλά θα βγεί μουν@ρ@ το S.
Το έχω στο συνεργείο εδώ κι ένα μήνα για δίσκο-πλατώ, βάσεις μηχανής, βαφή στις δαγκάνες και αλλαγή υγρά φρένων και εξαέρωση.
Originally Posted by Drifteropoulos,Jul 13 2009, 06:18 PM
Αν μου το τελειώσει πριν της 9 το S στο συνεργείο θα έρθω.
!!
Εσενα δε σε βολευει καμια μεσοβδομαδα ρε κεφτε γαμω το μποξ σου!
Οικογενιακη κατασταση σημερα στο Γευστικο!
Αυτο ομως που ηταν το highlight ηταν η Ισμηνη να κυνηγιέται στην παραλιακη με ενα cooper S κ ενα 997Turbo
!!!
Κ επειδη δεν ειμαι πια μελος παρα ενας ανεπιθύμητος επισκεπτης θα γραψω εδω τα υπολοιπα
με το που στρυβω πανω απο το ΣΕΦ για να βγω Ε.Ο. πετυχαινω ενα F430 challenge stradale
η σκεψη μου σταματησε, το βελμα μου παγωσε... εκλεισα τα παντα κ ανοιξα τα παράθυρα... καποια φαση με ειδε γτ πηγαιναμε διπλα διπλα κ οδεύοντας στην πρωτη στροφη κανει κατεβασμα κ μπαινει... ημουν ετοιμος να ριξω το S στον Κηφισό!! μετα εκοψε κ τον περασα... αλλα τσουπ βγαινει απο μια εισοδο μια Μ3 Ε 46 αγριεμένη!! δε χανω ευκαιρια... (ΝΑ ΙΣΜΗΝΗ ΓI'AYΤO ΓΥΡΙΖΩ ΚΛΕΙΣΤΟΣ) κ καθομαι ετοιμοπολεμος κ λυσασμενος απο πισω της!! ανοιγει ο δρομος κ παταω πατωμα!!!! λογω κινησης ξανακοβει κ μετα μας πετυχαινει ευθεια!!!! ημουν ετοιμος να .... χεχε! ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ποτε την διαφορα!! μεχρι που στην αριστερη μπροστα μας πετυχαμε ενα περιπολικο κ εγω την λακησα σλοου σλοου!!
ΑΥΤΑΑΑΑ
Οικογενιακη κατασταση σημερα στο Γευστικο!
Αυτο ομως που ηταν το highlight ηταν η Ισμηνη να κυνηγιέται στην παραλιακη με ενα cooper S κ ενα 997Turbo
!!!Κ επειδη δεν ειμαι πια μελος παρα ενας ανεπιθύμητος επισκεπτης θα γραψω εδω τα υπολοιπα
με το που στρυβω πανω απο το ΣΕΦ για να βγω Ε.Ο. πετυχαινω ενα F430 challenge stradale
η σκεψη μου σταματησε, το βελμα μου παγωσε... εκλεισα τα παντα κ ανοιξα τα παράθυρα... καποια φαση με ειδε γτ πηγαιναμε διπλα διπλα κ οδεύοντας στην πρωτη στροφη κανει κατεβασμα κ μπαινει... ημουν ετοιμος να ριξω το S στον Κηφισό!! μετα εκοψε κ τον περασα... αλλα τσουπ βγαινει απο μια εισοδο μια Μ3 Ε 46 αγριεμένη!! δε χανω ευκαιρια... (ΝΑ ΙΣΜΗΝΗ ΓI'AYΤO ΓΥΡΙΖΩ ΚΛΕΙΣΤΟΣ) κ καθομαι ετοιμοπολεμος κ λυσασμενος απο πισω της!! ανοιγει ο δρομος κ παταω πατωμα!!!! λογω κινησης ξανακοβει κ μετα μας πετυχαινει ευθεια!!!! ημουν ετοιμος να .... χεχε! ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ποτε την διαφορα!! μεχρι που στην αριστερη μπροστα μας πετυχαμε ενα περιπολικο κ εγω την λακησα σλοου σλοου!!ΑΥΤΑΑΑΑ