ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - 15/10/07
Πολλες απουσιες....κατα την γνωμη μου μονο για καλοκαιρινους μηνες.αλλαγη σχεδιου!!!
Πρέπει να προτείνουμε κάπου που να έχει ένα μέρος να καθίσουμε δίπλα στο parking που θα αφήνουμε τα αυτοκίνητα.Χθες τον δάγκωσα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Σε poll που καναμε το αποτελεσμα ηταν το IKEA και μετα ο Λυκαβητος. Στο ΙΚΕΑ τελικα δεν επιτρεπετε να κανουμε συναντησεις καθως μας εκανε παρατηρηση το security του ΙΚΕΑ. Οποτε καταληξαμε στο Λυκαβητο το οποιο ηταν δευτερο στο poll.
Για περισσοτερες πληροφοριες ή διευκρινισεις μπορειτε να μιλησετε με τον Δημητρη (D_S2000).
Για περισσοτερες πληροφοριες ή διευκρινισεις μπορειτε να μιλησετε με τον Δημητρη (D_S2000).
Μάριε δεν παραπονέθηκε κανένας ότι δεν ακολουθήθηκε αυτό που έβγαλε το poll. Απλώς μετά από επίσκεψη και στα 2 μέρη διαπιστώθηκε ότι είναι ακατάληλα και θα πρέπει να ξαναποφασίσουμε τόπο συνάντησης ή να γίνει νέο poll. Κατά τη γνώμη μου βέβαια πρέπει να γίνουν προτάσεις που να έχουν και κάποιο μέρος να καθίσουμε για να μην επαναληφθούν τα χθεσινά, που δεν μπορούσαμε να σταθούμε από το κρύο.
Το κίτσεν μπάρ μου άρεσε εμένα....
Όλοι αυτοί που πρότειναν Λυκ. και αυτοί που είπαν να αλλάξουμε την ημερομηνία, πού ήταν έχθες?
Τελικά δηλαδή είναι καλύτερα να αποφασίζει ένας για όλους? Μάλλον....
Μάριος - απουσία
Καφύρογλου - απουσία
Βαγγέλης - απουσία
eddiex - απουσία
Θοδωρής - απουσία
Lalakis - απουσία (ευτυχώς) και πολλοί άλλοι....
Και το λέω πολύ σοβαρά. Κανονίζουμε συναντήσεις και δεν έρχεται ούτε ένας τουλάχιστον από την ηγεσία έτσι για τους τύπους.
Δεν πειράζει όμως. Λίγοι και καλοί.
Όλοι αυτοί που πρότειναν Λυκ. και αυτοί που είπαν να αλλάξουμε την ημερομηνία, πού ήταν έχθες?

Τελικά δηλαδή είναι καλύτερα να αποφασίζει ένας για όλους? Μάλλον....
Μάριος - απουσία
Καφύρογλου - απουσία
Βαγγέλης - απουσία
eddiex - απουσία
Θοδωρής - απουσία
Lalakis - απουσία (ευτυχώς) και πολλοί άλλοι....
Και το λέω πολύ σοβαρά. Κανονίζουμε συναντήσεις και δεν έρχεται ούτε ένας τουλάχιστον από την ηγεσία έτσι για τους τύπους.
Δεν πειράζει όμως. Λίγοι και καλοί.
Παιδια σορρυ που δεν μπορεσα χτες αλλα λογω μαθηματος μου ηταν αδυνατο να ερθω,αλλα το που ξυπνησα και εχω εμπνευση λεω να κανω μια προταση αν ενδιαφερεσται για καποια συναντηση στο μελλον.Village park στο Ρεντη,εκει μπορουμε να κατσουμε και στο village και διπλα που ειναι το ruby tuesday με αφθωνο φυλασσομενο παρκινκ και πολλες επιλογες για το που θα κατσουμε!
Το κίτσεν μπαρ μου άρεσε και εμένα.
Όντως οι απουσίες ήταν πολλές.Υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που γράφουν αραιά αλλά έρχονται στις συναντήσεις και άλλα που γράφουν συνέχεια και δεν τα έχω δει ποτέ (Lalakis ομολογώ ότι τα ποστ σου έχουν πολύ γέλιο, το έλεγα εχθες με το Μάνο που σε ξέρει και προσωπικά, αλλά μόνο το σκυλάκι στη φωτό ξέρω
)
Μάνο καλό το κίτσεν μπαρ αλλά δεν λέει να πηγαίνουμε με το Νικολάκη και να μας τρώει τις γυναίκες
Όντως οι απουσίες ήταν πολλές.Υπάρχουν άτομα στο φόρουμ που γράφουν αραιά αλλά έρχονται στις συναντήσεις και άλλα που γράφουν συνέχεια και δεν τα έχω δει ποτέ (Lalakis ομολογώ ότι τα ποστ σου έχουν πολύ γέλιο, το έλεγα εχθες με το Μάνο που σε ξέρει και προσωπικά, αλλά μόνο το σκυλάκι στη φωτό ξέρω
)Μάνο καλό το κίτσεν μπαρ αλλά δεν λέει να πηγαίνουμε με το Νικολάκη και να μας τρώει τις γυναίκες
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Για προσωπικους λογους δε μπορεσα να ερθω χθες, και πιστευω οτι αν μια φορα καποιοι δεν ερθουν, δε νομιζω οτι αυτο καταδικαζει το μερος.
Βεβαια προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι το μερος αυτο ειναι ακαταλληλο, αλλα ειναι σεβαστο και το αποτελεσμα του poll.
Για περισσοτερες πληροφοριες και διευκρινισεις μπορειτε να μιλησετε με D_S2000 ή vtec-man καθως εκεινοι παιρνουν τις τελικες αποφασεις. Εγω πλεον εχω ρολο εδω ως CO σε επιπεδο οργανωσης forum και συλλεγω πληροφοριες απο τη κοινοτητα ωστε να γινονται meets & events κτλ.
Βεβαια προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι το μερος αυτο ειναι ακαταλληλο, αλλα ειναι σεβαστο και το αποτελεσμα του poll.
Για περισσοτερες πληροφοριες και διευκρινισεις μπορειτε να μιλησετε με D_S2000 ή vtec-man καθως εκεινοι παιρνουν τις τελικες αποφασεις. Εγω πλεον εχω ρολο εδω ως CO σε επιπεδο οργανωσης forum και συλλεγω πληροφοριες απο τη κοινοτητα ωστε να γινονται meets & events κτλ.