ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 17/06/09 - ΑΦΙΔΝΕΣ
Originally Posted by leftis,Jun 18 2009, 12:32 PM
Φιλε Κωστα, ισως με αλλα λαστιχα να εγραφες καλυτερους χρονους. Εχεις σκεφτει τα Hankook?
Και ναι, τα hankook πέρα από την πλάκα, στην πίστα μου φάνηκαν καλύτερα από τα toyo, αλλά στο δρόμο τα toyo είναι σαφώς καλύτερα. Γλιστράνε λιγότερο, γιατί ζεσταίνονται πιο εύκολα.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αμαν να του τα παρω, να μας φυγει η ζαλαδα πια με αυτα τα λαστιχα. Πακετο, παρε με ενα τηλ να τα πουμε, να ξεμπερδευουμε. Καπου σε ειχα γραμμενο καλα και το εχασα.
Α ρε πουτ@νε$ πάλι έφυγα νωρίς και έχασα το β΄ μέρος...!!
57.4 είναι σούπερ χρόνος πιστέυω γι αυτήν την πίστα για S αν συνυπολογίσουμε ότι κοντό S 1ο στάδιο, με μπλοκέ, πίτα και με 8άρια και με οδηγο (εμένα) που έχει κάνει άπειρους γύρους στη συγκεκριμένη πίστα έχει καλύτερο χρόνο 55.8... με κεραιούλα - χρονόμετρο της πίστας... (και 54.5 με το καρτ
)
καλά για το 55.6 του Λευτέρη αν δεν του κάνει πλακίτσα τον χρονόμετρο του θα του ζητήσω αυτόγραφο στο κούτελο...!!!
ΥΓ. Προσωπικά η εικόνα του club στην πίστα με φτιάχνει άπειρα..!!!!
Μπράβο σε όλους που ήταν εκεί αλλά και σε αυτούς που μπήκαν και χαρηκαν (με) τα αυτοκίνητα τους...!!!
Ελπίζω να μη μου πείραξε κανείς τον Πακέτο..!!!
57.4 είναι σούπερ χρόνος πιστέυω γι αυτήν την πίστα για S αν συνυπολογίσουμε ότι κοντό S 1ο στάδιο, με μπλοκέ, πίτα και με 8άρια και με οδηγο (εμένα) που έχει κάνει άπειρους γύρους στη συγκεκριμένη πίστα έχει καλύτερο χρόνο 55.8... με κεραιούλα - χρονόμετρο της πίστας... (και 54.5 με το καρτ
)καλά για το 55.6 του Λευτέρη αν δεν του κάνει πλακίτσα τον χρονόμετρο του θα του ζητήσω αυτόγραφο στο κούτελο...!!!
ΥΓ. Προσωπικά η εικόνα του club στην πίστα με φτιάχνει άπειρα..!!!!
Μπράβο σε όλους που ήταν εκεί αλλά και σε αυτούς που μπήκαν και χαρηκαν (με) τα αυτοκίνητα τους...!!!
Ελπίζω να μη μου πείραξε κανείς τον Πακέτο..!!!