Εκδρομη στο Ξυλοκαστρο στις 17/12/06!
Originally Posted by NIKS2K,Nov 30 2006, 12:52 AM
μεσα και γω!
01) energetic
02) kostasoyk
03) divs2000
04) S2000Geo
05) Drifteropoulos
06) NIKS2K
07) Οπα παιδιά μη σπρωχνεστε και μη μαλώνετε για τις θέσεις

08)
Εγώ λέω αν μαζευτούμε πάνω απο 100 S2k να το κάνουμε σε δύο ημέρες γιατι θα δημιουργήσουμε μποτιλιάρισμα.

Θα έρθω και εγώ και απ' ότι μου είπε και ο Θανάσης (ThanasisS2k). Δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι καλή ιδέα γιατί έβαλα και έγω ........... INVIDIA!!!!! μαζί με καταλύτη αγωνιστικό της Remus (100 κυψέλες). Κάνει βέβαια πολύ θόρυβο και φοβάμαι στην Κακιά Σκάλα τη γέφυρα..... χαχαχα μην πέσει....... από το συντονισμό με την εξάτμιση του Γιώργου χαχαχαχα! Από εντυπώσεις νιώθω το μοτέρ να στροφάρει καλύτερα αν και είναι νωρίς ακόμα. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι η διαφορά βάρους της μαμά εξάτμισης με την INVIDIA. Μάριε, εσύ στην εκδρομή έλα με περιπολικό για καμουφλάζ γιατί μας βλέπω να μας μαζεύουν!!!
Την εβαλα Γιωργάρα αλλά πολύ θόρυβο ρε φίλε..., το ηξερα βεβαια. Μέσα στην πόλη εντάξει αλλά στο ταξίδι δεν πρέπει να παλεύται. Θα δοκιμάσω τις τάπες. Τώρα καταλαβαίνω γιατί πας σαν τρελός, μετά τις 5.000 καθαρίζει ο ήχος !!!!!
Paidia kai egw mesa gia thn ekdromi.Elpizw mexri tote na exei mpei kai h eksatmisi panw sto amaksi.
Exei kaneis thl. tou vtec man na dw an thn poulaei akomi ? Alliws paw gia kainourgia
Apexi N1 kai opoios goustarei
Exei kaneis thl. tou vtec man na dw an thn poulaei akomi ? Alliws paw gia kainourgia
Apexi N1 kai opoios goustarei