Εκδρομη στο Ξυλοκαστρο στις 17/12/06!
Originally Posted by Amaretos,Dec 4 2006, 05:45 AM
Μια παρατήρηση να κάνω που μου ήρθε. Μήπως θα έπρεπε να αλλάξουμε το μέρος της εκδρομής, ώστε να έρθουν και τα παιδιά απο βόρεια?? Ξέρω ξέρω θα μου πείτε ότι ειναι μακριά αλλά αν κανονίσουμε κάπου στην μέση και για εμάς και για αυτούς θα είναι καλύτερα, μισή ταλαιπωρία για εμάς , μισή για αυτούς (με την προυπόθεση βέβαια ότι υπάρχει θέληση και απο τα παιδια) 

εγω ειμαι μεσα...
Originally Posted by toupa,Dec 4 2006, 12:17 PM
gia sou re mano grigore nai tha einai poli orea....... kaloriziko to tzitziki esi kai o giorgakis se tounel kala entaksi telos otoaspides oloi oi alloi den pisteuo na exis apano ton sigastira 

Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Amaretos,Dec 4 2006, 03:45 PM
Μια παρατήρηση να κάνω που μου ήρθε. Μήπως θα έπρεπε να αλλάξουμε το μέρος της εκδρομής, ώστε να έρθουν και τα παιδιά απο βόρεια?? Ξέρω ξέρω θα μου πείτε ότι ειναι μακριά αλλά αν κανονίσουμε κάπου στην μέση και για εμάς και για αυτούς θα είναι καλύτερα, μισή ταλαιπωρία για εμάς , μισή για αυτούς (με την προυπόθεση βέβαια ότι υπάρχει θέληση και απο τα παιδια) 

Δε ξεχναμε κανεναν...

LIST UPDATED! TTT
na rotiso kati ?? esis me tis invidia exete kani club etsi tha dimiourgiso kai ego ena tora ........ xaxaxaxa den ksero omos an tha eimai monos mou sto club iparxi kanenas alos pou forai eksatmisi spoon? i tha eimai monos mou tin ora pou tha rimazo kati rimado s2000 mesa sto tounel etsi sta skotina etsi as poume kati s2000 san tou giorgaki tou filou mou xaxxaxa thelo na do meli.............
katoxi eksatmisis spoon
1) toupa
katoxi eksatmisis spoon
1) toupa
Για λιγο ηρεμια εσεις με τις εξατμισεις! Κοντρακηδες, ε κοντρακηδες!
ΟΥΥΥ!!!666!!!ΟΥΥΥ!!!
Παω να τρυπισω τα καζανακια...Θα σας δειξω εγω!Θα δειτε τι εχετε να παθετε!
(χλαπατσας style!)
ΟΥΥΥ!!!666!!!ΟΥΥΥ!!!
Παω να τρυπισω τα καζανακια...Θα σας δειξω εγω!Θα δειτε τι εχετε να παθετε!
(χλαπατσας style!)
Originally Posted by toupa,Dec 6 2006, 01:43 AM
na rotiso kati ?? esis me tis invidia exete kani club etsi tha dimiourgiso kai ego ena tora ........ xaxaxaxa den ksero omos an tha eimai monos mou sto club iparxi kanenas alos pou forai eksatmisi spoon? i tha eimai monos mou tin ora pou tha rimazo kati rimado s2000 mesa sto tounel etsi sta skotina etsi as poume kati s2000 san tou giorgaki tou filou mou xaxxaxa thelo na do meli.............
katoxi eksatmisis spoon
1) toupa
katoxi eksatmisis spoon
1) toupa
Ελπίζω μόνο στα τούνελ ο εργολάβος να έχει κάνει καλή δουλειά γιατί ο Γιωργάκης έχει άγριες διαθέσεις
Αλήθεια Γιώργο είσαι βέβαιος ότι θα πάρεις το μωρό μαζί σου? Ξέρεις τι θα γίνει φαντάζομαι, εκδίκηση λέγεται.......
χαχα Μανο θα την παρω γιατι καλυτερα να πεφτει η παντοφλα ολη εκεινη τη μερα οταν κανουμε τις μαλακιες , παρα ολη την βδομαδα γιατι την εφτυσα και πηγα με τους φιλους μου
Οσο για τον Δημητρακη ... καλο θα ειναι να λεει λιγα πραγματα και να σταματησει τις κοντρες...
Δημητρης : Τι εχεις τωρα, 2α ; παμεεεε
μετα την πρωτη π....τσα ....
Δημητρης : Τι εχεις τωρα , 3η ; παμεεεε
μετα την δευτερη π...τσα ...
Δημητρης : Τι θα γινει ρε μλκ , θα χασεις καμια ταχυτητα να σε περασω ; χαχαχαχα
Οσο για τον Δημητρακη ... καλο θα ειναι να λεει λιγα πραγματα και να σταματησει τις κοντρες... Δημητρης : Τι εχεις τωρα, 2α ; παμεεεε
μετα την πρωτη π....τσα ....
Δημητρης : Τι εχεις τωρα , 3η ; παμεεεε
μετα την δευτερη π...τσα ...
Δημητρης : Τι θα γινει ρε μλκ , θα χασεις καμια ταχυτητα να σε περασω ; χαχαχαχα