ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - 19/09/2007
Originally Posted by Pakos M,Sep 3 2007, 04:39 AM
μένω νεα σμυρνη. το τραμ με εχει κυκλωσει!
Pakos 8ymase poios eimai ? autos pou eixes petyxei sto kefalari k ta eipame sta petaxta
de lew to magazi gia na mh 8ewrh8ei diafhmhsh
Originally Posted by dims2k,Sep 4 2007, 01:25 AM
εγω λεω να βρισκομαστε καμια εθνικη βασιλοπουλο για να κανουμε και τις δοκιμουλες μας ανετα .στο σεφ εχει παραγινει ολα τα αυτοκινητα με τα νεον λαμπακια σκανε

Οταν λες δοκιμες ....εννοεις ΚΟΝΤΡΕΣ;
Originally Posted by dims2k,Sep 4 2007, 01:25 AM
εγω λεω να βρισκομαστε καμια εθνικη βασιλοπουλο για να κανουμε και τις δοκιμουλες μας ανετα .στο σεφ εχει παραγινει ολα τα αυτοκινητα με τα νεον λαμπακια σκανε

Originally Posted by S2000Geo,Sep 4 2007, 02:53 AM
Κι εγω καπως ετσι πιστευω οτι πρεπει να γινει

Originally Posted by dims2k,Sep 4 2007, 09:25 AM

Γιατί με βολεύει πολύ.
Δοκιμουλες
ΡΕ μαγκιτες το ξερω οτι ειμαι νεος αλλα ρε παιδια να πουμε στη τελευταια συναντηση που ειχε κανονισει ο φιλος PATRIOT ειχαμε πει 21:30 και να πηγαιναμε για κανα ποτακι και σκαγαν παλικαρια μεχρι τις 23'00 και...αμα και επισημα υπαρχει τζογος μιαμισης ωρας ας το ελεγε καποιος...και αυτο με εκανε να ξενερωσω λιγακι...ελπιζω να μην γινει ετσι και την επομενη φορα.Το λεω γιατι εχω και αλλα φιλαρακια που δεν μπορεσαν λογω δουλειας να ερθουν και οταν το συζητησαμε επρεπε να πω την αληθεια...λοιπον ελπιζω να γνωριστουμε καλυτερα την επομενη φορα...