ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - 19/09/2007
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Περασαμε παρα πολυ ομορφα αποψε και μαζευτηκαμε πανω απο 20 S2000. Ειπαμε τοσα πολλα και γελασαμε παρα πολυ! Στο τελος καταληξαμε στο Ζαχο απεναντι με μπολικο χαβαλε και τρελη ορεξη!
Registered User
Originally Posted by Stradale,Sep 20 2007, 01:11 AM
Κανά συνταρακτηκό νέο που βγήκε απο την συγκέντρωση energetic?
2) Προτασεις εκδρομης και οργανωση για track day στα Μεγαρα (θα ανοιχτουν σχετικα poll και τοπικ).
3) Ενημερωση σχετικα με το International Athens Tuning Show και για τη συμμετοχη για το PaintBall (εχουν ανοιχτει ηδη σχετικα τοπικς).
4) Σηματακια S2000 Club (ειναι σε τελικο σταδιο απ'οτι με ενημερωσαν).
Δε νομιζω να ξεχασα κατι αλλο.
Λοιπον και επειδη ξυπνησα στραβα (πλακα κανω):
Απουσιες καταχωρουντε σε:
1.Tkal
2.Amaretos
3.Lalakis
4.Tsiki Tsiki Toupa
5. Drifteropoulos
6. Αλεξανδρος (δεν τον ξερετε)
7. Και οποιον αλλον δεν ηρθε και θα τον παρει και θα τον σηκωσει αν δεν ερθει στην επομενη συναντηση με γλυκα (προτειμω Κοκ η Ταρτες).
Οποιος εχει προβλημα μαζι μου μπορει να διευθετησει το προβλημα με τον δικηγορο μου...
Απουσιες καταχωρουντε σε:
1.Tkal
2.Amaretos
3.Lalakis
4.Tsiki Tsiki Toupa
5. Drifteropoulos
6. Αλεξανδρος (δεν τον ξερετε)
7. Και οποιον αλλον δεν ηρθε και θα τον παρει και θα τον σηκωσει αν δεν ερθει στην επομενη συναντηση με γλυκα (προτειμω Κοκ η Ταρτες).
Οποιος εχει προβλημα μαζι μου μπορει να διευθετησει το προβλημα με τον δικηγορο μου...
Registered User
O tkal ειχε καποιο θεμα σοβαρο χτες και δε μπορεσε να ερθει οποτε ειναι δικαιολογημενος.
Παντως αξιζει να σημειωθει οτι ηρθαν παιδια ακομα και απο Χαλκιδα & Κορινθο για τη συγκεκριμενη συναντηση και τους ευχαριστουμε πολυ για τη παρουσια τους, αλλα και οσον τελικα ηρθαν χτες.
Παντως αξιζει να σημειωθει οτι ηρθαν παιδια ακομα και απο Χαλκιδα & Κορινθο για τη συγκεκριμενη συναντηση και τους ευχαριστουμε πολυ για τη παρουσια τους, αλλα και οσον τελικα ηρθαν χτες.