Ανεπίσημη συνάντηση - Καρτόδρομο Τετάρτη 19/11/08
Οχι ρε που$τ% μου τωρα που έχω το αμάξι μέσα + θέλω 2 πίσω ημιαξόνια θα πάτε κολλητά 2 φορές πίστα?
Μου σπάτε τα νεύρα παλιόπαιδα
!
Χθες πέρασα κατα τις 8 από παράδρομο και σας είδα αλλά δεν αντεξα να έρθω μέσα..........
Μου σπάτε τα νεύρα παλιόπαιδα
!Χθες πέρασα κατα τις 8 από παράδρομο και σας είδα αλλά δεν αντεξα να έρθω μέσα..........
Originally Posted by energetic,Nov 20 2008, 12:49 AM
Απο χρονους δεν κρατησα καθολου. Καπου εχω ενα χρονομετρο θαμενο και ελπιζω να το βρω. Αν οχι, μπορει να παρω κανενα καινουργιο. Προβλεπω να τη πληρωνει ο συνοδηγος μου για να κραταει τους χρονους την επομενη φορα. 

Pantws eixes kati ekfraseis otan estrives pou mou 8imisan to kalokairi sto spiti sou me to Wii....
Εγω τη Δευτερα κατα τις 6 θα ειμαι εκει να σας περιμενω αγαπες μου!!! Και μετα ΣΕΦ κατευθειαν, ολοι μαζι, κονβοϊ..!!!
Χθες, οταν εφυγα απο την πιστα και μπηκα ΕΟ, ξενερωσα αφανταστα... Νομιζα οτι το S πηγαινε μονο του, αφου δεν ακουγα το στριγγλισμα των ελαστικων! Συμφωνειτε?
Χθες, οταν εφυγα απο την πιστα και μπηκα ΕΟ, ξενερωσα αφανταστα... Νομιζα οτι το S πηγαινε μονο του, αφου δεν ακουγα το στριγγλισμα των ελαστικων! Συμφωνειτε?