2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ...ΤΙ ΛΕΤΕ?
Δηλαδη η λιστα διαμοφωνεται ως εξης :
1. blondie
2. LOCAL +1
3. ManosS2k +1
4. ThanasisS2k +1
5. foxy S2k +1
6. zanos +1
7. Lalakis (+1?)
8.Drifteropoulos?(???)
9.vimitris +1
10.rednikos +1
Mε προγραμμα εκδρομης & hotel ποτε θα εχουμε νεα? Μεσα στην εβδομαδα? Να ξερω, γιατι πρεπει να γυαλισω και τις γοβες μου!
1. blondie
2. LOCAL +1
3. ManosS2k +1
4. ThanasisS2k +1
5. foxy S2k +1
6. zanos +1
7. Lalakis (+1?)
8.Drifteropoulos?(???)
9.vimitris +1
10.rednikos +1
Mε προγραμμα εκδρομης & hotel ποτε θα εχουμε νεα? Μεσα στην εβδομαδα? Να ξερω, γιατι πρεπει να γυαλισω και τις γοβες μου!
Re dimitri....ti s exei piasei mou les? Fysika k tha pame...eides pouthena n anavlithike kati? Ap kei kai pera tha vgei k to programma. Alla ti sxesi exei afto me tis proponiseis sou efoson ksereis oti savvato prwi gyrw stis 11 fevgoume?
Originally Posted by blondie_s2k,May 18 2009, 04:11 AM
Re dimitri....ti s exei piasei mou les?
Δεν εχει ''πιασει'' εμενα, τους αλλους εχει πιασει!!!
BTW, με το hotel ολα οκ?
Ρε παιδιά γιατί στέλνετε pm στον Δημήτρη? Ποιες είναι οι απορίες σας?
Στείλτε σε μένα pm για ότι θέλετε..
Κωνσταντίνε εμείς τα είπαμε...έτσι? Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα αναχώρησης την Κυριακή. Θα κάνουμε το μπανάκι μας (αν το επιτρέπει ο καιρός), θα φάμε και το πολύ πολύ να πιούμε και κανένα καφεδάκι πριν φύγουμε.
Δημήτρη ναι. Ολα οκ με το ξενοδοχείο. Απλά μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να στείλουμε προκαταβολή και πως αν αλλάξει κάτι θα με πάρουν τηλέφωνο.
Κωνσταντίνε εμείς τα είπαμε...έτσι? Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα αναχώρησης την Κυριακή. Θα κάνουμε το μπανάκι μας (αν το επιτρέπει ο καιρός), θα φάμε και το πολύ πολύ να πιούμε και κανένα καφεδάκι πριν φύγουμε.
Δημήτρη ναι. Ολα οκ με το ξενοδοχείο. Απλά μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να στείλουμε προκαταβολή και πως αν αλλάξει κάτι θα με πάρουν τηλέφωνο.
Originally Posted by blondie_s2k,May 18 2009, 04:46 AM
Ρε παιδιά γιατί στέλνετε pm στον Δημήτρη? Ποιες είναι οι απορίες σας?
Παντος, καλο ειναι να ξεκινησουμε απο Διοδια κατα τις 10 max. Αλλιως θα χασουμε ολη τη μερα, θα μας φαει και ο ηλιος...
As mhn steiloume PM metaksi mas katholou, an exeis kati na rotiseis, rota sto thread, na kseroume oloi thn apantish.
Egw paidia thelw na mathw twra, ti sto diaolo tha kanoume ekei? Exoume kanena skedio? Kseroume toulaixston ena kalo kai makri dromo ekei pou tha exei plaka na odygoume? Tha aneboume kapoio bouno? H tha kathomaste sthn paralia paizontas me ta tetoia mas, fagopoti, kai spiti?
Isminh, mhn kanoniseis ksenodoxeio gia mena mexri na bgei kapoio programma. Tha boithisa an mporousa, alla den eimai apo'kei.
Egw paidia thelw na mathw twra, ti sto diaolo tha kanoume ekei? Exoume kanena skedio? Kseroume toulaixston ena kalo kai makri dromo ekei pou tha exei plaka na odygoume? Tha aneboume kapoio bouno? H tha kathomaste sthn paralia paizontas me ta tetoia mas, fagopoti, kai spiti?
Isminh, mhn kanoniseis ksenodoxeio gia mena mexri na bgei kapoio programma. Tha boithisa an mporousa, alla den eimai apo'kei.