Παρασκευη 20/02/09 πρωι - Ωρα: 10:00
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Τη Παρασκευη πρωι, περιπου 10:00, θα ειμαι στο καρτοδρομιο Αφιδνων για να το στριψουμε λιγακι. Ειπα να παρω και εγω μια αδειουλα για να εχω ενα ομορφο ΠΣΚ. 
O καιρος αν και νωρις ακομα θα ειναι καλος, βεβαια μεχρι τοτε ελπιζω να παραμεινει σε καλα επιπεδα. Οποιος θελει και μπορει, ας ερθει για παρεα.

O καιρος αν και νωρις ακομα θα ειναι καλος, βεβαια μεχρι τοτε ελπιζω να παραμεινει σε καλα επιπεδα. Οποιος θελει και μπορει, ας ερθει για παρεα.

Trending Topics
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Τελευταια προγνωση δειχνει καθαρο ουρανο αυριο για Αφιδνες. Τελικα θα ειμαι εγω κι ο maniatis στη πιστα. Θα πεσει και λιγο drift
ετσι για να ζεστανουμε τα λαστιχα πριν αρχισουμε να κατεβαζουμε χρονους. 
Οποτε εχουμε και λεμε οτι το Vbox ειναι ετοιμο, και επισης πρεπει να θυμηθω να εχω τη καμερα μαζι μου και τη βεντουζα. Φτου, πρεπει να βρω μεγαλη καρτα μνημης για το video. Πλαισιο, σου ερχομαι (αυτο βολευει).
ετσι για να ζεστανουμε τα λαστιχα πριν αρχισουμε να κατεβαζουμε χρονους. Οποτε εχουμε και λεμε οτι το Vbox ειναι ετοιμο, και επισης πρεπει να θυμηθω να εχω τη καμερα μαζι μου και τη βεντουζα. Φτου, πρεπει να βρω μεγαλη καρτα μνημης για το video. Πλαισιο, σου ερχομαι (αυτο βολευει).