ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2008 - S2000 CLUB!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χθες περασαμε παρα πολυ ομορφα με πολυ κεφι μεχρι τα ξημερωματα!
Η κοπη της πιτας ειχε πολυ πλακα τελικα και ο τυχερος που βρηκε το φλουρι ηταν ο S2000_FUN, ο οποιος παρελαβε επιτοπου τα δωρα του τα οποια ηταν:
1) Μια πανεμορφη κουπα και ενα ειδικο παζλ τα οποια ειναι και συλλεκτικα, μοναδικα στο κοσμο και ειναι προσφορα του καταστηματος Choice T-Shirt.
2) Ενα Engine Damper της NRG, προσφορα του ThanasiS2K.
3) Ενα μεγαλο ποστερ επισης μοναδικο, καθως εχει την υπογραφη του Drifteropoulos.
4) Ενα χρηματικο ποσο των
Η κοπη της πιτας ειχε πολυ πλακα τελικα και ο τυχερος που βρηκε το φλουρι ηταν ο S2000_FUN, ο οποιος παρελαβε επιτοπου τα δωρα του τα οποια ηταν:
1) Μια πανεμορφη κουπα και ενα ειδικο παζλ τα οποια ειναι και συλλεκτικα, μοναδικα στο κοσμο και ειναι προσφορα του καταστηματος Choice T-Shirt.
2) Ενα Engine Damper της NRG, προσφορα του ThanasiS2K.
3) Ενα μεγαλο ποστερ επισης μοναδικο, καθως εχει την υπογραφη του Drifteropoulos.
4) Ενα χρηματικο ποσο των
Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν και οργάνωσαν τη κοπή της πίτας και ιδιαίτερα αυτούς που πρόσφεραν τα δώρα. Φέτος ήμουν εγώ ο τυχερός
. Τα δώρα ήταν πραγματικά όλα υπέροχα και εύχομαι κάθε χρονιά και καλύτερα με πολλές πίτες και πολλούς τυχερούς.
Ειλικρινά θέλω να πω ότι ποτέ δεν πίστευα ότι με την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και μέσα από το forum θα γνώριζα τόσο αξιόλογα άτομα και θα συμμετείχα με τόση χαρά σε διοργανώσεις και meeting και ειλικρινά χαίρομαι για αυτό.Πέρασαμε πολύ ωραία εχθές και εύχομαι πολλές ακόμα διοργανώσεις. Αντε και στο euro meeting στην Ιταλία
Δεν θέλω να πλέξω το εγκώμιο,είναι δεδομένο άλλωστε, αλλά θα ήθελα να επισημάνω και την άψογη διαχείρηση του forum από το Μάριο (energetic) που αν και μόνος του μέσα στο 2007 τα κατάφερε τέλεια και είναι αποδεκτός από όλα τα μέλη
@yiannakos
φίλε μου yiannake πολύ δύσκολα χάνω συνάντηση πόσο μάλιστα τη Δευτέρα που θα παραλάβω και το δώρο σου
Λοιπόν θα έρθω εντελώς απροετοίμαστος και θα φτιάξω τα μαλλιά μου εκεί με τα προιόντα που θα φέρεις για αυτό κανόνισε να είσαι από νωρίς μην γίνω ρεζίλι έτσι όπως θα έρθω
. Τα δώρα ήταν πραγματικά όλα υπέροχα και εύχομαι κάθε χρονιά και καλύτερα με πολλές πίτες και πολλούς τυχερούς.Ειλικρινά θέλω να πω ότι ποτέ δεν πίστευα ότι με την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και μέσα από το forum θα γνώριζα τόσο αξιόλογα άτομα και θα συμμετείχα με τόση χαρά σε διοργανώσεις και meeting και ειλικρινά χαίρομαι για αυτό.Πέρασαμε πολύ ωραία εχθές και εύχομαι πολλές ακόμα διοργανώσεις. Αντε και στο euro meeting στην Ιταλία
Δεν θέλω να πλέξω το εγκώμιο,είναι δεδομένο άλλωστε, αλλά θα ήθελα να επισημάνω και την άψογη διαχείρηση του forum από το Μάριο (energetic) που αν και μόνος του μέσα στο 2007 τα κατάφερε τέλεια και είναι αποδεκτός από όλα τα μέλη
@yiannakos
φίλε μου yiannake πολύ δύσκολα χάνω συνάντηση πόσο μάλιστα τη Δευτέρα που θα παραλάβω και το δώρο σου
Λοιπόν θα έρθω εντελώς απροετοίμαστος και θα φτιάξω τα μαλλιά μου εκεί με τα προιόντα που θα φέρεις για αυτό κανόνισε να είσαι από νωρίς μην γίνω ρεζίλι έτσι όπως θα έρθω
Πολύ ωραίες οι φωτό
Η οργάνωση του χώρου και η εξυπηρέτηση του μαγαζιού ήταν άψογη Θεοδόση. Μπράβο!!!!
Θεοδόση μου ευχαριστώ πολύ. Το ίδιο εύχομαι για όλα τα παιδιά του club και για όσους αγαπάνε!!!!
Η οργάνωση του χώρου και η εξυπηρέτηση του μαγαζιού ήταν άψογη Θεοδόση. Μπράβο!!!!
Χρησταρα να εισαι παντα καλα και με υγεια!
Πολύ ωραία ήταν όλα!!! Μπράβο σ αυτούς που κανόνισαν το μαγαζί κλπ και σ αυτούς που πρόσφεραν τα πλούσια δώρα!!! Μπράβο και στη μαμά του Dimitrisss για την καταπληκτική πίτα! Και του χρόνου παιδιά!
[QUOTE=eddiex,Mar 15 2008, 09:41 PM]Απο το Parking Εξω απο το μαγαζι:
P.S. Αυτo τo ξεκαρφωτo Τζιπ και ΜΧ5 ποιανου ηταν ρε παιδια και μας χαλαγανε το image...
[QUOTE=eddiex,Mar 15 2008, 09:41 PM]Απο το Parking Εξω απο το μαγαζι:
P.S. Αυτo τo ξεκαρφωτo Τζιπ και ΜΧ5 ποιανου ηταν ρε παιδια και μας χαλαγανε το image...