Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

24/9 Καρτόδρομο

Thread Tools

Old Sep 25, 2009 | 08:00 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Το αστείο είναι ο,τι γύριζε στην πίστα με ένα κάρο πράγματα στο πορτ μπαγκάζ όπου της άνοιξαν και έγιναν όλα ΠΟΥΤ@Ν@..

Λίγο απιονισμένο νερό (για το σίδερο μάλλον), ενισχυτικό βενζίνης(μακάρι να'ξερα γιατί ), ομπρέλες θαλάσσης, αλυσίδες για τα χιόνια, φορτιστές, τσατσάρες, οδοντόβουρτσες κλπ, έβγαιναν μέσα από το αυτοκίνητο λες και τα έβγαζες από πισίνα..
Reply
Old Sep 25, 2009 | 08:04 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

1.02 η ξανθια ε? σιχαινομαι και αηδιαζω με τον εαυτο μου που θα το πω αυτο αλλα...bravo! Και μας το παιζεις και ντροπαλη? Τραβα ρε στο miata club να τους το τριψεις στην μαπα!!!!!
Reply
Old Sep 25, 2009 | 09:00 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by leftis,Sep 25 2009, 06:04 PM
Τραβα ρε στο miata club να τους το τριψεις στην μαπα!!!!!
Γιε μου....

Ενας φίλος πάντως σήμερα, με NC, μου έλεγε ότι γυρνάει 59,5....

Originally Posted by uma_chikara,Sep 25 2009, 06:00 PM
Το αστείο είναι ο,τι γύριζε στην πίστα με ένα κάρο πράγματα στο πορτ μπαγκάζ όπου της άνοιξαν και έγιναν όλα ΟΥΤ@Ν@..

Λίγο απιονισμένο νερό (για το σίδερο μάλλον), ενισχυτικό βενζίνης(μακάρι να'ξερα γιατί ), ομπρέλες θαλάσσης, αλυσίδες για τα χιόνια, φορτιστές, τσατσάρες, οδοντόβουρτσες κλπ, έβγαιναν μέσα από το αυτοκίνητο λες και τα έβγαζες από πισίνα..

Τι υπερβολικός ρε ψηλέ!!!!! Εντάξει..μερικά καπέλα είχε μέσα (καλοκαίρι ήταν..να μην έχουμε μια ποικιλία σε χρώματα κλπ??) κάτι μπλουζάκια και κάτι γαντάκια ξεχασμένα. Α! Ηταν μέσα και τα χάρτινα τασάκια που μου έστειλες μαζί με το αυτοκίνητο στη Μήλο...
Τα άλλα πράγματα του αυτοκινήτου...πυροσβεστήρα , τρίγωνο (σπασμένο ), το απιονισμένο νερό και το ενισχυτικό...
Η μαλακία είναι ότι έχει βρωμίσει όλο το αυτοκίνητο βενζίνη και δε λέει να ξεμυρίσει. Και τώρα που έφερα και τη μοκέτα του πορτ μπαγκάζ και όλα τα υπόλοιπα στο σπίτι για να τα πλύνω έχει βρωμίσει και το σπίτι. Από χθες βράδυ είμαι σε μια συνεχή μαστούρα που συνοδεύεται από έναν ωραιότατο πονοκέφαλο!!!
Νιρβάνααααααααααααα FTW
Reply
Old Sep 25, 2009 | 09:56 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k,Sep 25 2009, 09:00 AM
Γιε μου....

Ενας φίλος πάντως σήμερα, με NC, μου έλεγε ότι γυρνάει 59,5....

Τι υπερβολικός ρε ψηλέ!!!!! Εντάξει..μερικά καπέλα είχε μέσα (καλοκαίρι ήταν..να μην έχουμε μια ποικιλία σε χρώματα κλπ??) κάτι μπλουζάκια και κάτι γαντάκια ξεχασμένα. Α! Ηταν μέσα και τα χάρτινα τασάκια που μου έστειλες μαζί με το αυτοκίνητο στη Μήλο...
Τα άλλα πράγματα του αυτοκινήτου...πυροσβεστήρα , τρίγωνο (σπασμένο ), το απιονισμένο νερό και το ενισχυτικό...
Η μαλακία είναι ότι έχει βρωμίσει όλο το αυτοκίνητο βενζίνη και δε λέει να ξεμυρίσει. Και τώρα που έφερα και τη μοκέτα του πορτ μπαγκάζ και όλα τα υπόλοιπα στο σπίτι για να τα πλύνω έχει βρωμίσει και το σπίτι. Από χθες βράδυ είμαι σε μια συνεχή μαστούρα που συνοδεύεται από έναν ωραιότατο πονοκέφαλο!!!
Νιρβάνααααααααααααα FTW
Καλά..αν γυρνούσε χθες 59.5 με radial, εγώ καθόμουν να με γ@μήσει κιόλας...
Reply
Old Sep 25, 2009 | 10:31 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by uma_chikara,Sep 25 2009, 09:56 AM
Καλά..αν γυρνούσε χθες 59.5 με radial, εγώ καθόμουν να με γ@μήσει κιόλας...
Ισμήνη αυτός είναι ο καινούργιος σου στόχος
Reply
Old Sep 25, 2009 | 10:32 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Reply
Old Sep 25, 2009 | 10:41 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Δε μπορώ ρε Κωνσταντίνε...έχω χάσει το strapon μου, δεν μπορώ να το βρω πουθενά..
Reply
Old Sep 25, 2009 | 10:42 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Ψάξε λίγο καλύτερα στο πορτ-παγκάζ, κάπου εκεί θα είναι αλλά έχει ανακατεφτεί με το κούνημα
Reply
Old Sep 25, 2009 | 10:56 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Ρε συ...μετά από εκείνη τη νύχτα θυμάσαι κιόλας ότι μετά το έβαλα στο πορτ μπαγκάζ?
Μπράβο!!! Σου έμεινε αξέχαστη ε?
Reply
Old Sep 25, 2009 | 11:07 AM
Nabu's Avatar
Registered User

milf με στραπόν... Δεν είναι να το θυμάσαι?

Πείτε ρε παιδιά?

Ο Μάνος και ο Πακέτος παραμιλάνε κάθε μέρα!!!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:48 AM.