24/9 Καρτόδρομο
Το αστείο είναι ο,τι γύριζε στην πίστα με ένα κάρο πράγματα στο πορτ μπαγκάζ όπου της άνοιξαν και έγιναν όλα ΠΟΥΤ@Ν@..
Λίγο απιονισμένο νερό (για το σίδερο μάλλον), ενισχυτικό βενζίνης(μακάρι να'ξερα γιατί
), ομπρέλες θαλάσσης, αλυσίδες για τα χιόνια, φορτιστές, τσατσάρες, οδοντόβουρτσες κλπ, έβγαιναν μέσα από το αυτοκίνητο λες και τα έβγαζες από πισίνα..
Λίγο απιονισμένο νερό (για το σίδερο μάλλον), ενισχυτικό βενζίνης(μακάρι να'ξερα γιατί
), ομπρέλες θαλάσσης, αλυσίδες για τα χιόνια, φορτιστές, τσατσάρες, οδοντόβουρτσες κλπ, έβγαιναν μέσα από το αυτοκίνητο λες και τα έβγαζες από πισίνα..
Originally Posted by leftis,Sep 25 2009, 06:04 PM
Τραβα ρε στο miata club να τους το τριψεις στην μαπα!!!!!

Ενας φίλος πάντως σήμερα, με NC, μου έλεγε ότι γυρνάει 59,5....
Originally Posted by uma_chikara,Sep 25 2009, 06:00 PM
Το αστείο είναι ο,τι γύριζε στην πίστα με ένα κάρο πράγματα στο πορτ μπαγκάζ όπου της άνοιξαν και έγιναν όλα ΟΥΤ@Ν@..
Τι υπερβολικός ρε ψηλέ!!!!!
Εντάξει..μερικά καπέλα είχε μέσα (καλοκαίρι ήταν..να μην έχουμε μια ποικιλία σε χρώματα κλπ??) κάτι μπλουζάκια και κάτι γαντάκια ξεχασμένα. Α! Ηταν μέσα και τα χάρτινα τασάκια που μου έστειλες μαζί με το αυτοκίνητο στη Μήλο...
Τα άλλα πράγματα του αυτοκινήτου...πυροσβεστήρα , τρίγωνο (σπασμένο
), το απιονισμένο νερό και το ενισχυτικό...Η μαλακία είναι ότι έχει βρωμίσει όλο το αυτοκίνητο βενζίνη και δε λέει να ξεμυρίσει. Και τώρα που έφερα και τη μοκέτα του πορτ μπαγκάζ και όλα τα υπόλοιπα στο σπίτι για να τα πλύνω έχει βρωμίσει και το σπίτι. Από χθες βράδυ είμαι σε μια συνεχή μαστούρα που συνοδεύεται από έναν ωραιότατο πονοκέφαλο!!!
Νιρβάνααααααααααααα FTW
Originally Posted by blondie_s2k,Sep 25 2009, 09:00 AM
Γιε μου....

Εντάξει..μερικά καπέλα είχε μέσα (καλοκαίρι ήταν..να μην έχουμε μια ποικιλία σε χρώματα κλπ??) κάτι μπλουζάκια και κάτι γαντάκια ξεχασμένα. Α! Ηταν μέσα και τα χάρτινα τασάκια που μου έστειλες μαζί με το αυτοκίνητο στη Μήλο...
), το απιονισμένο νερό και το ενισχυτικό...
Η μαλακία είναι ότι έχει βρωμίσει όλο το αυτοκίνητο βενζίνη και δε λέει να ξεμυρίσει. Και τώρα που έφερα και τη μοκέτα του πορτ μπαγκάζ και όλα τα υπόλοιπα στο σπίτι για να τα πλύνω έχει βρωμίσει και το σπίτι. Από χθες βράδυ είμαι σε μια συνεχή μαστούρα που συνοδεύεται από έναν ωραιότατο πονοκέφαλο!!!
Νιρβάνααααααααααααα FTW

), το απιονισμένο νερό και το ενισχυτικό...Η μαλακία είναι ότι έχει βρωμίσει όλο το αυτοκίνητο βενζίνη και δε λέει να ξεμυρίσει. Και τώρα που έφερα και τη μοκέτα του πορτ μπαγκάζ και όλα τα υπόλοιπα στο σπίτι για να τα πλύνω έχει βρωμίσει και το σπίτι. Από χθες βράδυ είμαι σε μια συνεχή μαστούρα που συνοδεύεται από έναν ωραιότατο πονοκέφαλο!!!
Νιρβάνααααααααααααα FTW