ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 27/10/08
Θέλω απλά να πω ότι ήσασταν όλοι πολλοί μαλακοί με την πρώτη μου φορά
και πέρασα πάρα πολύ ωραία. Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα πολλούς απο εσάς και αναμένω να γνωριστώ και με τους υπόλοιπους.
Ευχαριστώ όλους εσας για την μπύρα που ήπια μιας που ο Fun δεν με άφησε να την πληρώσω!
και ευχαριστώ και τον Uma για μια ωραία και διασκεδαστική διαδρομή γυρισμού
Δυστυχώς για μένα ήταν σε άλλο επίπεδο η Ηλίας...
Τέλος λυπάμαι για τα δυσάρεστα τις βραδιάς και εύχομαι καλά ξεμπερδέματα σε Λιχούδη και Τάσο....
και πέρασα πάρα πολύ ωραία. Χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα πολλούς απο εσάς και αναμένω να γνωριστώ και με τους υπόλοιπους. Ευχαριστώ όλους εσας για την μπύρα που ήπια μιας που ο Fun δεν με άφησε να την πληρώσω!
και ευχαριστώ και τον Uma για μια ωραία και διασκεδαστική διαδρομή γυρισμού
Δυστυχώς για μένα ήταν σε άλλο επίπεδο η Ηλίας...Τέλος λυπάμαι για τα δυσάρεστα τις βραδιάς και εύχομαι καλά ξεμπερδέματα σε Λιχούδη και Τάσο....
Καλα ηταν κ σημερα...φαγαμε ηπιαμε ΔΕ Γ@ΜΗΣΑΜΕ βεβαια αλλα τι να κανουμε 
Ετσι το νεο αιμα να μας λεει εντυπωσεις. Οχι πως θα αλλαξουμε κτ αλλα λεμε
Πολυ καλα παιδια ολοι οι καινουριοι.
Εσενα nabu θα σε μεταχειριστω αλλιως μιας κ εισαι κ κοντα

Ετσι το νεο αιμα να μας λεει εντυπωσεις. Οχι πως θα αλλαξουμε κτ αλλα λεμε
Πολυ καλα παιδια ολοι οι καινουριοι.Εσενα nabu θα σε μεταχειριστω αλλιως μιας κ εισαι κ κοντα
Ρε Κων/νε...
2 εβδομάδες έχεις το αυτοκίνητο...
το έχω σχεδόν 2 χρόνια...
μη σε νοιάζει..όταν είπα ότι θα κάνουμε καλή παρεούλα, το εννοούσα..
Τασούλη είσαι δικηγόρος, θα τα κανονίσεις...
lixoudi, λυπάμαι πολύ, αλλά είμαι της άποψης ότι πρέπει να το κυνηγήσεις και μάλλον αυτό θα κάνεις..
2 εβδομάδες έχεις το αυτοκίνητο...
το έχω σχεδόν 2 χρόνια...
μη σε νοιάζει..όταν είπα ότι θα κάνουμε καλή παρεούλα, το εννοούσα..
Τασούλη είσαι δικηγόρος, θα τα κανονίσεις...
lixoudi, λυπάμαι πολύ, αλλά είμαι της άποψης ότι πρέπει να το κυνηγήσεις και μάλλον αυτό θα κάνεις..
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ηταν πολυ ομορφα χθες, δυστυχως τα δυσαρεστα του Lihoudi και μετα το κερασακι του Tasea μας χαλασε για τα καλα τη διαθεση. Οτι βοηθεια παντως θελετε μη διστασετε να το ζητησετε.