Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 28/01/09 - ΑΦΙΔΝΕΣ

Thread Tools

Old Jan 29, 2009 | 04:07 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Η ζαλάδα έρχεται όταν είσαι συνοδηγός και ο οδηγός πηγαίνει είτε γρήγορα, είτε κάνει τιμονιές "περίεργες"..
Όταν οδηγείς εσύ ο ίδιος, είναι πολύ δύσκολο να το πάθεις..
Απ'την άλλη, ένας καλός τρόπος, είναι να μην τρως πριν και να τρως μια και καλή, Σφακιανόπιτα (αυτή που αρέσει στο FUN)
Old Jan 29, 2009 | 04:08 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

ΑΚΥΡΟ. Ο Ηλίας απάντησε μια χαρά...

Πάντως και εγώ σαν συνοδηγός δεν το έχω καθόλου.. Για αυτό και σπάνια θα μπω σε κάποιον άλλον...
Old Jan 29, 2009 | 04:09 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

EΝΝΟΕΙΤΑΙ!
Old Jan 29, 2009 | 04:10 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by Sportster' date='Jan 29 2009, 02:57 PM
μαλλον εχει να κανει κι ο ανθρωπος, γιατι κι εμενα με πειραξε παρα πολυ, και στην αρχη νομιζα οτι ειχα κολλησει καμια ιωση, μετα απο λιγο ομως καταλαβα οι ηταν ζαλαδα και τα επακολουθα ναυτιας που αισθανομουν... αλλα παιδια το εχουν απο εδω μεσα?! εκτος απο τον προλαλησαντα...

πρεπει παντως να βρω τροπο να το ξεπερασω γιατι μου αρεσε παρα πολυ και θελω να ερχομαι συχνα!
Δεν πας σε πιστα αλλα στο Διονυσο
Old Jan 29, 2009 | 04:13 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Originally Posted by ManosS2k' date='Jan 29 2009, 05:09 AM
EΝΝΟΕΙΤΑΙ!
Τι εννοείτε?
Old Jan 29, 2009 | 04:41 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Δεν έχετε μπει σε εμένα για αυτό μιλάτε...

ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Old Jan 29, 2009 | 05:01 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Πέραν της πλάκας Sportster, αυτό που περιγράφεις δημιουργείτε σε πάρα πολλούς και δεν θα έπρεπε να σου φαίνεται καθόλου περίεργο.

Συγκεκριμένα, αυτά που λέει ο Ήλίας είναι οι κυριότεροι λόγοι για να ζαλιστείς. Άγαρμπη οδήγηση, απότομες μεταφορές βάρους ενώ εσύ χαζεύεις και δεν είσαι έτοιμος, ταχύτητα πέραν αυτού που ο οργανισμός σου έχει συνηθίσει.

Επίσης, αυτό που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα στους περισσότερους είναι και το κράνος. Ζεσταίνει το κεφάλι, ιδρώνει, προκαλεί διαφορά στην θερμοκρασία σώματος-κεφαλιού και τέλος το έξτρα βάρος που έχουμε στο κεφάλι μας κουράζει τους μύες γύρω απο τον αυχένα(ειδικά αν είναι αγύμναστοι).

Αν ανοίξει ο καιρός λιγάκι, και σε πάνε βόλτα κάμπριο, χωρίς κράνος, είμαι σίγουρος ότι θα δεις οτι θα όρια σου θα έχουν αυξηθεί.

Τέλος, όλα αυτά μπορείς να τα αποφύγεις φορώντας πριονοκορδέλα όπως κάνει ο Stradale!
Old Jan 29, 2009 | 05:10 AM
Sportster's Avatar
Registered User

σαν οδηγος το επαθα και ειχα να φαω απο το μεσημερι... τι να πω, πρωτη φορα το παθαινω (βεβαια και πρωτη φορα μπαινω στον καρτοδρομο που δεν ισιωνεις και πουθενα...), πηγαινω συχνα πορτο χελι οποτε απο κορινθο και μετα ειναι η χαρα του παιδιου και τοσα χρονια παντα με επαιρνε ο υπνος μεχρι την κορινθο και με το που εμπαινα στην παλια εθνικη επιδαυρου ξεκιναγε η χαρα του παιδιου...

παντως ενα καταλαβα... την γυναικα μου που καθε φορα στον δρομο για πορτο χελι κανω μια σταση να ξερασει... αφου αυτους που περασα πηγαινοντας θα πρεπει να με μουτζωνουν παιρνοντας με παλι για την 'αναισθησια' μου βλεποντας την δικια μου λιγο πιο μεσα να βγαζει τα σωθικα της... μια φορα σταματησε και καποιος να με ρωτησει για οδηγιες... ξεφτυλα τελειως! αλλα και αυτη δεν μου λεει κουβεντα για να μην μου το χαλασει μεχρι που η κατασταση φτασει στο απροχωρητο...
Old Jan 29, 2009 | 05:18 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by Sportster' date='Jan 29 2009, 06:10 AM

παντως ενα καταλαβα... την γυναικα μου που καθε φορα στον δρομο για πορτο χελι κανω μια σταση να ξερασει... αλλα και αυτη δεν μου λεει κουβεντα για να μην μου το χαλασει μεχρι που η κατασταση φτασει στο απροχωρητο...

Ο ορισμος της εκπαιδευσης...Τελος....

Αυριο πρωι για πιστα κανεις αμα δεν βρεχει???
Old Jan 29, 2009 | 05:25 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

All times are GMT -8. The time now is 08:32 PM.