ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 28/01/09 - ΑΦΙΔΝΕΣ
Originally Posted by lalakis2000' date='Jan 28 2009, 03:06 AM
Απέξω ακούγεται καλύτερα από ότι από μέσα.
Δε θέλω να απογοητευτείς γ΄αυτό το λέω, καταλαβαίνεις
Το δικό σου στρίβει πάντως, αν και στην πιστα δεν το έχω δοκιμάσει μωρε, μήπως να μου το δινες μια βολτίτσα;

Ειμαι καλυμενος με το ''απο εξω''.....
Μια βολτουλα χαλαρη θα κανω....τιποτα ιδιαιτερο.....να σαν του fun φαντασου...
Originally Posted by gre165-makis' date='Jan 28 2009, 03:29 AM
Απο εξω ακουσα το δικο μου την προηγουμενη φορα....

Σίγουρα με γαλότσες και νιτσεράδα θα έρθω, θα χει λάσπες
ακομα ανακατευομαι... αλλα το ευχαριστηθηκα φοβερα μπορω να πω!!! περιμενω πως και πως να χαλαρωσει λιγακι το στομαχι μου για να φαω... φαντασου... εχουν περασει ηδη 3 ωρες!!!
Ευχαριστω πολυ τον uma chikara που ηρθε παρεα και μου εδειξε λιγες γραμμες! οχι πως τα επιασα ολα να πω την αλληθεια... λιγο η ζαλαδα λιγο η απειρια... next time..!
Ευχαριστω πολυ τον uma chikara που ηρθε παρεα και μου εδειξε λιγες γραμμες! οχι πως τα επιασα ολα να πω την αλληθεια... λιγο η ζαλαδα λιγο η απειρια... next time..!
Άντεεεεεεεε γράψτε τίποτα, πως τα περάσατε εχθες και τελικά τι κάνατε?
Ο Ηλίας πάντα μπαίνει με αυτοκίνητα των άλλων γιατί το δικό του " μόλις έχει βάλει τα pirelli πάνω" , "δεν έχει καλή αίσθηση το τιμόνι", "δεν έχει τακάκια", "δεν έχει αέρα στο δεξί πίσω ελαστικό" και διάφορα άλλα!!
Ο Ηλίας πάντα μπαίνει με αυτοκίνητα των άλλων γιατί το δικό του " μόλις έχει βάλει τα pirelli πάνω" , "δεν έχει καλή αίσθηση το τιμόνι", "δεν έχει τακάκια", "δεν έχει αέρα στο δεξί πίσω ελαστικό" και διάφορα άλλα!!