ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 29/10/07
Εγω θα ξαναπω οτι καλα ειναι να βλεπουμε τα αμαξια αλλα τωρα πια κανει κρυο και βρεχει.Να πηγαινουμε καπου οπου θα πινουμε τον καφε μας και για οποιον αργει να ερθει θα ειμαστε μεσα στα ζεστα και θα τον περιμενουμε....Συμφωνω με τον Μανο για kitchen bar πολυ ωραιο και εχει και καλο κοσμο!!!Ειμαι μεσα και για παρομοιες προτασεις...
Κατ' αρχάς Μάνο που διάβασες ότι εγώ είπα να πάμε πάλι Λυκ. όπως αναφέρεις? Μετά την συνάντηση ρώτησα κάποιους τηλεφωνικά για το πως ήταν στο Λυκαββητό -γιατί λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης δεν μπόρεσα να έρθω- και μου είπαν ότι δεν ήταν καλά. Επομένως δεν έχω κανέναν λόγο να υποστηρίξω την ίδια τοποθεσία ως μέρος των επόμενων συναντήσεων δεδομένου ότι δεν ήμουν στο κάτω κάτω κι αυτός που πρότεινε το συγκεκριμένο μέρος. Πρότεινα το ΣΕΦ όχι σαν ένα μόνιμο μέρος συναντήσεων αλλά σαν μια προσωρινή κι ενδιάμεση λύση μόνο για την επόμενη συνάντηση προκειμένου να έχουμε -όπως συνήθως συμβαίνει αθρώα προσέλευση- και ν'αποφασίσουμε εκεί όλοι μαζί για το που θα είναι η μεθεπόμενη συνάντηση. Θεωρώ δηλ. καλύτερη αυτού του είδους την επί τόπου ψηφοφορία που αφορά ουσιαστικά τα άτομα που έρχονται στις συναντήσεις παρά να μπούμε και πάλι στην διαδικασία ενός poll που μπορεί να ψηφίσουν κι αυτοί που πατάνε μια στο τόσο. Για το Kitchen που λέτε δεν έχω κι εγώ καμία αντίρρηση αλλά ας το αποφασίσουμε όλοι μαζί στο ΣΕΦ στην συνάντηση της επόμενης Δευτέρας στις 21.30. Στο κάτω κάτω αφού συνηθίζουμε μετά την 1η ώρα της συνάντησης όλο και κάπου να πηγαίνουμε για καφέ μπορούμε να πάμε στο Kitchen αυτή την φορά ώστε να έχουν την ευκαιρία κι αυτοί που δεν το ξέρουν να το δούν κι έχοντας έτσι μια ίδια άποψη για το συγκεκριμένο μέρος να ψηφίσουν απόλυτα συνειδητά.
Ορίζεται λοιπόν σαν επόμενος χώρος συνάντησης το parking του ΣΕΦ την Δευτέρα στις 21.30. Όλα τ' άλλα θα τα πούμε εκεί.
Ορίζεται λοιπόν σαν επόμενος χώρος συνάντησης το parking του ΣΕΦ την Δευτέρα στις 21.30. Όλα τ' άλλα θα τα πούμε εκεί.

meres.