8Χ8 ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Originally Posted by Nabu,Jul 21 2009, 02:36 AM
Πάω σήμερα να αγοράσω ποδοσφαιρικά παππούτσια κουφάλες....
Και που σαι, πάρε 2-3 ζευγάρια να αλλάζεις.
Originally Posted by MANOS,Jul 21 2009, 02:38 AM
Εγω ειμαι 100% μεσα απο τωρα.
Το μονο που δεν εχουμε εκει και το εχουμε στο ΣΕΦ ειναι οι αρουραιοι

Το μονο που δεν εχουμε εκει και το εχουμε στο ΣΕΦ ειναι οι αρουραιοι

Αλήθεια Local, τι μάρκα και απο που τα πήρες τα παπούτσια σου? Ζητάω κάτι συγκεκριμένο ?

Κάτι ακόμα (χωρίς πλακα) υπάρχει κανένα κόλπο που μπαίνει απο κάτω, για να μην βγαίνουν αυτές οι καταραμένες φουσκάλες? Έχω κάνει 2 τούμπανα και περπατάω σαν χάρχαλο.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Nabu, μπορουμε να το ξανακανουμε οποτε θελετε. Δε θα αλλαξουμε τις επισημες συναντησεις για αυτο το λογο.
Και επιπλεον θα βρισκομαστε και πιο συχνα ετσι.
Αρκει παντα να κανουμε αυτο που λεμε, διοτι παλιοτερα ειχαμε κανονισει για paintball αλλα δεν μαζευτηκαμε ολοι. Μετα ομως εγω μιλησα με τους υπευθυνους και ζητουσα συγνωμη που εμφανιστηκαμε μονο πεντε!
Και επιπλεον θα βρισκομαστε και πιο συχνα ετσι.
Αρκει παντα να κανουμε αυτο που λεμε, διοτι παλιοτερα ειχαμε κανονισει για paintball αλλα δεν μαζευτηκαμε ολοι. Μετα ομως εγω μιλησα με τους υπευθυνους και ζητουσα συγνωμη που εμφανιστηκαμε μονο πεντε!
Σωστα τα λεει ο Μαριος.
Παντως νομιζω οτι ειναι πιο ευκολο τωρα και λογω εποχης και λογω αποστασης και λογω ωρας.
Εγω λεω οτι περα απο το χαβαλε παραλληλα γυμναζομαστε και θα προσπαθησω να ειμαι σε ολες τις συνατησεις.
Παντως νομιζω οτι ειναι πιο ευκολο τωρα και λογω εποχης και λογω αποστασης και λογω ωρας.
Εγω λεω οτι περα απο το χαβαλε παραλληλα γυμναζομαστε και θα προσπαθησω να ειμαι σε ολες τις συνατησεις.
Εγώ δε βρίσκω κανένα ενδιαφέρον στις συναντήσεις μιας και το αμάξι το έχω φτάσει ταβάνι από άποψης εξέλιξης και πλέον αφήνω πίσω μου πολύ δυνατότερα αυτοκίνητα, Πόρσε, Φεράρι, Παγκάνι Ζόντα, Λαμποργκίνι, Μαζεράτι και άλλα εξωτικά,
...οπότε όταν ξανακανονίσουμε μπαλίτσα μου λέτε και μένα.
...οπότε όταν ξανακανονίσουμε μπαλίτσα μου λέτε και μένα.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
O Αντωνης ακολουθησε το κλασσικο: "Αν δεν μπορεις να αποφυγεις ενα βιασμο, κατσε και απολαυσε τον", οπου τωρα μου θυμιζει οτι εχουμε καιρο να γραψουμε στο τοπικ "Γυναικες".

η Ισμηναρααα ??? για καμια φοτο ?? δε μπορει να κανει απλοουντ απο το αϊφον ?