8Χ8 ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by blondie_s2k,Jul 22 2009, 08:51 PM
Δε θέλω σχόλια μη χεστούμε!!! Σας το είπα 100 φορές οτι για κάποιο λόγο δεν τράβαγε καλά. Να βγάζετε εσείς καλύτερες άλλη φορά!
Ελεος δηλαδη, σταματαω!
Originally Posted by blondie_s2k,Jul 22 2009, 09:51 AM
Δε θέλω σχόλια μη χεστούμε!!! Σας το είπα 100 φορές οτι για κάποιο λόγο δεν τράβαγε καλά. Να βγάζετε εσείς καλύτερες άλλη φορά!
Ελπίζω να μη παρεξηγηθηκα ...
Ισμηνάρα μην μασάς!!!
Η προσπάθεια μετράει.!!
Εγώ προτείνω, αφου είναι που είναι η επίσημη φωτογράφος, να της κάνουμε δώρο κανένα μάθημα φωτογραφίας να μας βγάζει και έτσι και αλλιώς και ανάποδα και εν κινήσει και όλα!!
Και τέλος, Πακέτο άσε τις βλακείες σε παρακαλώ... Σου φαίνεται η Ισμήνη γυναικά που έπαιζε με Barbie όταν ήταν μικρή?
Η προσπάθεια μετράει.!!
Εγώ προτείνω, αφου είναι που είναι η επίσημη φωτογράφος, να της κάνουμε δώρο κανένα μάθημα φωτογραφίας να μας βγάζει και έτσι και αλλιώς και ανάποδα και εν κινήσει και όλα!!

Και τέλος, Πακέτο άσε τις βλακείες σε παρακαλώ... Σου φαίνεται η Ισμήνη γυναικά που έπαιζε με Barbie όταν ήταν μικρή?
Ουφ.
Πραγματικά μου φυγε ένα βάρος.
Νόμιζα ότι φαινόταν καθαρά η φώτο με το Θοδωρή.
Ντάξει, δεν ήμουν εγώ, άλλος ήταν
.
Πάντως το πρόβλημα της Ισμήνης ήταν ότι με το ένα χέρι κράταγε τη φούστα επειδή φυσούσε έρωτας βοριάς και με το άλλο που να τραβήξει φώτο.
Ισμήνη, γάμους, βαφτίσια κλπ καλύπτεις;
Γιατί έχει πολύ χρήμα η υπόθεση, και ξέρω πολλούς που δε θα τους πείραζε να μη θυμούνται τα χάλια τους μετά
Πραγματικά μου φυγε ένα βάρος.
Νόμιζα ότι φαινόταν καθαρά η φώτο με το Θοδωρή.
Ντάξει, δεν ήμουν εγώ, άλλος ήταν
.Πάντως το πρόβλημα της Ισμήνης ήταν ότι με το ένα χέρι κράταγε τη φούστα επειδή φυσούσε έρωτας βοριάς και με το άλλο που να τραβήξει φώτο.
Ισμήνη, γάμους, βαφτίσια κλπ καλύπτεις;
Γιατί έχει πολύ χρήμα η υπόθεση, και ξέρω πολλούς που δε θα τους πείραζε να μη θυμούνται τα χάλια τους μετά